АПРИЛски бебоци 2008!

• 18 325
  • 323
  •   1
Отговори
# 75
Тифани - да си призная - и аз съм "фенка" на 1001 и една нощ... Embarassed но малко ми е срам, че гледам за първи път сапумнки...Иван вика да се връщам на работа, че съвсем ще се сбабичосам
Амииии, не е съвсем сапунка....действието се развива доста бързо. А сериите са 81. Аз в началото си мислих, че ще са 1001, като дързост и красота, но не би. Сериалчето си го бива, даже и режима нагласих спрямо него - в 13,30 всички по леглата  Naughty
Радвам се, че не съм сама  Mr. Green
Емма,  Hug

# 76
Здравейте момичета!
Влизам само да ви кажа,че Миленчето е доста болна! както вчера си беше ок,изведнъж днес вдигна 40 градуса и постоянен рев,ама постоянен,отпусната е като дробче Cry Оказа се някаква херпесовидна ангина и веднага ни назначиха антибиотик! Сега сме зле-ту спада,ту се вдига,понякога повръща от температурата! #Crazy
ПП, Ласси,съжалявам,че не се видяхме,но нямаше как,пък и ти не се обади Heart Eyes Целувки на Емата

Ей, reiana стига бе и Миленка ли? Какъв антибиотик ви изписаха? А
храни ли се? Миличката. И ние минахме през това. Много тежко се отрази на Кръсти Херпангината, но пък не ни изписаха АБ. Повече течности, не я насилвай да яде. Колкото иска толкова. Питай си и доки, де ама като вдигаше висока Т Кръсти, единствено с хексалгин я сваляше бързо. Ще е така 3-5 дни, не се притеснявай, само я следи за Т и гледай да не се обезводни. Дано бързо да мине и малката да се оправи по-скоро  Praynig Hug Hug Hug
Да, много е гадна тая херпангина, Ивет на 10 мес. я изкара, но не ни изписха антибиотици, а само тепмературо понижаващи и много чай от лайка. За 3 дни и мина само с това. Явно много ги боли миличките гърлото. Реянче, давай и чай от лайка и витамин С.

Сега да ви се похваля, пиша ви от Боровец. Тук сме на ски от 3 дни, оставихме децата и сега сме само двама Simple Smile Голям кеф, времето е супер, караме ски. Аз си взех помпа да се цедя, но нещо не става и в банята под душа се изцеждам. Ще ви покажа снимки като се върнем. Днес ми стана малко мъчно за бебка, защото видях едно момченце на 1,3 г. много сладко. А вчера на пистата една жена караше ски с детско столче на гърба и бебето в него #Crazy
За трансгалактическата среща не съм още сигурна, тогава се подготвяме за сезона и ще ни трябват пари.
Гергина, много голям този твой Кръсти и много красив Hug

# 77
Мисля, че и Ема на Ласи е кандидат за все още беззъба бебешора:)

Да бе, да!  Как пък не - Хелън ти докато ходиш на работа и изтърва новината на сезоня - Емата се озъби. Даже втория е на път и не стига това ами и горните пооочти са се показали. То стана - току няма, току няма, току си е*а майката. Безславно напуснахме надпреварата на финалната права. НЕма нищо!

За 1001 нощ  - и аз прихванах от Хелън и се загледах в него - много приятно съм изненадана от филма.
Ама аз гледам и Дързост и красота, моля,моля....т.е. ежедневието ми е много напрегнато, какво си мислите вие Joy

# 78
Ей супер,бройката се увеличава Joy
1-Милена
2-Сиана
3-...
Айде момичета наддавайте hahaha
5.Симеон белята

Има ли фенки на сериала от аватара ми? Аз яко съм се зарибила  Sunglasses
И аз и аз  ,а по принцип хич не си падам по такива сериалчета.
Връщам се да ви дочета и после пак   bouquet

# 79
Здравейте и от нас!

Ние си изпратихме днес свекитата и аз намерих вече време да ви навестя Wink

Ние снощи изкарахме мноого трудна вечер. Към 19 часа забелязах мойта щерка да бърка с показалец в устата си и да го дъвче, вече след 21 часа почна да се дере здравата, рев ви казвам яко. Аз си знам че тя не реве без причина и след банята (която доста я успокои) и премерих Т, беше 37, 2. Почнах да я приспивам а тя горката, взима биберона, слага го от ляво в устата си и почва да дъвче и да плаче, после го хваща със зъбки и го дърпа с все сила, как не го скъса незнам. Накрая дадохме Панадолче и се успокои и към 1 часа заспа, събуди се в 5 с рев пак, но някак си пак успях да я приспя и днес вече е добре, не е избил май, поне аз не напипвам, но продължава с бибата да дъвче от ляво. Та на нас първите 6 зъба излязоха без да усетим, но 7-мото щастливото зъбче ни  узори  Mr. Green  Ама пак съм благодарна че се храни и спи през ноща, само ми е мъчно че я тормози  Tired

Янче стсикам палци да ви мине бързо, много гадно е твова с херпангината. Да цункаш малката красавица от нас с Габа  Hug  Геройче си имаши ти, колко преживя мъничката Миленка  Heart Eyes

Май щях и друго да пиша но не се сещам какво  newsm78 

ПП- И ние сме с ботички на КК, но се чудех някой ползвал ли е обувчици на "Капчица" в един магазин до нас продават, като цени са колкото и на КК, но се чудех дали са хубави, защото имат много симпатични моделчета за пролета и лятото  newsm78

Лека майчета и бебчета  Hug

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 00:58 от Aquariel

# 80
Здравейте, здравейте!

Аз бях по лекции миналата седмица и не съм писала от има-няма 2000 години...(ако някой иска на лични мога да му препоръчам елексира "вечна младост", поради който не ми личат годините ).

Моят син след като почти проходи реши, че има и по-лесен начин за пидвижване по тази земя и почна да лази. Зъби - 8бр все още. Кила 8100.

Сега да ви предам много поздрави от Ритка австралийска. Още се адаптират към обстановката, Алекс вади зъби и затова няма време да пише, но пък много иска да ни нацелува всички.

Скоро си мислех, Емма отдавана не е пускала някой лексикон да се забавлява народа.. Моля, класната веднага да й напише забележка!

# 81
Къде сте бе жени?
Кое време стана, а никой дума не обелва, кафенце не сервира (Бъни???), въобще излагаме се нещо smile3506
Хайде по едно за разсънване

Aquariel, аз бях купила обувчици на Емата на Капчица за есента, тя не ходеше още и бяха ок, НО на мен ми се струват страшно неудобни за ходене. Кожата и подметката са страшно твърди, високи са и имам чувството,че крачето е като стегнато в менгеме. Сега сме с едни на КиК - съвсем друга работа, много по-удобни ми се виждат.Освен това имат и термо подплата и държат крачето топличко. Реянка беше писала, че е взела на Миленка обувчици на Puma, аз също взех от намаленията и съм страааашно доволна от покупката. С намаленията цената е като на българските обувки(даже по ниска), а качеството е несравнимо.
Честито ви 7мо зъбче!

Болните да се явят на отчет , за да минен виртуална визитация за деня!

# 82
Хайде, мамите на момченца, днес е Петларовден, почерпете за тяхно здраве  Simple Smile

На мен сутринта дядо ми донесе едно петленце и сега го готвя. Довечера ще си го хапнем за здравето на Жики.

Ето ви инфо за празника: http://botevgrad.com/news/3454/Dnes-e-Petlyovden/

За трансгалактическата среща, гледам, резултатите от анкетата за двете дати са равни, но след като сте решили да е първата дата, е много вероятно ние да отпаднем - не само че ще правим кръщене тогава, ами и майка ми ще идва за него от Кипър и ще остане няколко дни. Пак ще говоря с нея и ще я питам дали вече си е взела билета, да видим не можем ли да направим някакво разместване, но е малко вероятно. Окончателен отговор ще дам тези дни  Peace

# 83
  • Варна
5.Невенка (къде без нея)

# 84
Честит Рожден ден, мила Петти !!!
Да си жива и здрава и мноого щастлива !!!   bouquet Hug bdbaloni baloni

# 85
Цитат
Слушайте сега!!!! Инициативния комитет за срещата се събра, умува и реши (тъй като априлки 2007 и кой знае още кой ни диша във врата и има реална опасност да ни вземат я датата, я хотела):
 1). Избираме първите дати-демек 8,9 и 10 май;
 2). Избираме х-л Марагидик в Априлци;
 3). Списъка с изявилите желание е следният:

1. Helenblondy, Елица и Иван (двойна стая) - и двете дати
2. Сиса,Владо и Дани (двойна стая) - и двете дати
3. Стефания - Курабия, Филип и Виктор!!! (двойна стая) - и двете дати
4. Vanyivan, Боян и Антон (двойна стая) - и двете дати
5. Tiffany, Цветомир и Димитър (двойна стая) - и двете дати
6. Теоилео + 2 деца (двойна стая) - и двете дати
7. КРИСИ + мъж + 2 деца (апартамент) - 8, 9, 10
8. m_a_g_i_vs +мъж + Габи + приятелско семейство (две двойни стаи - къщичка) - 15, 16, 17
9. Галя, Алекс и Ивайло (двойна)- 8, 9, 10
10. arodoet+Иван+Боряна (двойна) - и двете дати
11. alokazia+Васко+Малвина (двойна) - 15, 16, 17
12. Bibobibo + Миро + Дария (двойна) - 15, 16, 17
13. Галя,Рада и Милен(двойна)- и двете дати
14. Самуил, на Самуил майка му, на Самуил баща му (двойна) - и двете дати
15. Мира+Васко+Габа (двойна) - и двете дати
16. Lassi, Ема-Мария, Георги ( двойна) - и двете дати
17. Роска, Виктор и Живко (двойна) - 15, 16, 17
18. Дидимора,Георги и Калина (двойна) - 8, 9, 10
19. Деси,Илиян и София (двойна) - не е споменала
20. Доротея,Ники и Тея (двойна) - и двете дати
21. Milenni, Живко  Християн (двойна) - 15, 16, 17
22. Ценителката ,Жоро ,Стефко и Сашко (двойна)  - 8, 9, 10
23. Nesinesi, Йони и Стилиян (двойна) - и двете дати
24. Ясмина+мъж+3 деца (две двойни стаи- къщичка) - 15, 16, 17
25. naana + мъж+ Борко (двойна) - 8, 9, 10
26.koketka+мъж+Гого (двойна)-15,16,17
27.ВаняМ+мъж+2 деца
28.Dobs
29. SLADKA MAMA

ако някой не се вижда в списъка, а изявява желание да дойде-да се запише овреме!!!

4). Избираме Galivo за бирник и тя любезно ще ни предостави нейна сметка, по която всеки ще изпраща капарото си до края на месец февруари . Като съберем цялата сума-тя ще има ангажимента да препрати парите към хотела. А размера на капарото ще узнаем в рамките на 1-2 дни, след като се обадим до хотела и се уточним дали ще искат някаква твърда сума или % от общата сума, в зависимост от броя на заетите стаи!
 5). Ако някой в последствие реши, че иска да дойде, но е изтървал нашия общ срок-ще му предоставим координати на хотела да се разбере с хората има ли други свободни стаи и  как да стане неговата резервация!!!

Моля всички да разгледат списъка, да разгледат сайта на хотела и ако някой има някакви претенции, виждания, уточнения и какво ли още не-да ги заяви сега, или да замълчи за винаги!

До кога е срока да се каже със сигурност дали ще идваме за тези дати защото за момента сме 50:50

# 86
ПП- И ние сме с ботички на КК, но се чудех някой ползвал ли е обувчици на "Капчица" в един магазин до нас продават, като цени са колкото и на КК, но се чудех дали са хубави, защото имат много симпатични моделчета за пролета и лятото  newsm78

Капчица са много добри обувки, но са много скъпи  Rolling Eyes

# 87
и тук да го напиша че да го видите по бързо
Само да вметна че и януарките са избрали май Марагидик виж те
Цитат
Датите са 1-3 май, ако е за Марагидик, там може и да са заети и да остане 8-10 май.
затова трябва по бързо да се обадите в хотела
 Те вече събират пари за капаро 

# 88
Влезте в темата за срещата и погледнете обновения списък...това ли е предпочитаната от вас стая?Да се уточним за крайния брой стаи и т.н.!Ще се звъни в хотела тези дни,защото "старата реколта ни диша във врата"!!!

# 89

Общи условия

Активация на акаунт