АПРИЛски бебоци 2008!

• 18 325
  • 323
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!
Искам да споделя нещо,което може да е от полза на онези майчето чиито бебета като моето имат проблемна кожа /КРИСИ...кои бяха другите бе newsm78/ Педи му изписа едни хомео за кожата,Дани ги пи 17 дни и за тези 17 дни кожата се изчисти,не се е зачервявала и напуквала както често ставаше преди!Мажа си както обикновено с неговия крем и давам хапчетата Grinning Ако някой се интересува как се казват да ми пише Peace
naana ,ама и ти си една п...... Hug и на мен ми се е случвало да скрия нещо от себе си Grinning

Тя Емата ви е казала за априлки 2007-ма Peace На първа страница на темата си имат линкове със снимки от миналогодишната им среща в х.Априлци!Да бе моля ти се...набелязали си същите хотели като нашите,че и те май месец!Не може така Crossing Arms Да почваме строй се,преброй се...кой хотел,коя дата /ПОСЛЕДНО/ и да се заговори за капарото вече,че да си вържем гащите!

ТОВА ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ.....май месец ще ходим да отмаряме задружно!Има си отделна тема за срещата,още има време да се включите!!!![/b]

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 09:44 от *Сиска*

# 61
здравейте момичета,

Почерпете се за здравето  на нашия тати. днес е именник

http://images.pop.bg/content/pics/45178.jpg
http://www.malkitaini.com/imc/qdki.jpg
http://hip69.blog.bg/photos/15757/original/torti4ka52.jpg

уф пак  не с епоявиха както  трябва картинките

# 62
Сиска, като гледам и Дани е от дългокосите - като моя бонбон  Laughing Какво ще правим с тия коси  newsm78 Аз в скоро време ще взема да му клъна бретона, че започна да му влиза в очите и трябв да му го сресввам настрани, за да не му пречи Laughing

Лурдес, радвам се, че сте преборили хремата, хайде дано на консултацията да ви кажат, че гърдичките са чисти. Ако знаеш и аз как я чакам нашата консултация, защото Боби-бонбони и той подкашля, но само като му се напълни устата с лиги и се дави, или поне аз все се надявам, че е от това, защото нито има хрема, нито пък има някакви симптоми на болест, та да видим. Тази седмица и аз ще се разпиша  Laughing

Мисля, пак да му сложа буйките на Колев за малко, за да видя дали наистина от тях е мрънкал сощи - толкова ми харесахха, че не ми се връщат  Cry

Емма, за недоспиването, незнам какво да ти кажа, аз може би нямам право да се жалвам, защото при нас положението е доста по-добре, но така или иначе и аз вече съм доста недоспала.....Всеки ден Бобата скача в 6.00, ако има промоция - в 6.30 и се почват едни игри, едно чудо.....

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 11:42 от Vanyivan

# 63
Здравейте!
Миленчето е по-добре,няма температура,но пък има радтройство и храчки Sick
Емма,наистина не знам какво да ти кажа-аз от 2 нощи за 10 месеца не съм спала и съм като на автопилот,ти как се оправяш не знам! Hug
Ванче аз я подстригах,колкото и да не исках! Бритонът и беше до носа,отстрани и беше до раменете! Навсякъде я офъках,че не можеше да вижда,а вкъщи не може с фибички,защото много се върти(пък вие хич не можете Joy)! Много ми е жал сега,защото сигурно щеше да и е много дълга вече Heart Eyes
Момичета,предлагам да направим едно списъче на неозъбилите се бебета-много ми е интересно колко сме от таз рядка порода hahaha
1-Миленчето
2-...

# 64
Здравейте!
Аз докато се наканя и вие 5 страници сте изписали!
Ама и аз като Емма имах две нощи екшън, но вчера заветния 3-ти зъб изби и снощи дружно се наспахме! Емма, дано скоро и ти се похвалиш, че зъба/ите са избили и си свежа като репичка!

Дано болничките бързо да оздравяват, а останалите много се пазете, че гадният грип идва  afwitch

Има ли фенки на сериала от аватара ми? Аз яко съм се зарибила  Sunglasses

# 65
  • Временно
Момичета,предлагам да направим едно списъче на неозъбилите се бебета-много ми е интересно колко сме от таз рядка порода hahaha
1-Миленчето
2-...
2.Сианчето

# 66
Ей супер,бройката се увеличава Joy
1-Милена
2-Сиана
3-...
Айде момичета наддавайте hahaha

# 67
Здравейте,
 аз не съм си вкъщи( у наште съм) и не мога да сваря да седна на компа че брат ми и неговата любов не излизат от стаята и не мога да ги притеснявам ,обмислям вариант да си пренеса и компа,ама требе да измисля вариант да си прекарам и интернет.
 Тифани аз съм в твоита група по тоя сериал ,ей много ме кефи,опитах се да шпионирам в youtube ама нищо не разбирам на тоя език,а и после не ми е интересно да го гледам като знам какво ще стане макар и само по картинки, в темата не съм писала,поради по-горната причина.
 За косичката -и ние имаме повечко,много сме рошави ,опитвам се дето вика Реяна да прикрепвам с разни шнолки и тем подобни,ама косата и е толкова крехка че повече от 10минутки не стой на главата и каквото и да било.В тоя ред на мисли съм забелязала че Лилия на Cow Има много дълга косичка-страхотна е на аватара ти.
 За трансгалактическата среща- аз още несъм се записала в таблицата щото вече нямам претенции за нищо,в смисъл както казах преди,каквото и където решите ще се опитаме да доидем.
 За софииската среща момичета как да се организираме,да направим ли отделно тема или да си го решим тук. Моля да давате предложения-за кога-къде- по кое време-кой може да дойде.
 Пожелавам на всички болнички бързо оздравяване.  bouquet
 Това е от мен за сега при удобен момент ще ви пиша пак.

# 68
1-Миленчето
2-...
2.Сианчето
Здравейте ! И Айа още няма зъбки Mr. Green
4 Айа

# 69
Дидиморке аз предлагам да е в някой детски клуб,щом не искате в Мола! Трябва да уточним къде-ти къде живееш сега?
1-Милена
2-Сиана
3-Айа

# 70
# 71
Айде и един кавалер се появи в класацията най-накрая! Може да си направем приз после за рекордъор по най-късно озъбване! Мисля,че или ние ,или Стефи ще спечелим,защото досега сме най-големи и като възраст Heart Eyes

# 72
  • Стара Загора
Привет момичета...

За трансгалактическата среща- аз още несъм се записала в таблицата щото вече нямам претенции за нищо,в смисъл както казах преди,каквото и където решите ще се опитаме да доидем.
Цитат
Peace и при нас е същото положението, не може да кажем още нищо със сигурност и даже не съм влизала в темата Embarassed

Аз да се оплача или похваля, и на мен ми дойде най-накрая. Първите 3-4 дни беше много обилно, сега вече се нормализираха нещата, дали и после ще е така newsm78
Искам да започна да пия хапчета, но се чудя дали да не изчакам още поне 2-3 пъти да ми дойде, за да се нормализират нещата със сигурност Thinking
Иначе продължаваме да чакаме 4я зъб, направо ми взема акъла нощем, ама поне сополите спряха...

Бързо оздраяване на болничките
Целувки

# 73
Съжалявам за спам-а, но Нели84 е изчерпала личния си лимит - а е важно...: д-р Стоянова, Детски център по таласемия: СБАЛДБ, Таласемичен център (в сградата на Детската поликлиника), 108 кабинет,тел. 02/9523840, вътр. 265
Тифани - да си призная - и аз съм "фенка" на 1001 и една нощ... Embarassed но малко ми е срам, че гледам за първи път сапумнки...Иван вика да се връщам на работа, че съвсем ще се сбабичосам...Реянка и Лурдес - добре, че са оздравяли бебоците! Сисе - аз откога казвам, че вече трябваше всичко да е решено и пребоено за таз среща! Мисля, че и Ема на Ласи е кандидат за все още беззъба бебешора:) В Geox има страхотни обувки (21 номер, на Елица са й ОГРОМНИ) за около 44-55 лв - намаления - много ми харесаха - естествена кожа, с по две лепки - мисля, че ще са стабилни...Ванче - как са обувките - по-добре ли е? Аз имам буйки на КК, но те са с меки подметки и май трябва да купувам като вашите...А за херпангината - и аз като ласи съм на теърдото мнение, че трябва да се лекува пациентът, а НЕ болестта - вярно е, че АБ не "убиват" вирудите, но лекарите могат да преценят (в повечето случаи) дали едно дете има имунитет да "пребори" вирусна инфекция или го очакват бактериални усложнения - зависи от много фактори...аз лично, да ви призная, досега веднъж дадох Аб на Елица (макар че не беше станало още бактериална инфекция) и не съжалявам, защото се подобри за 2 дни...Друг е въпросът, че АБ се купува и по съвет на съседката в БГ! Емма, мила - и аз не издържам вече с туй неспане, ама май малко свикнах, да ти кажа - приличам постоянно на сомнамбул и ми се вие свят, боли ме кифоча и т.н...но вчера бяхме на бебешко парти в СтЗ (ех, кога ще дойде май и за напето парти)...та там мойте дружки с бебоци на 2-3 години ми се накарахам, че си държа гладно детето - че го храня на 4 часа и това не му стига - посъветваха ме да давам предиобедна закуска и следобедна - колкото и малко да е - 2-3 лъжички плодово или 1 бисквитка поне...и сухар в зеленчуковото пюре...та днес пробвах, да ти кажа, и Елица си изяде и предиобедната и следобедната закуска и пюрето с цял сухар...а иначе никога не ми мрънка, че е гладна...предполагам, че пак ще реве ЦЯЛА нощ, но де да знам - я пробвай да го храниш повече newsm78 не знам, не знам - аз май всичко вече пробвах...И Емма - завършва се на просто с Казах, а с "Аз казах - ХАУ!" Наана - страхотна идея за камерката - мерси  bouquet Аз обаче мисля по серизоно да поразпитам за истинска камерка - в смисъл, да си платя за проследяване 1 ден за около 2-4 часа - без нейно знание...не мисля, че е много нечестно - няма да я гледам в тоалетната или нещо такова...и мисля, че дории час е достатъчен да преценя...ще ви кажа какво ще стане! И иначе, наана, на мен 2 пъти за 3 месеца ми откраднаха портмоне с ВСЕ документи (карти, банкови, шелски и т.н.) и е отвратително - момичета - напишете си в портмонето една бележка: ако намерите това портмоне, моля, обадете се на:..." - така имате шанс да ви върнат поне документите...аз така върнах едни документи (е, не ги бях откраднала аз де:) - и ми дадоха 3 литра домашнмо вино Laughing

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 19:58 от helenblondy

# 74
Слушайте сега!!!! Инициативния комитет за срещата се събра, умува и реши (тъй като априлки 2007 и кой знае още кой ни диша във врата и има реална опасност да ни вземат я датата, я хотела):
 1). Избираме първите дати-демек 8,9 и 10 май;
 2). Избираме х-л Марагидик в Априлци;
 3). Списъка с изявилите желание е следният:

1. Helenblondy, Елица и Иван (двойна стая) - и двете дати
2. Сиса,Владо и Дани (двойна стая) - и двете дати
3. Стефания - Курабия, Филип и Виктор!!! (двойна стая) - и двете дати
4. Vanyivan, Боян и Антон (двойна стая) - и двете дати
5. Tiffany, Цветомир и Димитър (двойна стая) - и двете дати
6. Теоилео + 2 деца (двойна стая) - и двете дати
7. КРИСИ + мъж + 2 деца (апартамент) - 8, 9, 10
8. m_a_g_i_vs +мъж + Габи + приятелско семейство (две двойни стаи - къщичка) - 15, 16, 17
9. Галя, Алекс и Ивайло (двойна)- 8, 9, 10
10. arodoet+Иван+Боряна (двойна) - и двете дати
11. alokazia+Васко+Малвина (двойна) - 15, 16, 17
12. Bibobibo + Миро + Дария (двойна) - 15, 16, 17
13. Галя,Рада и Милен(двойна)- и двете дати
14. Самуил, на Самуил майка му, на Самуил баща му (двойна) - и двете дати
15. Мира+Васко+Габа (двойна) - и двете дати
16. Lassi, Ема-Мария, Георги ( двойна) - и двете дати
17. Роска, Виктор и Живко (двойна) - 15, 16, 17
18. Дидимора,Георги и Калина (двойна) - 8, 9, 10
19. Деси,Илиян и София (двойна) - не е споменала
20. Доротея,Ники и Тея (двойна) - и двете дати
21. Milenni, Живко  Християн (двойна) - 15, 16, 17
22. Ценителката ,Жоро ,Стефко и Сашко (двойна)  - 8, 9, 10
23. Nesinesi, Йони и Стилиян (двойна) - и двете дати
24. Ясмина+мъж+3 деца (две двойни стаи- къщичка) - 15, 16, 17
25. naana + мъж+ Борко (двойна) - 8, 9, 10
26.koketka+мъж+Гого (двойна)-15,16,17
27.ВаняМ+мъж+2 деца
28.Dobs
29. SLADKA MAMA

ако някой не се вижда в списъка, а изявява желание да дойде-да се запише овреме!!!

4). Избираме Galivo за бирник и тя любезно ще ни предостави нейна сметка, по която всеки ще изпраща капарото си до края на месец февруари . Като съберем цялата сума-тя ще има ангажимента да препрати парите към хотела. А размера на капарото ще узнаем в рамките на 1-2 дни, след като се обадим до хотела и се уточним дали ще искат някаква твърда сума или % от общата сума, в зависимост от броя на заетите стаи!
 5). Ако някой в последствие реши, че иска да дойде, но е изтървал нашия общ срок-ще му предоставим координати на хотела да се разбере с хората има ли други свободни стаи и  как да стане неговата резервация!!!

Моля всички да разгледат списъка, да разгледат сайта на хотела и ако някой има някакви претенции, виждания, уточнения и какво ли още не-да ги заяви сега, или да замълчи за винаги!

Казах!

Общи условия

Активация на акаунт