АПРИЛски бебоци 2008!

• 17 886
  • 323
  •   1
Отговори
# 45
Уф момичета.... много съжалявам, че това мойто вчера не е единичен случай ами и вие сте били свидетели на подобни идиотщини... ooooh! не знам... просто нямам думи вече... снощи едвам заспах от ярост, угризения, притеснения... днес пак го мислих горкото детенце, но със сигурност си обещах - оттук нататък хич не ме интересуват последствията, видя ли подобно нещо ще реагирам както аз си знам, директно, без да се замислям, за да съм в мир със съвестта и възгледите си, пък каквото ще да става...  Rolling Eyes
В едно нещо съм убедена обаче, не трябва да подминаваме такива инциденти безмълвно... има институции, които се занимават с подобни проблеми и трябва да бъдат сезирани, дори и да се забави реакцията от тяхна страна, все пак ще знаем, че сме направили всичко възможно за да помогнем и в най-добрия случай ще има и съответни положителни резултати  Peace

neli84 изтрий си моля те малко съобщения от пощата... искам да ти изпратя лично съобщение, но кутията ти е пълна  Hug

# 46
Здравейте момичета!
Влизам само да ви кажа,че Миленчето е доста болна! както вчера си беше ок,изведнъж днес вдигна 40 градуса и постоянен рев,ама постоянен,отпусната е като дробче Cry Оказа се някаква херпесовидна ангина и веднага ни назначиха антибиотик! Сега сме зле-ту спада,ту се вдига,понякога повръща от температурата! #Crazy
ПП, Ласси,съжалявам,че не се видяхме,но нямаше как,пък и ти не се обади Heart Eyes Целувки на Емата

Ей, reiana стига бе и Миленка ли? Какъв антибиотик ви изписаха? А храни ли се? Миличката. И ние минахме през това. Много тежко се отрази на Кръсти Херпангината, но пък не ни изписаха АБ. Повече течности, не я насилвай да яде. Колкото иска толкова. Питай си и доки, де ама като вдигаше висока Т Кръсти, единствено с хексалгин я сваляше бързо. Ще е така 3-5 дни, не се притеснявай, само я следи за Т и гледай да не се обезводни. Дано бързо да мине и малката да се оправи по-скоро  Praynig Hug Hug Hug

# 47
Гергина,много хубаво,че се включи,защото аз не знам нищо за тази болест #Crazy За колко време се посъвзе Кръсти и успяваше ли да спинка през нощта? Ние пием Аугментин,Панадол,Нурофен,Ефералган,вит ц,калциев глюконат! Много се мъчи миличката и плачка непрекъснато,което за нея е супер необичайно-тя е много кротка и досега като е била болна си мълчеше миличката ми а сега явно е ужасно Praynig

# 48
  • Варна
reiana милата Миленка, дано да оздравява по-бързо  Praynig А защо ви изписаха антибиотик? Доколкото знам, херпангината е вирусно заболяване. Така ли беше, Lassi, Helen?

# 49
  • In someone's dreams
Ясмина, в подобни случаи антибиотика се предписва за да се избегнат допълнителните усложнения от вирусната инфекция. При някои деца е просто задължително пиенето на АБ, но това може най-добре да го прецени личният или лекуващият лекар на детето, който най-добре знае състоянието му.
Reiana много целувки на Миленка и дано се оправи по-бързо малкото мишле  Hug. Една  Hug  и за мама.

А, сега като си погледнах линийката забелязах, че днес малкият ми мъж става на цели 10 месеца. Заповядайте едни вкусни палачинки за сутрешна почерпка:

# 50
Милени, да ти е жив и здрав малкия юнак !!!
 Heart Eyes  bouquet newsm67 bdbaloni baloni

# 51
reiana милата Миленка, дано да оздравява по-бързо  Praynig А защо ви изписаха антибиотик? Доколкото знам, херпангината е вирусно заболяване. Така ли беше, Lassi, Helen?

Съгласна съм с теб и аз доста се очудих, че са й изписали АБ. Вирусните заболявания би трябвало да не се лекуват с АБ, но

reiana, ето ти малко инфо за херпангината.
 Кръсти вдигаше Т 3-5 дни, имам в предвид висока и след това подържаше още няколко дни до 37,5. Изобщо спокойно не спеше. Будеше се през половин час и много плачкаше през ноща, което е необичайно за него. Изписаха ни ISOPRINOSINE, ТАМТУН ВЕРДЕ - спрей и витамин С. За Т му давах Панадол, Нурофен и когато вдигаше над 38,5 му давах по 12 капки ХЕКСАЛГИН.
 Ще мине, но трябва търпение. Давай й повече течности, че да не се обезводни от тази Температура.

# 52
Здравейте!
Ясмина и аз не обичам антибиотиците,но двама лекари бяха единодушни,че е за аб и аз се доверявам! Peace
Гергина,мерси-надявам се да се опрви по-бързо! Много ме е страх да не се обезводни,защото не иска почти да пие нищо,а от секретите в гърлото чак повръща Praynig
Миленчето е доста зле-много я мъчи температурата,гърлото и сополите! А аз искам да ви кажа,че ми се плаче направо! Може би не трябва да се изживява толкова тежко,но като я гледам как се мъчи просто не издържам Sad
Много се учудих сега като прочетох ,че се причинява от замърсени ръце,храна или прибори,защото аз много внимавам с тези неща,дори още не и давам играчка,като падне на земята,стерилизирам и тн #Crazy

# 53
  • Добрич
Добър ден!

Стискам палци на Миленчето Hug Hug Hug

Милени,честито на порасналия мъж!

Днес имах кофти случка-грубо вмешателство от стана на циганите в моето лично пространство,т.е. ограбиха ме...Няма смисъл да обяснявам как се чувствам Cry

Искам да споделя една идея,която ме напъна докато четох мислите и терзанията на Хелън за бебето-дали е добре,дали си играе и т.н.Поразпитах и се оказа,че една добрa интернет камерка(която се върти и разни там тръц работи) е около 200лв.Мисълта ми е,че една такава камерка аз бих сложила и ще мога когато реша да си виждам детенцето ,а на бавачката бих обяснила че много ми домъчнява и така....

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 16:27 от naana

# 54
Честита месечинка на Хриси! Milenni - да ти е здраво и усмихнато детенцето!

Reiana, много ми стана мъчно за сладурка Миленка! Пийте люкарствата и АБ щом се налага и да оздравява бързо! Не успяхме да се видим, защото не съм излизала - имах майстор.Като оздравеете, ще се организираме.
Ясмина, АБ е за да профилактира наслагването на бактериално инфекция, тъй като локалния имунитет в случая е силно намален. И пак си зависи от прегледа и преценкато на лекаря.

Naana, много съжалявам, че ти се е наложило да преживееш подобно нещо!
А за идеята
Д интернет камерка(която се върти и разни там тръц работи) е около 200лв.Мисълта ми е,че една такава камерка аз бих сложила и ще мога когато реша да си виждам детенцето ,а на бавачката бих обяснила че много ми домъчнява и така....
Много ми допада newsm10

# 55
  • Добрич
Oпала,голямата бяла птица си намери портмонето  в бебешката чанта Grinning Grinning Grinning GrinningТюх,много хубаво ми стана Grinning Grinning Grinning

# 56
Ехо, здравейте мами!!!!

Днес купихме на Бобката обувки за прохождане на Колев и Колев - много яки, тъмно синички, момчешки, с лепки. Обаче познайте какво -като си дойдохме вкъщи и му ги сложихме да си ходи напред назад с тях в проходилката , като се размрънка това дете  Whistling Докато се усетя, че са му неудобни обувките, 20-30 мин се опитвах да го успокоявам с какво ли не-вода му давах, местих го и разни други глупости. Добре, че баща му се сети  ooooh! А в магазина му ги пробвахме - скачаше си и дума не обели, калпазанин  Crossing Arms Утре ще ходя да ги сменям, дано да се съгласят  Praynig

Реянче, дано се оправи по-бързо Миленчето  Hug

Лурдес, какво стана с вас, как сте?

Голяма гад са тия вируси, направо настръхвам само като чуя, че някой е болен  Cry

Милени, пожелавам на твоето 10 месечно голямо момче да е много , много здрав!!!!

# 57
Здравейте милички! Hug

Ванииван, мерси че попита! Hug  bouquet Горе-долу сме добре, още има хрема Лидия, но май поминава. Лошото е, че почна да кашля, ама като се закашля едно такова силно... Другата седмица сме на консултация, да видим педито какво ще каже, освен ако не е минала дотогава.

Обаче тази вечер забелязах нещо - по време на вечерния тоалет, който тя определено мрази вече Confused, защото вадим сополи, слагаме капки, преобличаме го горкото, в мига, когато да й слагаме капки забелязах 2-3 уртикарийки на ръчичката, после се появиха и на другата! Възможно ли е да е на нервна почва, стрес от тия пусти капки, помпи, физ. разтвори и какво ли още не!??! #Crazy newsm78 Thinking По принцип такива неща не й излизат,ама знам ли?

Реянка, стискам палци бързо да се оправя Миленчето! Praynig Hug

Нана, значи нищо не ти е откраднато ,така ли излиза? Браво! Grinning Hug

# 58
А добро ви утро, ако някой се интересува как изглеждам-ей така:  , просто не издържам вече, снощи Самуил се събуди в 1ч, после аз не можех да заспя до към 2ч, когато той отново се събуди, после в 3ч окончателно се вбесих и го взех при нас в леглото и от 5ч нататък се е събуждал през 15 мин.!!! Не, не преувеличавам....искам някой да дойде и да ми каже къде сбърках, че създадох такова чудовище.....ако не ми беше жал за съседите-щях да го оставя да се дере колкото си иска, ако ще да реве цяла нощ, и 10 нощи под ред-много съм му набрала и въобще не ми е жал за него!
 Milenni, да ти е живо и здраво дететнцето (със закъснение), както и всички други послушни и спящи деца!
 Naana, ако знаеш като ти прочетох първия пост каква тирада си бях приготвила относно сиганското брат.....ама им се размина  Wink.
 Мен много ме боли гърлото, направо......ще се мре и на всичкото отгоре ми расте мъдрец...конкурирам синковеца, даже пих и от неговите топчета за зъби, ама...не ми помогнаха. и много съм се наплашила от предстоящата грипна вълна....то до сега че все сме болни, а си представям какво ни чака....
 айде че като за неделя стана много негативен пост.

ААААААААА пардон, без малко да забравя, моля всички желаещи за трансгалактическата среща на всички времена за малко Фнимание-значи, в темата за х-л Априлци, дето Сиска пусна се е изходила една мама-априлка, реколта 2007, които са ходили там миналата година и тази година пак ще се събират и са си набелязали х-л Фенерите и то на някоя от нашите дати през май......така че требе да се ускори организацията, че току виж ни измъкнали вариантите за хотели.

# 59
  • Popovo

А защо го приспиваш насила? Аз оставям моя син да се измори и сам да реши, че му се спи. Ето вчера например не е спал от 12 на обед до 17,30. После сам си откърти без излишни друсания  Peace

Не е насила Милени, спи му се, търка очички, крив е, просто аз го разнасям 15 мин, той спи 10  и се почва отначало. Не заспива сам и това е. Вчера е спал 2 пъти по 1 час, което е супер за него, а предния ден един път за цял ден около час, като се буди 2 пъти през това време. Не е от поспаливите бебета за мое огромно съжаление.

Е много болни дечица има, Лурдес, Реяна, дано по скоро се преборите с гадните болести.

Общи условия

Активация на акаунт