АПРИЛски бебоци 2008!

• 17 879
  • 323
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро  Hug

galivo, Сиска, didnik, , нямам думи просто. Това не са родители  #Cussing out #2gunfire

Aquariel , кога ще черпиш?  Wink

# 31
  • Добрич
Добър ден!

Моя син навлезе в нова фаза-приспиваме се по 1,5 часа-що така ?Вчера ни мериха-9500тежим(след като беше изял 300гр манджа),та не ни зачетоха тези триста грама и излезе,че за месец и половина не сме мръднали на тегло,но пък сме +1см,т.е. 79-само дишаме праха на Ема...много ни задмина тя. Grinning

Акварелче,вие колко сте дълги-пасваме ли ви на размерите? Hug

Косичката мием с един шампоан babylove от Германия домъкнат-много съм доволна,а телцето от самото начало със сапунчето на Бочко със смрадлика-превъзходно е!

Лурдес,няма точни срокове за пробива  на следващите резци,спокойно Peace

Галиво,ей на такива нещастници трябва на мига да им вземат детето....ей полудях като го четох и ти така образно си го описала все едно бях там Sad

Бибо,аз поливам директно върху главата откакто се е родил и някак е свикнал човека да му тече вода по лицето.

# 32
 HugЗапис4е....

# 33
Аз мия тялото и косата на Бобката, от както се е родил, с шампоана на Клоран - кобиниран е Peace Много съм доволна, има страхотен аромат на лайка Simple Smile

За приспиването при нас, през деня е малък кошмар - понякога го приспивам по 1 час  ooooh! не мога и не мога да намеря универсален начин, който да действа, вече не се търпи това положение. 2-3 дни заспиваше сам в столчето за храненне, а аз го премествах, днес и това не подейства. Накрая го нахраних и той заспа сам в кошарката си,, обаче не може да го храня така безразборно, закуси в 8.30 и в 11.30 пак си хапна  Whistling Много яде това дете и не мога да се справя с този апетит. Иначе не е дебеличък, просто е висок и килцата не му личат. Преди месец беше 9700 на 75 см  Grinning Сега сигуно е чукнал десетака  Simple Smile

А за това какви родители има.....нямам думи ....Сестра ми работи в един център за помощ на такива деца, какви истории ми е разказвала, направо ми се плаче......За съжаление обаче, центърът е в Сливен и не мога да ви насоча да съобщите на нея Галка, ако пак го видиш тоя малоумник......С какво са го заслужили тези деца и какви хора ще станат от тях след няколко години  Sad

# 34
Здравейте. galivo,прочетох за малкото детенце за което разказваш....ей....ужасно тъпо ми стана...ама знаеш ли кое е май-лошото,че това далеч не е единственото дете.....и аз съм ставала свидетел на подобна,че и по-лоша ситуация  Cry....аз също съм се терзала от въпроси ДАЛИ  и КАКВО трябва да направя и знаеш ли до какъв извод стигнах.....държавата ние е ужасно скапана,системата още повече.....ако реша че Закрила на детето трябва да знаят за случая,дълбоко се съмнявам че таз пуста бюрокрация ще се задейства...което е адски жалко.Защото ако живеем в друга страна....на момента ще му го вземат детето от ръцете и надали вече ще го види.  Та това което евентуално бих постигнала е да изсипя с все сила яроста на "бащата"   и това да го отприщи съвсем да си изкара яда на беззащитното детенце......  Народа ни е свикнал да си мълчи от доста време и затова сме на този хал и такива като нас,на които им е болно да виждат подобни сценки вече извъртат глава......защото освен да утяжнят ситуацията....нищо друго немогат да направят........ Cry Cry Cry   Остава само да се молим за тези дечица или по скоро за тези издеватели...да намерят просветление,че децата са НАЙ-ПРЕКРАСНОТО НЕЩО НА ТОЗИ СВЯТ.
Извинявам се за дългия пост,но много мъчно ми стана.Благодаря че ме изчетохте.

# 35
  • Popovo
Отчет от нашата консултация - + 1кг = 9.900 и + 4 см=72 , това е за месец и половина.
А  такива родители, не заслужават да ги наричам така. Има толкова много семейства които искат да имат деца и не могат, а такива дето не осъзнават какво богатство са децата бой им е малко.

И косата и тялото на Гого от както ни поставиха диагнозата АД, мия със душ гел на Клоран. Доволна съм.

С преспиването и при нас е кошмар. Понякога го приспивам, повече време отколкото той спи след това.
Хайде всички болни да оздравяват. Гого поне засега е здрав, вчера най после му сложиха ваксината за хепатит Б, която трябваше да е на 6 месец.

# 36
За шампоана-ние сме на Бюбхен от самото начало,много съм доволна. За проспиването -ние заспваме сами,като го оставя на леглото.Отначало бяха големи ревове,но вече всичко е по-спокойно,а и откакто заспива сам,сънят му е много по-пълноценен и не се събужда през нощта.

# 37
  • In someone's dreams

С преспиването и при нас е кошмар. Понякога го приспивам, повече време отколкото той спи след това.
Хайде всички болни да оздравяват. Гого поне засега е здрав, вчера най после му сложиха ваксината за хепатит Б, която трябваше да е на 6 месец.

А защо го приспиваш насила? Аз оставям моя син да се измори и сам да реши, че му се спи. Ето вчера например не е спал от 12 на обед до 17,30. После сам си откърти без излишни друсания  Peace

# 38
Здравейте!    bouquet
Аз къпя Айа с mustela 2in1 от раждането още и ми допада много.
За спането - тя спинка по 1 час сутрин и по 2 часа следобед без аз да я приспивам, самичка.   sleepuu

# 39
Леле, направо чета и побеснявам! Какви са тия "родители", ако въобще могат да се нарекат такива! Не ми го побира ума, що за отношение! Много тъжна картинка Sad Sad Аз не съм била свидетелка на такова нещо, но и да бъда не знам какво бих направила... Много кофти ситуация. Confused Sad

Нели, и аз така съм се опитвала да накарам Лидия пак да направи нещо смешно, ама ако не го направи самичка, не мога да я накарам! Laughing

Нана, мерси! Hug

естествено аз веднага се развиках и оня ми ти шофьор чул и веднага слезе от колата готов да ме бие - казвам му че е щял да ме прегази с детето, а той - ГОЛЯМА РАБОТА, ЩЕ ВИ ПРЕГАЗЯ И ПОСЛЕ ЩЕ ВИ ИЗЛЕЖА - вярвайте, само дето него  #2gunfire #2gunfire #Cussing out

Eeeeeeeeбати тъпанаря мръсен!!! #Cussing out #Cussing out Така ли се газят хора, кретен с кретен!! Ей, откачам от такива първосигнални темерути! #2gunfire #2gunfire

# 40
 Здравейте, момичета и от мен!  Hug

Аз уж щях да съм по-редовна, но Кръсти започна пак да вдида Т. Е, вчера и днес няма, но ще го следя и мисля, ако продължава да вдига над 38 градуса да му направя едни изследвания. Защото доки каза, че вече няма херпеси в устната кухина, гърлото не е възпалено, зъби не вади... От какво може да е тази Т, незнам.
 За протокола от консултациите вече сме 10,200 кг. и 82 см.

Ама да си призная без бой, тези два дни нямах време да вляза, заради това намаление в ЛаРедутата  Embarassed / гледам, че сте го коментирали  Mr. Green/ Ми свикнах на готово все аз си избирам, зълва ми ми ги поръчва и нямах, нито акаунт, нито бях запозната с начина на пазаруване. И тъкмо вече доволна, че напълних кошницата и изпразних джоба на моичкия и ............. ПРОБЛЕМ ...  Sick  #Cussing out Мойта карта не ФърФи там - VIZA-та на ОББ. Ейййй, пощурях. Ще си правя нова, ама чак в четвъртък ще е готова, а вече два от артикулите се изчерпаха.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Голяма зарибявка е това....

Емма, благодаря ти за хубавата тема.  Peace  bouquet

koketka, страхотен клип си направила.   bouquet

galivo, didnik, Сиска, и аз нямам думи... Не ми се е случвало и се надявам да не ставам свидетел на такова нещо. Аз не мога да си го обясня.... станал си родител, поел си някаква отговорност. Децата са част от нас и какво толкова непоправимо е направило то, че трябва да си такъв изверг и да се отнасяш така с такова съкровище. Незнам дали ми е подредена мисълта, но съм наистина шокирана.

Шампоан ползвам на NIVEA-baby и съм доволна.

Преспиваме се на ц***та или ако сме навън в количката. Ако ме няма го преспиват на ръце, но винаги когато сам пожелае да спи.

# 41
Здрасти,

От няколко дена и аз редутствам, та не мога да вляза да драсна и ред тука. Но ви попрочитам в почивките  Laughing

Къпем и тялото, и главата с Мустела 2 в 1, а от скоро и с гела, в който има колд крем. Много съм доволна от козметиката на Мустела.

По темата за агресивните родители .... без коментар. Лятото чух баща да псува 6-годишния си син  #Crazy Нямам думи....

Има ли момиченца, които още имат топченца на гърдичките? Марта, откакто се роди, все си и стоят. Малко се притеснявам вече. Замислям се за консултация с ендокринолог   newsm78

# 42
Галка - ами ако е идиот и ако почне и теб да налага и тоето дете??? Била си с Алекс и не си можела нищо да направиш!!! Това е! Споко - ще го видим още веднъц, промиз!!!
Мерси на всички, мили дружки, за хубавите думи!!!
Всички болнички бебоци да оздравяват...Значи Миленка вече ходи на разходка, Янче? Акварелка - абе все ще ти пиша, че габата трябв ада стане рекламно лице на производителите на интелигентни играчки - май само тя се справя с всички тези неща! Бибо - и Елица гълта вода и се плаши - аз си слагам ръката над челото й и поливам над ръката си - така се стича по-постепенно и е малко по-добре...Ванче - права си, че така вечер съм много по-любвеобилна!!! Ей, момичета - днес си купих лятна количка (в тоз студ) Инглезина Трип - много съм хапи - ша разкарам Танк-а скоро!!! Хай да идва туй пусто лято - или пролет - абе квото докде - само да е светло и топло...

# 43
  • Някъде на път....
Здравейте и от нас!  Hug

# 44
Здравейте момичета!
Влизам само да ви кажа,че Миленчето е доста болна! както вчера си беше ок,изведнъж днес вдигна 40 градуса и постоянен рев,ама постоянен,отпусната е като дробче Cry Оказа се някаква херпесовидна ангина и веднага ни назначиха антибиотик! Сега сме зле-ту спада,ту се вдига,понякога повръща от температурата! #Crazy
ПП, Ласси,съжалявам,че не се видяхме,но нямаше как,пък и ти не се обади Heart Eyes Целувки на Емата

Общи условия

Активация на акаунт