ТЦ и ТЦ! То има и сурбюлюк англо и немско езични сайтове дето прибират на жените парите. Вчера ми дойдоха едни поръчки от един американски и един европейски сайт и днес пак навирах нос там, а ония от банката ми пуснаха смс, (случайно да не забравя!), че имам да внасям по кредитната карта
То стана като в оная реклама с дяволчето и ангелчето - внася, внася, ама ей я пак с торбите 
За закуската с екЗотични плодове - Акварел , аз дадох киви като стана на 10 месеца. Първите 2 пъти махах семките (то почти нищо не остава след това от плода
), но сега давам без да го чистя. Кивито на нас ни действа много охлабително, семенцата излизат цели и като полепнат по дупето става много екзотично.Та - едно киви + една шайба пресен ананас ги пасирам (става доста водно) и добавям 1-2 лъжици (според нуждата) каша (бисквитена или 7 зърна на Милупа). Става много вкусно и полезно, богато на вит С. Може всякакви плодове да се мешат, стига единия да е по-воднист. По-гъстите ги смесвам с кисело мляко. Идеята ми е да не я свиквам много на попари, кук-кус и прочие, за да не дебелее, а да я науча да яде пресни плодове. Каша или грис давам 2 пъти седмично.Шампоан ползвам от рождение - винаги съм ползвала отделно за глава и тяло - А дерма (сега пуснаха нов шамп за млечни корички и понеже ние на стар заман се обзаведохме с тях продължавам да я плескам. А и прави чуден обем)
За срещата - много съм ЗА, ама предпочитам място където няма стълпотворение на много хора, че върлува страшен вирус. А Didimoraта не я пускаме да заминава без да сме се срещнали

Още щях да пиша, ама на - забравих какво. После пак ще се домъкна, че отивам да дам още един шанс на Редута докато Плеймейтката спи
ПП Емма, благодаря за темата - чудна е както винаги!

само простотии са ми в главата ви казвам! Хич, ама хич не знам как ще се работи (връщам се официално март
Май трябва да се стегна...ама като илизаш в тъпата Сф сутрин в 7 и като се прибираш най-рано в 19 - ами как ще си видиш детето...уф!!! Намрънках се! Целувам ви!!!

Е, разбира се от време на време повече или по-малко му се нервя, ама все си мисля, че е в реда на нещата... Но не пропускам възможност да го гушкам и лигавя когато мога
Аз съм от щастливките, обаче, които можеха да избират, много от момичетата предполагам, че не са имали тази възможност
крещи по детето, то върви милото до него, навело глава надолу, притаило дъх и присвило очички в очакване на евентуален удар... аз седя онемяла от гледката и продължавам да гледам не вярвайки... мъжа продължи да ругае детето вървейки до него, но не се ограничи само в това, започна да го блъска и дърпа грубо за дрехите, като междувременно продължи да съска срещу него злобно
А за мислите че детегледачка е всъщност няква перната насилница, честно да ти кажа, ако ще и архангел да бях оставила да ми гледа детето бих се усъмнила в него
А как сте с храната, прояде ли вече?