АПРИЛски бебоци 2008!

• 17 868
  • 323
  •   1
Отговори
# 105
Пуууу - ама много красиви мъже сте насложили!!! Много им се радвам на всички - макар че за алко съм чувала - изплакнах очите и аз  bouquet Големи красавци...Хриси - Писи - ама мъжът ти да не чете форума, че така чинно отговаряш? Ако не - я сложи една секси снимка тогава - условието е снимка да има...
Аз съм под 160 (да не казвам колко - ама доста под), пъстроока, харесвам си работата (шефът може и да чете...) - имала съм досега един единствен идол в живота си - фернандо Редондо - преди около 20 години - футболист от Аржентина - ще потърся после снимка, че отивам на таебо да си потреса дупЕто...

П.С. Тифани - а сега кой епизод е на 1001 нощ? Ще свърши ли докато се върна на работа...ако не - ще разказваш всяка вечер по телефона Laughing

# 106
Хихи, Хелънче, не не чете.
Ще потърся подходяща снимка;)
Приятно скачане  Hug

# 107
Еха, лексикон, супееер

1. Кой номер обувки носите? - 35-36  Laughing
 2. Какъв цвят са очите ви? - зелени
 3. Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите? - ДА
 4. Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? - тук ме затрудни, защото общо взето нямам някой конкретен, по-скоро харесвам по нещо в някой, но цялостно като визия не мога да кажа кой е най-секси. Може би Джъд Лоу. Въпреки че и Джош Холоуей също ми харесва. Абе доста са.
 5. Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели? - не съм се замисляла, но може би някъде на морето.
 6. Четете ли вестници/списания и ако да-какви? - напоследък не, повече книги
 7. Колко сте високи? - почти 1.60 helenblondy  Wink
 8. Как се виждате след 10 години? - щастлива и обичана майка на поне 2 деца, и още по-реализирана в работата си.

# 108
). Кой номер обувки носите? - 37
 2). Какъв цвят са очите ви? - пъстри, почти зеленикакви или понякога жълтеникакви  Rolling Eyes
 3). Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите? - старата - да, но нещо колектива напоследък спря да ме кефи и за това се захванах с частно бизнесче, а дано потръгне , че иначе ще си търся ново място под слънцето, пък с тая криза, доста облачно ми се струва
4). Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? -  Ерик Робъртс на младини
 5). Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели? - на морския бряг в къщата на Шарън Стоун от Първичен инстинкт
 6). Четете ли вестници/списания и ако да-какви? - да, в. Капитал и сп. Мениджър. Напоследък и двете нещо май са ги поразвалили и не ми доставят такова удоволствие , както преди
 7. Колко сте високи? - 169 см 
 8. Как се виждате след 10 години? - надявам се щастлива, работеща по 6-7 месеца, а останалите в пътешествия по света - например през цялата лятна ваканция на детето, а като стане голям и не иска да идва с нас и по дълго

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 20:43 от Vanyivan

# 109
Аа, Емма, ти що не отговаряш бе  Naughty Ами нека и за твойте очи да прочетем  Wink

Бобката имаше едно обувчици на Пума, много са удобни за поставяне на крачето - с голям отвор са  Peace

# 110
Айде и аз на лексикона  Laughing

1. Кой номер обувки носите? - 39 
2. Какъв цвят са очите ви? - кафяви
3. Харесвате ли работата си и ако не - то какво бихте искали да работите? - да, харесвам си я.
4. Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? - нямам точно определен идол, по-скоро типаж мъже ми харесват  Flutter
5. Ако можехте да се преместите - къде в Бг бихте живели? - Смолян с две ръце.
6. Четете ли вестници/списания и ако да-какви? - напоследък за нищо странично освен интернет нямам време. Преди четях и ежедневници и списания.
7. Колко сте високи? - 171 см.
8. Как се виждате след 10 години? - иска ми се след 10 г. да не завися от работата, т.е. да работя за удоволствие и да не мисля за заплащането. А в семеен план - може и с три деца, както казва мъжа ми ще има време и за 3-то  Grinning

П.С. Тифани - а сега кой епизод е на 1001 нощ? Ще свърши ли докато се върна на работа...ако не - ще разказваш всяка вечер по телефона Laughing

Днес беше 31 епизод. До сега са заснети 81 серии, но се снима и в момента. А ако тръгнеш на работа - не бой се ще ти разказвам приказки за лека нощ от 1001 нощ!  Joy /може и Еличка да слуша  Wink, да се учи на любов от малка/

# 111
Цитат
2). Какъв цвят са очите ви? - пъстри, почти зеленикакви или понякога жълтеникакви 
Брейййй...на срещата...задължително ще се взра /има ли такава тъпа дума/ в очите ти Wink заинтригува ме с този жълт цвят!
Ей побъркахте се с тоз сериал 1001 нощ Whistling има ли някой да следи Отчаяни съпруги? И ако Да на Линет,Габриел,Иди,Бри или Сюзан се оприличава и  защо?ето ви и един въпрос от мен  Grinning

# 112
Добър вечер от нас!

Много се извинявам на Helenblondy и на Галя затова че са искали с нещо да ми помогнат но пощата ми е била пълна. Извинете ме!!!!!!! Praynig

Ходя на лекций и нямам време за нищо,но така ще е до 18.02. , но обещавам да ви чета редовно. Simple Smile

# 113
Ей побъркахте се с тоз сериал 1001 нощ Whistling има ли някой да следи Отчаяни съпруги? И ако Да на Линет,Габриел,Иди,Бри или Сюзан се оприличава и  защо?ето ви и един въпрос от мен  Grinning

Аз следя Отчаяни съпруги.
Ама на кого се оприличавам ........ Thinking Със сигурност Бри отпада, много съм разхвърлена  Whistling.

# 114
Здравейте Simple Smile
Ние бяхме на ски на Боровец, беше много хубаво, Isane, може да сме се засекли по някоя писта Simple Smile
По въпросите - много съм висока-183, имам големи крака -42 Laughing, очи-сини, любим секси мъж нямам конкретен, чета основно книги, а вместо вестници се ровя в нета, след години-надявам се с още деца, щастлива, и дано извън бг, работата си не я харесвам и предпочитам да работя нещо, свързано с ГИС (географски инф. системи).
Лека вечер  мами Simple Smile

# 115
 1). Кой номер обувки носите? 37-38
 2). Какъв цвят са очите ви? - кафяви Flutter
 3). Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите? Винаги съм искала да съм икономист - да правя анализи, проучвания, пък и  не само в икономиката, обществено-социални, политически и т.н. насоки ме влечат. Също и бази-данни, информационни масиви. Mr. Green
 4). Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)?
Ерик Бана
 5). Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели? Бих живяла във Варна.  Peace
 6). Четете ли вестници/списания и ако да-какви? Чета винаги когато мога "Капитал". Книги - само бебешки за момента.
7.Колко сте вискоки? - 169см.
8.Как се виждате след 10 години? С поне 2 деца, дай Боже, със собствено жилище, стабилна работа, която да обичам и едно здраво и сплотено семейство!  Grinning

Да допълня ,че се запалих по Отчаяните съпруги, а да не говорим, че изпадам в истерия от любимия ми сериал Lost!!! Такова е заплетено вече, почват да ми лазят по нервите тия сценаристи! Гледа ли го някои тоя загубен Lost? Laughing

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 23:04 от ЛУРДЕС

# 116
Цитат
Брейййй...на срещата...задължително ще се взра /има ли такава тъпа дума/ в очите ти  заинтригува ме с този жълт цвят!
Ей побъркахте се с тоз сериал 1001 нощ  има ли някой да следи Отчаяни съпруги? И ако Да на Линет,Габриел,Иди,Бри или Сюзан се оприличава и  защо?ето ви и един въпрос от мен  

Сиска аз следя отчаяни съпруги много и моя мъж все ми вика че съм приличала едно към едно на Бри  Mr. Green Мъж ми все мрънка че го следя и само тотоля на главата му:Недей оставя дънките тук,остави чашата на стъклото на масата а не на дървената част че ще остане по светъл кръг ....и т.н.  Mr. Green,

# 117
ИСКАМ САМО СНИМКИ НА МЪЖЕ ДА СЛАГАМЕ - НА ХУБАВИ МЪЖЕ Laughing   Само такива теми да пишете - а н: "Колко памперса сменяте"!
В този ред на мисли - за обувките Капчица ( Joy) - аз съм малко разочарована - писах ви - купих ботуши за 53 лв, тежки са, под "ортопедичните" подметки имаше залепени едни гумички накриво, а самите подметки бяха залепени и те накриво и ги разлепих, че да не й убиват...Затова ви писах за Geox - излизат по-евтини в момента от Капчица, но откъдето и да ги пипнеш - няма слабо! Ще видя и Пума! Целувки, момичета!

В Трансгалактическата тема съм предложила СРОК!

Тифани - ама и в момента ли се снима? Добре, че ме успокои, че не е сапунка  Laughing Hug

# 118
ИСКАМ САМО СНИМКИ НА МЪЖЕ ДА СЛАГАМЕ - НА ХУБАВИ МЪЖЕ Laughing

Хелън, прието! Mr. Green Hug

# 119
Айде и кака да се запише у лексикона!

Номер обуща
- 40
При ръст - 173см
Очи - изумрудено зелени
Работа - харесвам
Бих живяла в Бургас или Русе
Чета: ЕVA , Travel Magazine, Мениджър, Капитал + по 2-3 книги наведнъж
Подир 10 лета......... на корицата на едно списание

А мъжа от моите сънища....ей го на

Жалко, че аз не съм жената от неговите Joy
Отчаяните съпруги чат-пат ги гледам - не се оприличавам с никоя - аз още не съм отчаяна Laughing

Общи условия

Активация на акаунт