АПРИЛски бебоци 2008!

• 17 908
  • 323
  •   1
Отговори
# 225
Привет и от нас! Днес бяхме на консултация - мерките не ги запомних, само това, че добре се развива детето и намаляме Вигантола на две капки. Днес тук беше не пролет, а направо като лято - сигурно имаше 25 градуса на слънце Shocked. Това ненормално време на мен лично изобщо не ми харесва и искам да е поне 5 градуса по-хладно Sunglasses.
На кухня редовно ходим, и ядем с голямо удоволствие / и двете-аз дояждам/ Simple Smile

Милени, Трифон Зарезан празнуваме всяка вечер с по две-три чаши домашно вино Grinning, за да не пием антибиотици Grinning. А това за Свети Валентин и не само за него с половинката, без децата ми е мечта от 5 години. За съжаление може още толкова да се наложи да почакам...
Милени, ти пък ашуре да не знаеш какво е - основен артикул по времето на соц-сладкарниците. Явно си наблягала на кадаифа  Laughing
Нели, радвам се за хубавите новини, дано така да задържите положението!
Хелън, браво на вас, храни го детето, може пък да започне да се успива през нощта!

# 226
Да взема и аз да отговоря на Еммата, че като я знам какви отчети води, нищо чудно да чукне на вратата и да ми нашока ряпата ако скатая  Mr. Green

1). Кой номер обувки носите? 36-37-38
 2). Какъв цвят са очите ви? Кафяви
 3). Харесвате ли работата си и ако не-то какво бихте искали да работите? Хич не си харесвам работата, скучна ми е, искам да работя като волна птичка, да бачкам когато и от където си искам, шефа ми да е на поне 10000 км разстояние, да пътувам много, да се срещам с хора... bowuu Звучи невъзможно, но скоро срещнах една дама с подобна професия и съвсем НЕискрено й завидях  Mr. Green
 4). Кой за вас е най-секси мъжът (тука снимките са задължителни, който не умее да туря снимки-да иде да види в правилата на форума там е обяснено)? Толкова са много, че ако на всичките им напраскам снимките ще ме баннат  Crazy
 5). Ако можехте да се преместите-къде в Бг бихте живели? Варна, морето, сините вълни....
 6). Четете ли вестници/списания и ако да-какви? На вестниците им чета само заглавията и гледам картинките, списания женски и каквито и да е други не съм купувала не помня от кога, но за сметка на това събирам 100-те личности променили света  Peace
7. Висока съм 1.63 - гръдна обиколка 0, клоняща към минус безкрайност, талия 60 и...., ханш може вече и към 100 да се е позакръглил
8. След 10 год се виждам ей тук http://www.imagebookers.com/gallery/d/663-1/taha_island1.jpg
и ще правя ей това http://lonestartimes.com/images/2006/12/woman_smoking_cigar.jpg

и .....

1/ Ако можехте да сте невидими за един ден-какво щяхте да направите? Бахти, знам ли... Thinking Срам ме е да си кажа.... Embarassed Все мръсни работи...
 2/ А ако можехте да сте мъж за един ден какво бихте направили? Ами.....Бих опитала да пишкам права, голям мерак ме гони още от детинство  Rolling Eyes
 3/ Коя черта от характера си харесвате и коя-не? Харесвам добротата, отзивчивостта, дружелюбността си, не харесвам това, че съм импулсивна и припряна
 4/ Ако можехте да промените нещо в себе си-външен вид или характер-какво би било? Щях да си add-на малко RAM памет и да остържа много сланинки
 5/ Бихте ли участвали в някое риалити шоу (от известните в БГ) и ако да-кое? Бих  Peace Сървайвър - ама не ми стиска, Мюзик айдъл - ама съм дърта, Денсинг старс - като стана известна
 6/ Много ли питам  ? Ми много ама ко да тъ праим... Heart Eyes

Друго.....???!

# 227
Първо-рожденниците-Сашко, Габи, Антония и Калоян да растат весели и засмени за ужас на майките си   Mr. Green
 Milenni, направо.....ти завиждам, ама не благородно  Mr. Green, безобразие....едни може да хойкат, а други-не! Аз за св. Валентин или Трифон (и аз като Ванчето хич не ги тача тия заимствани празници от братска западна Европа, ама.....) получавам пътешествие до....свекитата (романтика, не ами......)едни приятели ни каниха на Арбанаси, ама няма да ни огрее, застигнала ни е финансовата криза наш'то семейство, а за вас- не знам! А за ашурето......ми то младото си е младо, кат не е живяло в онуй време, как да знае......
 Хелън, от доста време се каня да ти кажа тъз твойта Елица-хубавица ме разбива на снимката на картинката в профила ти и с тия табани дет ги е показала......немам думи!
 Съни, ми може ли така бе, ей тъй за малко барем да не се отчетеш.....санкции ще има, сега на сила ще дойдеш на срещата през май-няма не искам, няма нИ дей! Санди е станал двойник на Сънчо, с тая коса.......
 Нели, много хубава новина, дано по-често получаваш такива.
 Галиво-време беше, тамън бях тръгнала да се стягам да идвам да те питам аджеба някакво лично отношение ли имаш към мене, че не ми отговаряш на въпросите......Танзен е следващата! Да му мисли!
 Айде да се махам, че оня малкия нарежда нещо оттатък и имам съмнение, че майка си нарежда...

# 228
  • Popovo
Да отговоря и аз на въпросите на Емма, ако ме остави дечко де.

1. 38-39
2. Сини, зелени, зависи от светлината.
3. Харесвах я, но след майчинството няма да се върна.
4. Май са много, трябва да запълня цялата страница.
5. Във Варна бих се върнала веднага ако имам тази възможност.
6. Вече не, нямам време.
7.Висока съм 1,70
8. След 10 г. се виждам или в лудница или в Палма де Майорка.

И на останалите.

1. Не съм мислила, хм невидима - трябва да помисля.
2. Да се оставя някоя жена да ме глези цял ден.
3. Избухвам много бързо и не мисля какви ги говоря, припряна съм и мн. други неща не харесвам, а добрите са: отзивчива съм, имам чувство за хумор
4. Да сложа малко кг, че да мога да нося дрехи за жени, а не за тинейджъри.
5. Не не бих.
6. Много питаш, но на мен ми харесва  Mr. Green

И един въпрос: Гого много се поти вечер, когато яде, играе си и т.н. Нормално ли е, не го обличам с много дрехи, T е около 20 градуса. Имали и други като него?

И още един: Някой получи ли си вече парите от НОИ?

За Свети Валентин- ще кръщаваме баткото, че за мой срам, още не е кръстен.

# 229
Ееее, много въпроси, много нещо, то стана като лексикон Simple Smile Хайде после ще отговарям , а сега да ви питам: Получихте ли майчинството си за януари? (т.е. след подаването на декларацията) Щот аз не съм и се чудя моите работодатели ли са виновни? Ако да , да ходя да ги насмитам.

# 230
isane, не са виновни работодателите, мисля че никой не е получил още за януари, т.е. от НОИ се мотат.

# 231
АЗ НА 14 и 15 СЪМ НА КУРСССССССССССС. И НЯМА ДА ИМА ПРАЗНИК ЗА МЕН Cry

# 232
isane, аз още си чакам моето преди подаване на декларацията, тъй че спокич. А моите хора, които ми оправят документите казаха, че се подават в НОИ или НАП или там където беше чак средата на февруари, тъй че....

За Св. Валентин, аз пък си го харесвам празника, е не в онзи комерсиален стил, в който се празнува, но обичаме с мъжа ми да отидем някъде да се почерпим(ей как прозвуча), пък било то й в МакДоналдс... където и да е.  Heart Eyes

За ашурето - аз соц времето го помня смътно, но колко ашуре съм видяла...ама не го долюбвам, ей, много мразя жито  Sick

И сега да се отчета в лексикона, че ще ям бой както е тръгнало.

1/ Ако можехте да сте невидими за един ден-какво щяхте да направите?
Аз като един истински Робин Худ щях да окрада всички с дебели сметки, събрани по втория начин и да ги дам на дечицата, които няма какво да ядат. И после приказки ще се пишат за мен..
2/ А ако можехте да сте мъж за един ден какво бихте направили? Не искам да съм мъж и не мисля, че не мога да направя нещо, което един мъж да не може. Пък и си имам моя до мен, тъй че...
3/ Коя черта от характера си харесвате и коя-не? Ей сега написах втори том на "Война и мир"...
4/ Ако можехте да промените нещо в себе си-външен вид или характер-какво би било? На пръв прочит се сещам за корекции във външния вид,но като знам, че това изобщо не е най-важното, бих променила импулсивността си.
5/ Бихте ли участвали в някое риалити шоу (от известните в БГ) и ако да-кое? Нихт!
6/ Много ли питам  ? Неее, давай!

# 233
Добро утро!
tanzen ви е казала,че въпросните документи се подават средата на февруари и моято счетоводителка ми каза да си чакам парите март месец Peace Тъй,че СПОКО...пари ще има,ама не сега!
Това нещо ашуре не го знам какво е,а и не искам Sick
helenblondy ,радвам се,че злоядите деца намаляват и твойта Елица не е от тях  Hug за съжаление пухкавия Даниел продължава да не яде почти всичко,а реши ли да яде...тавана му е няма и 200гр. Туй на кво прилича?!?
За цикъла сте се разприказвали....преди да забременея се е случвало в болница да ходя  заради ужасните ми болки ooooh! вече 2 пъти ми дойде но с леки болки тук-там,а дано така да остане,че ако пак се върнат старите болежки съм навита на минутата да забременея пак Mr. Green
На 14 и 15 февруари ще ходим и ние при свекитата /Емма / ама това ще ни е за сефте да празнуваме там!Да не си помислите,че свети Валентин ще "уважим"  Naughty брат му на моя е рожденник та по тоя повод ще гостуваме!

П.П.забравих да ви споделя,че вчера ходих на ледена пързалка и карах кънки bowuu колко карах е отделен въпрос.... Blush май повече целувах леда,но беше много забавано!Хем си починах малко за 2 часа,докато баща и син се гледаха,хем си раздвижих трътката и надявам се стопих поне 1-2 кг. Определено ще повторя Peace ще ви покажа нещо ако обещаете да не се смеете......цък

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 09:46 от *Сиска*

# 234
  • In someone's dreams
isane, аз още си чакам моето преди подаване на декларацията, тъй че спокич. А моите хора, които ми оправят документите казаха, че се подават в НОИ или НАП или там където беше чак средата на февруари, тъй че....

Ей, тъкмо това да напиша и ми го взе от .... клавиатурата  Mr. Green Ама като скочим в началото на март с тлъсти сумички по картите за два месеца майчинство .... охаааа.... здравейте магазини, молове, рум-ове, цум-ове и тем подобни помещения  Laughing

Аз пък много обичам всякакъв вид празници - 14 февруари, 8 март, великден, коледа, нова година, именни дни ... важното е повод да има. То верно, че всеки ден трябва да се обичаме и да има китки и фитки без повод, ама друго си е да има и един задължителен ден в годината, няма мърдане тогава за половинката. Обаче моя пак е с късмет, че баш тогава имам рожден ден и минава 2 в 1.

cow, честно да ти кажа ни ашуре /след като вече знам какво е/, ни кадаиф, ни баклава, ни пасти харесвам. От сладкотиите най-налитам на шоколад и то ако някой ми го навре пред лицето. А пък едно време в сладкарницата все исках шейкове да ми вземат.

vesy1, че то на 14 февруари баш на КУРССССССССС се ходи  Wink  Шегичка, да не се разсърдиш, ей  Hug

Емма .... младо ли ме нарече .... изкара си една почерпка от мен. Само още няколко дни ще съм на двайсет и ..... После вече нямаааа.

И аз искам на ледена пързалка да отида. Сиска, мерсаж за идеята, утре натоварвам децата в колата и ... къде е най-близко ... в Хасково. Ако след това ме няма няколко дни сигурно съм с гипсирани крайници и лежа неподвижно  Laughing

# 235
  • Разпиляна във въображението
Моята декларация беше подадена миналата седмица. Първо я бях писала януари месец, но се оказа че образеца е сменен и скоростно (в болницата дойдоха колегите ми) я пренаписах на новия образец и в миналата сряда го подадоха. Тези от НОИ май ни въртят парите, на това ми замирисва Thinking

# 236
И аз подадох декларацията си миналата седмица (в НОИ)

# 237
Добро утро!
tanzen ви е казала,че въпросните документи се подават средата на февруари и моято счетоводителка ми каза да си чакам парите март месец Peace Тъй,че СПОКО...пари ще има,ама не сега!

УЖАС!!! #Crazy Точно сме се охарчили здраво.
Ние вчера се прибрахме във Варна и днес още имам да оправям багажи. Ще ви покажа и снимки на ските като ги смъкна на компа.
Кристея не е забравила да съче и бях много хепи като си засука след 6 дни раздяла с мама. Е, отначало ме гледаше странно и ме хапеше, но през нощта сънена си засука.
Сисе, позабавлявали сте се!
Нели 84, много се радвам на добрите новини Hug
Цикъл си имам редовен и безболезнен още от август.

# 238
  • Някъде на път....
Здравейте и от нас!

Milenni, за кой хотел във Велинград става въпрос? Може и на лични, да не е реклама.......

isane, не са виновни работодателите, мисля че никой не е получил още за януари, т.е. от НОИ се мотат.
Така е вероятно. И аз не съм получила!  Peace

............
П.П.забравих да ви споделя,че вчера ходих на ледена пързалка и карах кънки bowuu колко карах е отделен въпрос.... Blush май повече целувах леда,но беше много забавано!Хем си починах малко за 2 часа,докато баща и син се гледаха,хем си раздвижих трътката и надявам се стопих поне 1-2 кг. Определено ще повторя Peace ще ви покажа нещо ако обещаете да не се смеете......цък
Ми не мога да обещая......посмях се!  Hug

Хубав ден на всички!    bouquet

# 239
Точих се да излизам ,но заваля,притъмня и все такива гадни неща!Ще кисна тука явно Whistling
Цитат
Ми не мога да обещая......посмях се! 

простено ти е Winkако имаше кой да снима докато падахме и ставахме... Joy имаше и много малки деца..може би на 3-4 години с родителите си!Да взема и аз да заведа Даниел?Преди малко се огледах цялата..пораженията са в/у коляното...една голяма синина,задника е здрав и ненасинен за мое голямо учудване Grinning
Цитат
счетоводителка ми каза да си чакам парите март месец
развалих ви настроението Rolling Eyes а дано само за мен се отнася това Peace

Общи условия

Активация на акаунт