Септември още е далече в коремчето живее малкото човече

• 12 826
  • 320
  •   1
Отговори
# 120
  • София
bubara аз мисля че при повечето случай е точно така.Аз през първата ми бременност хапвах само сладко и беше момиче,сега пък не мога да погледна сладко и се надяваме да е момче smile3504

# 121
  • София
слънцето благодаря ти за отговора! Пожелавам ти един палавник Grinning!Аз се надявам да са момче и момиче при мен!

# 122
  • До хладилника, който обичам
бубара, правилно си го написала: бабини деветини.

От същата категория са с формата на корема, дали ти се гади или не, каква дума е казало първо по-голямото ти дете, гадаене на корем с халка и в каква поза е правено бебето. Това са просто измислици-премислици Simple Smile

Преди много време бях правила една анкета във форум Майки. Оказа се, че примерно около 75-80% от майките са имали правилно предчувствие за пола на бебето си; останалите не са имали предчувствие или то е било грешно.
Изчакай още време и може да усетиш на какво ти клонят да са. Ако ли не, през петия месец ехографът може да покаже.

# 123
  • София
bubara стискам палци newsm17  newsm56 smile3539 newsm64

# 124
  • София
И двата пъти имах предчувствие за момче и имам две момичета, сега искам отново да е момче, но дори и не се надявам. Какво и да е няма да го връщаме.

# 125
Здравейте!
Аз през първата си бременност не можех да се наситя на сладолед и чипс  Laughing Изяждах промишлени количества. Според мен няма голяма връзка между това какво ядеш е какво дете ще родиш. Аз например никога не съм обичала киселото, така че сега не ми ес яде, т.е. нямам шанс за момче  Rolling Eyes
За изследванията да си кажа мнението. През първата ми бременност се записах на ЖК в кварталната поликлиника, защото просто ми беше като гръм от ясно небе и не бях проучила всички варианти. Докторката се оказа много добра, гледала ме е на ехограф почти на всеки преглед (въпреки, че по ЗК май имаме право само на 3 прегледа), пускала съм си няколко пъти кръв и урина. Т.е изследванията, които са по здравната каса. Питала съм я дали трябва да направя други - каза ми, че след като нямам фамилна обремененост нито аз, нико съпругът ми - не е необходимо. Въпрос на личен избор. И винаги ми поватяше "Най-важното е да мислиш положително". Каквото е писано - това, никой не може да избяга от съдбата си. Сега пак смятам да се запиша при нея, ще ходя евентуално другата седмица, че не мога да стигна до личната си лекарка за направление (тя е в Перник).
Имаме вкъщи декоретивен заек, подарък на Невена за втория й РД. Чудя се сега дали не мога да прехвърля грижите за наакания му талаш на мъжа ми newsm78  Mr. Green  
Моля, пратете ми паролата на аблумчето, за да мога да кача и аз моя снимка, вече съм си избрала една от НГ, на която изглеждам слаба и красива  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 126
  • София; Дружбето
Момичета, аз днес прокървих, гледаха ме двама лекари и сега пия една шепа хапове и се моля всичко да е ок. Лекарят каза, че има голяма вероятност да загубя бебето следващите 2 седмици, а ако това не стане да ходя , за да регистрираме сърдечна дейсност Rolling Eyes Стискайте ми палци моля

# 127
Какво и да е няма да го връщаме.

Хаха, верно, рекламации не се приемат

Цвета, моля се всичко да е наред!  Praynig Ще стискам палци силно! Почивай си, дръж се, ние сме насреща за морална подкрепа!

# 128
  • София
tsveta  всички сме с теб,дано всичко да е наред newsm17мила.Не се отчайвай и мисли положително.Всичко ще е наред. Hug

# 129
  • София
Цвета пази кревата и си пий хаповете! Стискам палци!

Момичета, а на вас подхвърлят ли ви отсега родата- "А на кого ще го кръстите?"

# 130
Цвете, стискаме палци. Лягай и не мърдай много, макар, че с дете покрай теб не знам дали е лесно. Аз с първата си бременост така бях прокървила, но слава богу, после видяхме сърдечна дейност и всичко беше наред. Пожелавам ти и на теб всичко да се размине и да видите малката тупкаща точица.  Praynig

Може ли и аз да помоля за парола за албумчето. Благодаря.  Hug

# 131
  • До хладилника, който обичам
tsveta, стискам палци! Дано всичко е наред.

Зайците носители ли са на токсоплазмоза?
Алиса за това пита, въпреки че не разбрах какво животно гледа. С първата бременност се разделих с котката, пратих я да живее при нашите, въпреки че не беше свободно излизаща - много често котките поглъщат паразити, които хората донасят с обувките си отвън и не ми се рискуваше. Токзоплазмозата може да е много опасна за бременните, затова и не се препоръчва съжителство, въпреки че всеки си преценява риска.
Аз не бих искала и домашно животно до малко бебе.

Родата не смее да ме пита Mr. Green с Мая казах още в началото, че няма да я кръстя на никого. Нашите бяха ок с това, свекърите не знам да са чакали да е на тях... във всеки случай, никой не ме пита такива неща, а и да пита, не смее да прави забележки, аз съм рогата.

# 132
Момичета, аз днес прокървих, гледаха ме двама лекари и сега пия една шепа хапове и се моля всичко да е ок. Лекарят каза, че има голяма вероятност да загубя бебето следващите 2 седмици, а ако това не стане да ходя , за да регистрираме сърдечна дейност Rolling Eyes Стискайте ми палци моля

Цвета стискам ти палци, мила. Вярвам, че всичко ще е наред и след две седмици ще видиш сърчицето. Вярвай и ти. Мисли положително и бъди по - спокойна, колкото и да е трудно.  Heart Eyes

Пишете за изследвания. Аз съм ги метнала в момента когато то видях двете чертички. Не за друго а заради анемията ми и ако имам нисък хемоглобин да вземем мерки.
А БХС и ФМ няма да правим вероятно, т.к. ние правихме генетични изследвания на моя за носителство на гена и той се оказа напълно здрав. Така че детето единствено може да е носител на гена за таласемия, но не и да е болно. С една дума ще си имам напълно здраве бебе.
Кръв и урина правя на всеки 20 дена.
Пия си витамините и фолиевата. Ям много зеленчуци и плодове и така.

Напоследък много ме боли глава. Не съм сигурна, но май е от кръвното. Вероятно е ниско. В понеделник като отида в болницата ще накарам док да ми го измери.

Искам да попитам някой има ли папагал и знаете ли дали е вредно да съжителстваш с него. Много ми е кротък, не ми цапа като лети из стаята. Той е мъничко вълнисто папагалче.

Чао за сега!
 Hug Hug Hug

# 133
  • Испания и Стара Загора
Цвета стискам палци всичко да е наред. Praynig Praynig Praynig
bubara на мен директно ми казаха да си помисля как ще го кръстим,тъй като термина ми се пада на рожденния ден на баща ми.Наистина мислих да го кръстя на него,но тъй като не очаквах той да има претенции и така да ми го заяви,реших ,че няма да е кръстено на никой. Naughty
Бу зайците също са носители на токсоплазмоза Peace

# 134
  • София
Бу и аз се надявам да не досаждат много... Анита и аз като теб. Ако някой каже нещо - със сигурност няма да го направя Mr. Green
А това за животните трябва да го проверя по-добре. Бях чела за котки и птици някъде, ама не съм капацитет.. За кучетата толкова различни мнения чувам, че незнам...И моите родетели и тези на мъжа ми са с кучета и няма да можем да прехвърлим нашия там, така че май ще си го гледаме

Общи условия

Активация на акаунт