Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява хомеопатията и какви са нейните приложения?
Какво представлява списъкът с хомеопатични лекарства за бременни?
Какви са основните принципи на приема на витамини по време на бременност и какви са препоръките за това?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява хомеопатията и какви са нейните приложения?
-
Какво представлява списъкът с хомеопатични лекарства за бременни?
-
Какви са основните принципи на приема на витамини по време на бременност и какви са препоръките за това?
Основните принципи за приемане на витамини по време на бременност включват консултация с лекар, избор на подходящи витамини, като фолиева киселина, и поддържане на балансирана и здравословна диета. Мненията за витамините по време на бременност варират. Някои жени ги приемат превантивно, докато други поставят под въпрос ползите им. От съществено значение е да се консултират с лекар и да изберете подходящ подход въз основа на индивидуалните нужди и здравното състояние. Вземането на витамини по време на бременност е от съществено значение за подпомагане на здравето както на майката, така и на бебето. Фолиевата киселина е особено важна, тъй като помага за предотвратяване на някои вродени дефекти. От решаващо значение е да се консултирате с вашия лекар относно дозата и видовете витамини, които трябва да приемате, за да сте сигурни, че получавате необходимите хранителни вещества както за вас, така и за вашето бебе.
-
Какви са мненията за приема на Матерна по време на бременност?
-
Какви са основните принципи на хомеопатичното лечение?
Ама съм и аз една патка
От най-малкото нещо направих научна фантастика с тия контракции
Значи и бебо не съм усетила,ами направо са си били червата.....Ама много странно беше всичко-преди не се е случвало като усещане

. Искам да помоля clara или който ще прави новата тема да ми коригирате термина, че ми е сбъркан от първата тема още, но сега като ми го потвърдиха да си ми е както трябва, 03.09.

Ще я карате по-леко засега,приоритет е бебо все пак
Имах една колежка от близкото минало,която беше доста време омъжена със съпруга си и не искаше да чуе за деца-били истинско наказание!!!Накрая забременя инцидентно,както се казва,и искаше да прави аборт,понеже не била готова да загърби личния си живот-искала да ходи по дискотеки,да разпива кафета навън с приятелки и да си има любовници отвреме-навреме,щото имала нужда и от това.С триста мъки го задържа това дете,та после имаше друг проблем-било момиче,пък всички момичета се раждали к...и
Искала момче,за да бъдел на мама тъпкача
Абе да ви кажа,още си спомням каква световна простотия се сипеше от това иначе умно на външен вид същество.И ей такива стават майки един ден наистина,а други,които душата си дават,за да заченат и имат живо и здраво детенце,се мъчат цял живот по лекари и какво ли не.Ох,отплеснах се доста от това,за което щях да пиша.Исках само да кажа,че искрено се възхищавам на всички тези млади майчета тук,които имат по едно,че дори две малки дечица и с такова желание стават майки отново,без да се оплакват излишно от липсата на алтернативи за лично пространство.
Мъчно ми е за тези, които дават сърце и душа да могат да забременеят, но срещат безброй трудности, докато успеят да осъществят мечтата си. Но такъв е живота.
. Аз бях на частен преглед, бях се разтреперила цялата от притеснение и добре, че гинеколожката беше много положително настроена.
.Днес дори както си бързам за работа(винаги закъснявам