Септември още е далече в коремчето живее малкото човече

• 12 826
  • 320
  •   1
Отговори
# 150
Цитат
и аз като теб съм на мнение,че освен ако няма някакви наследствени обременения,тежки предишни бременности,спонтанни аборти и индикации за евентуални проблеми,не си струва да се правят всичките тези рискови за плода изследвания.

Това е и моето мнение.Предния път БХС не съм правила,сега ще съм на 33г.,ще видим дали ще правя.Правих 2 пъти ФМ,първия път отидох началото на 4 месец,каза ми да отида пак в 5 месец,за да видел още някой органи по-добре,че тогава бебето е и по-оформено вече.На 4Д не ни е пускал лицето да му видим,а и аз и не настоявах,не ми беше важно.Но диск със запис си взех и платих допълнително,за спомен WinkНе съм съгласна,че освен в София в БГ няма други добри специалисти.Във Варна също има доста добри лекари,в Пловдив,в Русе...аз ходих в Добрич.Лекарят беше доста адекватен,с чисто нов видеозон,приказаше много  и плюеше варненеските си колеги малко повечко,но се изтърпява.Взе ми 2-пъти по-малко пари от варненските светила,просто не надува цени човека.Има си достатъчно клиентела.Която и приятелка да съм пратила при него е доволна,разбира си от работата.Смятам пак при него да направя ФМ.От поста на Ники извода за мен е,че е хубаво да се отиде на ФМ,лекарите виждат когато децата са с такива проблеми ,като детенцето на Ники и може да се реагира адекватно и веднага без да се губи време веднага след раждането,а не тепърва да се открива с много прегледи и изследвания,какво му има на детето.
Настоявах за изледване и за токсоплазмоза,че имахме котарак при родителите ми.Много ме беше страх.Една приятелка роди преди 6 години детенце с тази болест,което живя няколко часа само. CryИзследвах и кръвната си група,че не си я знаех....и това е.Нищо излишно мисля.

# 151
  • София
Само да кажа, че на трите отделни ФМ се гледа за различни дефекти, които не се виждат през останалото време. За това си има и определени седмици в които това се прави, а не просто ей така когато си решиме. Наистина тази средната е най-изчерпателна и за това най-масово се прави.
Бу не говорим на различни езици. Разбирам те прекрасно  Peace Трябва да си много безотговорен,че да не ги направиш тези неща при положение, че имаш индикации за проблем. Просто исках да кажа, че съжалявам, че не направих ранните изследвания  Peace

# 152
Според мен ще ме карат да си правя всички възможни изследвания. Само не знам къде да ходя, при кои лекари най-вече какви пари да отделям за това. Арлина моля те кажи ми кой е този лекар от Добрич при когото си ходила.
Във Варна дори не знам кой прави това изследване. Само да не е Давидков, че хич не съм доволна от тоя човек. Прави се на всезнаещ, едва ли не ти се кара защо не си ходила при него преди ами чак сега, и само те плаши с разни болести и тем подобни. Освен това много плюеше колегите си. Едва ли не те нищо не знаят, а той да. Мислеше си че има най скъпата апаратура във Варна. Да ама не е така. За капак прегледа му струва 100лв.  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! ooooh!
Ходих при него два пъти единия път просто за консулт и мнение а втория по спешност, но не останах доволна. Проблемите ми си стояха без никакъв резултат от хаповете.

Стига за него. Та казах че съм 100000000% сигурна че ще ме пратят тези изследвания. Най вече заради анемията ми, все пак е наследствена. ама ще видим.  Лека за сега
 Hug Hug Hug

# 153
Хайде, вече и аз се изтипосах в албумчето. Много се зарадвах да ви видя, всички сме много лъчезарни и красиви (и скромни хахах)

# 154
  • Видин
Само да се запиша и аз в новата темичка.
И много набързо да коментирам за ФМ и почепките.
За ФМ, ако няма проблеми или фамилна обремененост и аз мисля че ще са излишно изхарчени пари.
За почерпките, незнам какво толкова лошо има в слагането на снимка на кафе и закуска, примерно сутрин. Или когато някой има повод да сложи 2-3 снимки.
Не знам дали е от бременността или от характера, но мисля че прекалено много са заядливите постове Rolling Eyes

# 155
  • Габрово
Добро утро!
Бих ви почерпила с виртуално  кафе, ама ме мързи да слагам снимки, иначе нямам против някой да слага, стига да не се прекалява с "почерпките"
Вчера и аз на няколко пъти едва се удържах да бъда по-остра. Бременни сме и лесно палим, но аз предлагам тук да си се обичаме, а нервите да си ги изкарваме на половинките  Mr. Green fight

Цвета, оправяй се бързо и колкото и да е трудно вече забрави да вдигаш малката с това кървене.

# 156
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
Как сте днес?
Цвета,как си? Hug
За изследванията-мисля,че всеки може сам да реши какви да прави и кои са му излишни.Всеки е прав за себе си и няма смисъл да налагаме мнения. Peace
Хайде сега да пием по едно кафенце Peace

# 157
  • Видин
Бременни сме и лесно палим, но аз предлагам тук да си се обичаме, а нервите да си ги изкарваме на половинките  Mr. Green fight
Съгласна Wink hahaha

# 158
  • До хладилника, който обичам
Хм... аз поради 'функциите' си във форумите, а и по убеждения, че така е правилно, често си сдържам езика... И това е нормално. Всички сме големи хора и е редно да оценим, че виртуалното общуване не е като живото такова. Винаги трябва да се премисли какво е искал да каже човекът отсреща и да се прецени, че при липса на визуален контакт и жестове нещата могат да се възприемат неправилно от нас. Надявам се тази тема да бъде място за информация и полезност, не само за емоции.

Мисля да ида на Депеш мод, ако всичко е наред дотогава. Няма какво да се случи, като не съм сред публиката пред сцената, предполагам... и за Мадона ми се иска, ако наистина дойде, но по това време трябва да съм напред в деветия месец и да няма после "Родилка кръсти детето си, родено на концерт, Луиза Чиконе, получава от признателната Мадона вила на Ривиерата"...

# 159
  • Видин
.....получава от признателната Мадона вила на Ривиерата"...
Това много ми хареса Mr. Green
Аз също искам в тези теми да се разбираме и да общуваме като приятели.
Приятен ден. Ще пиша като се прибера във Видин  bouquet

# 160
  • София
Добро утро и от мен!
Аз ли свикнах, другите ли са много чувствителни, но аз заяждане досега не усетих.  newsm78 Просто всеки си изказва мнението, важно е да го уважим, не да го приемаме за свое.  Peace Плюс това аз лично смятам, че нямам никакъв талант за писане и съм напълно наясно, че с писмено общуване не мога да изразя напълно точно емоциите си, затова никога не приемам писането на другите първосигнално отрицателно. Поне аз не искам никого да обидя, нито да се заяждам, приемете извиненията ми ако някой е разбрал нещата така!  Hug
У нас е пълно лудница, в момента мъжа ми пълзи и малкият се търкаля по земята от смях, той много обича някой да му прави такива циркове!
Хора, на Мадона и на мен ми се ходи много, дано дойде след като родя! Аз все пак съм с термин 01.09, споко, ще ви разказвам после.  smile3533 Иначе цялата Ривиера е наша ако се съберем да отидем всички.  Laughing

# 161
  • До хладилника, който обичам
Хора, на Мадона и на мен ми се ходи много, дано дойде след като родя! Аз все пак съм с термин 01.09, споко, ще ви разказвам после.  smile3533 Иначе цялата Ривиера е наша ако се съберем да отидем всички.  Laughing
Хммм, надали ще дойде след като родиш Grinning
В Любляна е на 20 август, за тук се спряга най-късно до края на август. Ако изобщо, де.

# 162
  • София
Пфу, ще ме прецака за ден-два сигурно и цял живот после ще го натяквам на новото бебе.

# 163
Ooooo,на Депеш отивам аз,каквото и да става.Предния път ги изтървах,бях в 8 месец и не ми се рискуваше,ама сега съм там.Билетите са ни горе в секторите.Последните няколко години забелязвам,че БГ публиката по концерти стана доста по-културна,няма толкова инциденти,не се блъскат и напиват и трошат като преди.Надявам се да не ме облъскат Rolling Eyes

# 164
Добро утро,мацки Hug
Абе за какво заяждане говорите тука? newsm78Аз никак не съм дебелокожо и когато има някакви индикации за нарушаване на добрия тон,първа ги улавям.Досега обаче в нашите темички не съм доловила нищо подобно-дори напротив.Атмосферата е много приятна и лично на мен ми доставя удоволствие и разтуха да съм в компанията сред всички вас и да обменяме опит,идеи,а понякога просто всеки да си бърбори каквото му падне-та това си е един вид терапия и е толкова полезно да има места като този форум.
Ох,търсих назад в страничките да видя кой беше попитал вчера дали мъжката половинка се опасява,че няма да е толкова обичана след раждането на бебето,ама не мога да намеря поста newsm78Мисля,че Мариана беше писала по този повод...Та да кажа/не че съм специализирала психология де... Wink/...Според мен е нормално понякога мъжете да ревнуват от появата на бебока или чисто и просто да се притесняват,че любовта бавно и постепенно,но много вероятно ще се насочва предимно към новия домашен любимец Mr. GreenПри мен например ще споделя какво се случи.След като родих дъщеря си преди почти 16 години,желанието ми за секс напълно се изпари още в самото начало!!!А когато съм правила компромиси и все пак съм стигала до секс,не изпитвах никакво удоволствие,дори напротив-беше ми повече от противно SadИ между другото,това усещане си остана до края.Според мен има две причини като обяснение на този факт-или не съм обичала достатъчно бившия си съпруг,но не съм го проумявала поради крехката си възраст и съм допуснала огромна грешка с този брак,или просто той не е успявал да ме накара да се почувствам истинска жена след раждането на дъщеря ми.Никога не съм ходила при специалист по този проблем,но на никого от вас не пожелавам всичкия този душевен и физически кошмар,който предизвиква едно такова насилствено правене на секс,за да не обидиш половинката CryСамо аз си знам как съм живяла години наред,без да изпитвам наслада от нещо толкова естествено като секса.Естествено,излишно е да споменавам защо в крайна сметка се стигна до развод.Сега няма ден,в който да не си задавам въпроса,дали няма да се случи отново същото с мен?!... BlushДали това не е просто някакъв страничен ефект,както се казва,след раждането и при някои по-чувствителни жени да се проявява по-дълбоко и да се явява един вид като аномалия?....Силно се надявам този път всичко да е много различно....Ако на младини съм допуснала някаква кардинална грешка в ориентацията на чувствата си и съм се поддала на някаква мигновенна емоция,то сега всичко е много,ама много премислено,пуснато да се върти в хиляди центрофуги за проба и огледано от всички страни....Съжалявам,ако съм ви натоварила с прекалено излишна информация....Имах нужда да споделя страховете си.

Общи условия

Активация на акаунт