Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява хомеопатията и какви са нейните приложения?
Какво представлява списъкът с хомеопатични лекарства за бременни?
Какви са основните принципи на приема на витамини по време на бременност и какви са препоръките за това?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява хомеопатията и какви са нейните приложения?
-
Какво представлява списъкът с хомеопатични лекарства за бременни?
-
Какви са основните принципи на приема на витамини по време на бременност и какви са препоръките за това?
Основните принципи за приемане на витамини по време на бременност включват консултация с лекар, избор на подходящи витамини, като фолиева киселина, и поддържане на балансирана и здравословна диета. Мненията за витамините по време на бременност варират. Някои жени ги приемат превантивно, докато други поставят под въпрос ползите им. От съществено значение е да се консултират с лекар и да изберете подходящ подход въз основа на индивидуалните нужди и здравното състояние. Вземането на витамини по време на бременност е от съществено значение за подпомагане на здравето както на майката, така и на бебето. Фолиевата киселина е особено важна, тъй като помага за предотвратяване на някои вродени дефекти. От решаващо значение е да се консултирате с вашия лекар относно дозата и видовете витамини, които трябва да приемате, за да сте сигурни, че получавате необходимите хранителни вещества както за вас, така и за вашето бебе.
-
Какви са мненията за приема на Матерна по време на бременност?
-
Какви са основните принципи на хомеопатичното лечение?
Не съм съгласна,че освен в София в БГ няма други добри специалисти.Във Варна също има доста добри лекари,в Пловдив,в Русе...аз ходих в Добрич.Лекарят беше доста адекватен,с чисто нов видеозон,приказаше много и плюеше варненеските си колеги малко повечко,но се изтърпява.Взе ми 2-пъти по-малко пари от варненските светила,просто не надува цени човека.Има си достатъчно клиентела.Която и приятелка да съм пратила при него е доволна,разбира си от работата.Смятам пак при него да направя ФМ.От поста на Ники извода за мен е,че е хубаво да се отиде на ФМ,лекарите виждат когато децата са с такива проблеми ,като детенцето на Ники и може да се реагира адекватно и веднага без да се губи време веднага след раждането,а не тепърва да се открива с много прегледи и изследвания,какво му има на детето.
Изследвах и кръвната си група,че не си я знаех....и това е.Нищо излишно мисля.
Трябва да си много безотговорен,че да не ги направиш тези неща при положение, че имаш индикации за проблем. Просто исках да кажа, че съжалявам, че не направих ранните изследвания

Просто всеки си изказва мнението, важно е да го уважим, не да го приемаме за свое.
Иначе цялата Ривиера е наша ако се съберем да отидем всички. 
И между другото,това усещане си остана до края.Според мен има две причини като обяснение на този факт-или не съм обичала достатъчно бившия си съпруг,но не съм го проумявала поради крехката си възраст и съм допуснала огромна грешка с този брак,или просто той не е успявал да ме накара да се почувствам истинска жена след раждането на дъщеря ми.Никога не съм ходила при специалист по този проблем,но на никого от вас не пожелавам всичкия този душевен и физически кошмар,който предизвиква едно такова насилствено правене на секс,за да не обидиш половинката
Дали това не е просто някакъв страничен ефект,както се казва,след раждането и при някои по-чувствителни жени да се проявява по-дълбоко и да се явява един вид като аномалия?....Силно се надявам този път всичко да е много различно....Ако на младини съм допуснала някаква кардинална грешка в ориентацията на чувствата си и съм се поддала на някаква мигновенна емоция,то сега всичко е много,ама много премислено,пуснато да се върти в хиляди центрофуги за проба и огледано от всички страни....Съжалявам,ако съм ви натоварила с прекалено излишна информация....Имах нужда да споделя страховете си.