Честит рожден ден на мама Мамут ( на патерици)
Пожелавам много здраве ,късмет и любов!!!
Анкета №4:
1.Заиграват ли се децата ви или все ви търсят да си играят заедно с вас?
2.Играят ли си с играчки или всевъзможни домашни принадлежности?
3.Давате ли вече по цяло яйце?
4.По колко време децата ви ходят самостоятелно навън?
5.Дават ли ви ръка и спазват ли някаква посока или накъдето решат натам ходят?
6.Притесняват ли се ако вие не сте след тях или не им пука особено дали сте наблизо?
1.Заиграва се сам, но и много обича да си играе с някой , най-вече с мен или с кака си , а вечер играе с баща си.
2.Играе си предимно със един строител , , но понякога се заиграва и чекмеджетата в кухнята, с обувките и което му представлява интерес , но много не се задържа на едно място.
3.Още не съм давала цяло яйце.
4.Много малко съм го изкарвала без количка ,но за около половин час го оставям да се движи в двора на училището .
5.По принцип много не му се дава ръчичка , но аз не го пускам и да ми се тръшка изправям го или му говоря нещо и той спира да се дърпа, но като цяло върви с мен.
6. Зависи къде сме, ако сме вкъщи не се притеснява ,но ако сме на гости немога да седна .
elcho27 ами първо отивам напреглед при педито и след като го прегледа , ми каза ,че има спазъм и ,че трябва да ходим на инхалация и ми дава направления ,с което итивам при друг лекар и там те му правят инхалация ,слагат една маска на детето и той диша през нея , лекарствата , които диша през маската знам ,че са вентолин и физиологичен разтвор, и така няколко дни
Miss Fairy аз мисля ,че е нормално докато навърши годинка , след това не трябва да се движат нагоре и надолу , но не се притеснявай , щом доки е казал ,значи е така .
Джиджа – браво ,че сте махнали бибата
snejanka ами малко си е пийвал(биричка и винце) и после пак иска
Надя 73 и твоята фамилия да се оправяте по-бързичко
Пра - Честит нов ник.
Mpulle да се оправяте с адашето
mimoza° как е малката ?
За анкетата на Mirama
1."Говорят" ли вашите деца - имам предвид ясно казани думички за определени предмети, или действия, а не просто бърборене.-Казва мама, баба, кака,тата, не ,да ,дай,ам , това са най-често използваните думи ,но като го питам дали искам бонбон или нещо друго веднага това и посочва откъдеда му го дам ,и например му казвам искша ли мляко и ми казва да и аз му казва да ляга на дивана и той заминава,с една дума ме разбира
2.Изпитват ли ревност към вас и бащите си и как я проявяват?-Изпитва най-много от кака си и обратното
3.Успявате ли да задържите вниманието им към играчки, с които се развиват определени умения? - Не задълго
За смученето на пръста –не смуче, но съм чувала ,че има нещо май като лак за нокти и като му намажеш и като започне да смуче много горчало , но най-добре питай в аптеката

много ясно , че не доскоро даже Жорето мама нещеше да каже и сега неще много ама колкот толкоз, да е жив и здрав. Всички ще проговорят и ще умеят да пеят, редят стихчета, някой деца се развиват по-бързо, схващат по-бързо,едни на 5 г ще могат да четат и пишат, някой и по на 2 езика ще говорят, когато узреят за определено умение го правят, така че не се шашкайте толкова. 

Има ли нещо интересно там? 
Конструкторите все още не са му интересни, ако му направя някаква формичка или построя уж нещо , той задължително трябва да го събори. 

Надявам се скоро ти и сестра ти да може да се похвалите с нова бременност. 
. Казаха ,че идвал някакъв грип ,който започвал с високо Т и болки в мускулите ,да се пие повече вит. С . Нямам търпение вече да се позатопли омръзна ми тая сивота и мръсотия навън
Сега май мързела му идва в повече, 
отивам да
докато Христина спи.
Евала, мацка 
Обаче детето искало да ни каже, че не ги иска тези биби, ама ние докато разберем
В крайна сметка една вечер просто заспа без бибата си. Но следващите 1-2 спинкания през деня си беше с нея. След това не щя да я чуе и види. Отказването съвпадна с края на зъбоникненето май (поне като гледам всички зъби дето трябва да му никнат до тоя момент са му поникнали).