Октомврийското дете все по - палаво расте!

• 18 022
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
  • Банкя
Момичета какво ще кажете да си спретнем една СРЕЩИЧКА  към 9-10 март. Тъкмо ще имаме поводи за празнуване - Баба Марта и 8-ми март Simple Smile А и има време да се организираме  Peace
Аз съм ЗА среща, но в почивен ден, а не през седмицата - доста майки вече работят и няма как да стане... Rolling Eyes

# 286
Момичета какво ще кажете да си спретнем една СРЕЩИЧКА  към 9-10 март. Тъкмо ще имаме поводи за празнуване - Баба Марта и 8-ми март Simple Smile А и има време да се организираме  Peace
Аз съм ЗА среща, но в почивен ден, а не през седмицата - доста майки вече работят и няма как да стане... Rolling Eyes

упс уж гледах календара кога е първата събота и неделя ама май нещо не съм довидяла  Joy Joy Joy
Редактитах на 7-8-ми  Wink

Венерка много са ти сладки момчетата  Hug Hug Hug

Тони - ами вие до тогава ще сте оздравяли  Peace

ХАйде почвам списъчето, КАжете кога ви е удобно, по кое време

1 Мпулле
- може и на 7-ми и на 8-ми  Peace За предпочитане сутрин от 10, или следобед след 16ч; Предлагам клубчета - Пчеличката Мая; [color=green]Хари Потър[/color], МИКИ МАУС
2. Тони - ????
3. Акси - ????

дано повечко да се включат скоро че да може да се организираме Peace

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 12:31 от Mpulle

# 287
Здравейте момичета Hug

Диди, идеята за срещата е страхотна   bouquet Аз съм ЗА, нямам претенции за клуба, часовете около 10 сутрин или след 16 следобед са ми удобни Peace

Диди, голям е сладур Сани, пу пу пу. Да ти е жив и здрав!

Венера, много са сладки двамата и как си приличат Peace

Снежанка, айде пак болнички вие бе ooooh! Дано бързо да се оправят мъниците Praynig

Забравих да се похаваля: имаме си зъбче tooth номер 5 newsm68 newsm44  Joy hahaha Някои имат по 16, а ние почти 5 Joy hahaha

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 14:09 от mimoza°

# 288
 Mpulle и ние сме така с душа страшна игра пада с него добре че е баща му аз не мога да го изкарам от банята
Много е сладък Станислав, и ние бяхме дългокоси но баща му го води да го подстрижат ,все го питали дали е момиченце и тои се ядоса и сега е подстриган късо
Венера много са хубави и двамата да ти са живи и здрави
Тонито ще чакаме да видим какво е казала педката ви за очичките , виждам че не сме само ние така
Ние сме с температура и растройство излиза ни нов кътник  ooooh!До сега нямаше зъбче което да не го болеше
Снежанка бързо да оздравявате

# 289
  • Банкя
MPulle Часовете ме устройват перфектно, но по принцип съм повече за събота 7-ми, защото 8-ми е празник и ми се щеше да си го празнуваме вкъщи (а пък може и клюбчетата по този повод вече да са заети). Тоест за сега съм ЗА, дано нещата не се променят! Praynig

# 290
Привет, момичета Simple Smile

След малко ще прочета назад по-подоробно. Видях снимките, големи сладури са Велин и Крис, като две капки вода си приличат. А Сани с тези къдрици е голям чаровник Simple Smile

За срещата, аз съм за, 7-ми март ме устройва, час между 10 и 12 е идеално.

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 17:43 от Ескарина

# 291
1 Мпулле - може и на 7-ми и на 8-ми  Peace За предпочитане сутрин от 10, или следобед след 16ч; Предлагам клубчета - Пчеличката Мая; Хари Потър, МИКИ МАУС
2. Тони - ????
3. Акси -  предпочита 7-ми
4. Мимоза -  може сутрин от 10, или следобед след 16ч;
5. Ескатина - 7-ми,   сутрин от 10

КАто гледам май най удобно за сега е на 7-ми МАРТ от 10ч Има ли някой на който не му е удобно тогава?
хайде чакам ощееееееееееее Flutter Иска ми се да можем бързо да се организираме че да имаме и избор на клубчета Simple Smile че после да не се наложи в ЧИМИ да се събираме  Laughing

Вие как се справяте с тези посещения, мен ме състаряват с поне няколко години. Просто не знам, ама усещам, че все по-големи проблеми ще имаме за в бъдеще, само да не стигнем до бой  Laughing

Ох не питай ти пак добре че си тръгва, моята като е на 1 мин разстояние направо ме побърква  smile3511 но вече се научих да не и обръщам внимание отношенията ни са абсолютно формални. Въпреки че ме мога да отрека че гледа Сани винаги когато се наложи Peace

Момичета благодаря за милите думи за моя сладур    bouquet Верно големи къдрици сме пуснали и редовно го бъркат с момиче, ooooh! но аз съм се зарекла да не го подстригвам че съм обещала на баба ми да го види къдрав Crazy Така като сме далече милата не го е виждала от октомври ooooh!

Миме честити ви зъбки  newsm47 ние миналата седмица се сдобихме с 3 кътника наведнъж Rolling Eyes Тъкмо си мислех че малко ще има спокойствие ама не днес пак рови здраво в устата остана само 1 кътник и кучешките  doh

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 15:49 от Mpulle

# 292
# 293
Момичета и ние сме за срещимката и дано да Мария да е здрава....

# 294
Момичета, дайте по-бързичко да се организираме, че по тия празнични дни може и вече да няма места newsm78 На 7-ми ме устройва перфектно! Peace

# 295
Така официално
Среща на 7-ми МАРТ от 10.00 ч.

Присъстващи:

1 Мпулле
3. Акси 
2. Тони
4. Мимоза 
5. Ескарина
6. Преслава
7. Снежанка

Утре ще звъня по клубчетата да видя дали е свободно  Peace