valen_tina, страхотна снимка! как си го хванала точно в акция
.Аз взех клеева тинктура, но дребният не иска да я пие
. Мечтание, ти с вода ли я даваш? Дали може да се дава и със сок? 
Сребърна вода преди бях вземала (спрей), че Росен беше със запушени слъзни канали - не знам- не мога да кажа, че е имало някакъв ефект...но я използвах за почистване на очичките. Иначе доста я хвалят.
Меги, много дълго тази хрема....да не е от варненския климат? Значи напускате нашата компанийка - ще липсвате, че ти си ни основната организаторка
.Най-новият хит на Роско е да "си прибира" всичко в коша за боклук
Май Акси беше питала преди за почистването на ушичките: ние ги чистим след всяко къпане -с клечки за уши, въпреки че преди един УГН-лекар беше казал да не се чистят, а само да се попива водата...в тази връзка, някой ползвал ли е Ауди спрей джуниър, който рекламират?
Лека вечер!
То ние само за месец си отиваме и после тамън на хубавото време ще се върнем и като ви погна - всеки ден обикаляне с малките, че килцата сами няма да си отидят. Клеева тинктура

дано да е слънчево днес .

,а си мислех, че само кучетата ги правят тези работи.
, Илия е вече по-добре и живот и здраве в четвъртък го пращам на училище 

Следобед ще я заведа до поликлиниката, хем да я преслуша педката, хем да се поразсеем малко.
Пък и вие каква хубава дата сте избрали да се родите...
В понеделник връщайки се от работа заварих и двамата със зверска хрема и температура.. Нощта понеделник срещу вторник беде гадна.... Вчера на принципа на тотото търсих лекар.. Накрая лекарката която ми вдигна първа беше късметлийка да ги прегледа.. За щастие всичко е Ок - таква било вирусчето с висока температура, хрема и кашлица.. Сега нещата са под контрол - ама вече ми писна от тези болести .. да свършва това болно време... Разбира се както обикновено вчера личната им лекарка въобще не си вдигна телефона
, но аз въобще не се изненадах...