ЯнуАрСкитЕ ни палави хлапета чукнаха годинка трета

• 20 996
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!
Днес водихме Вяра на "кой е по по най".Очаровнаа съм от предаването,организацията,отношението към децата всичко надмина очакванията ми.Вяра я харесаха измежду над 35-те деца на първоначалният кастинг.Попадна сред 7те момиченца които после ги снимаха.Каза си всичко,малк озабрави краят на приказчицата но беше добре.Не стана "мис",не сме се и надявали (ама да знаете който си води детето да води силна агитка или макар един мъж като този който ръкполяскаше за победитаелката.Този просто разби бравометъра Shocked) но си получи подаръчетата и торта хапна,много и хареса всичко.Малко се стресна от животното,но кака Силве я хвана и и мина страха.НА 23ти май ще е предаването.После отидохме да си оползотворим безплатният талон за Патиланци,разби се от игра и така.
Ще ви покажа снимки като ги кача.

Пепи,да си жива  и здрава!Ч.Р.Д.! Hug  bouquet

# 241
  • там където ме зове сърцето!!!

Flowers SunflowerЧестит Рожден Ден  , Пепи!! Flowers Sunflower
Здрава , щастлива и обичана бъди!!

# 242
здравейте  честит празник на всички цветя  bouquetние също имаме януарче'06 сега забелязах че сте имали и среща

# 243
Благодаря ви момичета,нямаше ме два дни,тъй като бяхме у майка и там се събираме винаги за моя РД.Изкарахме си супер,децата пощуряха на воля.Ади ме изненада като ми изпя Happy Birthday.Падна голям смях след като я чухме.
Днес е много изморена милата,не е спала на обед,изкъпахме я и заспа още в 19 часа.
Аз също си лягам че съм каталясала.
Водихме я на УНГ,за профилактичен преглед,док много я хареса,каза изключително здраво дете!

# 244
Пепи, честит празник и от мен, на патерица!   bouquet
Честит имен ден (също на патерица) на всички "китки и дръвчета"!  Laughing Бъдете живи и здрави!  Hug
Деси, страхотно! Браво на Вяра, напомни ден-два преди излъчването да гледаме!  Wink
Ний с Максим пак сме болни, много ми е тъпо.  Confused

# 245
  • София
Честито със закъснение на Виличка и Пепито за родините дни!
Честито на всички китки, билки, храсти и дървета - именния ден!

Аз също имам повод да почерпя, че щерка ми носи по народно му името на Валеряна - Диляна, нищо че не ми действа успокояващо напоследък, нещо всички в къщи са в трудна възраст. Wink Само остава и аз да навляза и да се оправим съвсем и на цяло. Grinning
Аз позачезнах на почивка и се чувствам супер сега, ей! Друго си е, макар че VIVKA не струваше нито единия масажист, нито другия. Laughing Единият беше толкова дебел, че постоянно ме буташе с корем, а другия беше с едни къси пръстета - отврат/гадни са ми такива запъртъци/. Добре, че поне не се налагаше да ги гледам по време на масажа - мушках си главата в дупката, гледах пода и се мъчех да мисля за хубави неща. Времето беше страхотно и правихме много походчета и разходки, въпреки че тръгнах куца и мн.притеснена - там се оправих. Ако ви кажа от каква глупост се контузих - няма да повярвате. Заспала съм една вечер пред ТВ и се събуждам в един момент, че спря тока и монотонния шум, а явно ми е станало студено и съм си качила краката на фотьойла да се стопля. Съответно са ми изтръпнали и като станах рязко, единия се подгъна навътре, изхрущя и паднах на пода - почнаха множество иглички, болка и не можех да помръдна, а всички къртят 8-ми сън в къщи -  не мога да викам, та си поседях така и аз си подремах, но станах по някое си време и си легнах. На сутринта бях забравила, тръгвам да ставам, а не мога да си стъпя на крака, та мъжа ми ми се смя, че "като се напия не знам какво правя"  и леда да го слагам сега на крака, а не в уискито и все такива шегобийности, които на чужд  гръб ...  #2gunfire На всичко отгоре почна ми пак синузит, кашлица и тръгнах с торба с лекарства, яд и резерви, но там бързо се оправих .
*АнАн* какво ви хвана сега? Не унивай - всяко чудо за 3 дни - казаха, че при вас е мн.студено, но ще се оправи къде ще ходи.
Дес непременно ще гледаме - браво за успеха и представянето!
ludmilana ще свикне Мъри не му се притеснявай.
petenceto раздувай как сте?
Виличка съжалявам за Лили, бях с впечатление, че вървяха на оправяне нещата. Cry Разкажи ако искаш.

# 246

Някак съм пропуснала и загубата на Лили, страшно, страшно много съжалявам! Cry

Да, вчера си отиде, утре е погребението ... не ми се говори ...
Това успя да ме разстрои окончателно  опткакто разбрах не мога да си намеря място.Поклон пред ЛИЛИ и МАЙКА Й

# 247
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден , мишленце!!!

Желая ти
 много любов,разбирателство,здраве и щастие!

# 248
  • София

Честит Рожден Ден, Мишленце!
Желая здраве и успехи в начинанията!

# 249
Мишленце, честит Рожден ден! Много, много здраве и късмет!  Hug   bouquet
Неде, честита ти пост-именичка и на теб, не знаех, че това означава Диляна.  Simple Smile А при нас е студено, защото духа отвратителен вятър - не толкова силен, колкото студен и пронизващ. Не мога да свикна с този проклет бургаски вятър и това е!  Close Максим е с пневмония, на антибиотик е.  Cry Страшно отпаднал, направо ме плаши. Никога не съм го виждала такъв.  Sad

# 250
                                                                              Честит Рожден Ден, Мишленце!

Искам и аз да ви почерпя.Моята баба днес става на 80 години!!!

# 251
Мишленце, ЧРД! Здраве, късмет, любов и икреност!

Пепито, да е жива и здрава и баба ти! Да изкара до 100 години   bouquet

Неда, добре сме, но съм се отдала на градинарство и обществена дейност. Почивните дни ще разказвам. Честита ти именничка на патерица  Hug

А забравих да се похваля, че Калина вече е с два зъба. Нямахме ядове с тях, дано и с другите да е така.

# 252
 Добро утро,VIVKA,няма те да почерпиш кафе,не издържам вече,така,че......................

Ще кача снимки след малко....

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356546&pid=11618730
Забележете на една от снимките езика на Ади,док каза,че това е "географски език."

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 09:20 от Пепито

# 253
  • София
Пепито мерси за кафето, да е здрава баба ти, а такъв език виждам за пръв път. Shocked Уникална е Ади.
petenceto видна общественичке - думай, разказвай.
*АнАн* как сте днес? Оправи ли се времето?
Някой да е виждал VIVKA ? Да почерпи по кайве. Laughing

# 254
Neda,уникалне-не,но аз все пак се притеснявам,нищо че педиатъра каза -да има такива езици.
Ще разкажа все пак-това го забелязах преди около 4-5 месеца,както нище й няма на езика и от следващия ден се появяват 2-3 петънца все едно изгорено от цигара newsm78
На следващия ден петънцата стават по -големи и обхващат по-голяма част от езика,и така докато се "обели " целия език.След 2-3 дни процеса се повтаря.
Лек ден на всички-аз след  час ще тръгвам на работа.

Общи условия

Активация на акаунт