ЯнуАрСкитЕ ни палави хлапета чукнаха годинка трета

• 21 007
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • София/Овча купел 2
Честит празник,Vili4ka!
Пожелавам ти много късмет,здраве,щастие и в най-скоро време да се запишеш в редиците на многодетните майки Mr. Green!

# 226
Вили, честит Рожден ден, миличка! Всички проблеми да останат на заден план, оттук нататък - само хубави неща да ти се случват!   bouquet  Hug

Някак съм пропуснала и загубата на Лили, страшно, страшно много съжалявам!  Cry

Деси, чета ви редовно!  Hug

# 227

Някак съм пропуснала и загубата на Лили, страшно, страшно много съжалявам! Cry

Да, вчера си отиде, утре е погребението ... не ми се говори ...

# 228
                                                  Честит  празник,  Vili4ka !
Много съжалявам за детенце,тъжно ми стана и се разтроих.

Качих някоя и друга снимка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356546&pid=11216687

Дес,не казваш някой бесер на Вяра,затова аз реших да кажа на Анджела.
В неделя бяхме в Морската и в Зоокъта,помолихме се да  ни пуснат със  Зарито,разходихме се хубаво и към 13.30 решихме да се прибираме,но Ади заспа в колата.Мъж ми я пренесе до кошарата,аз я събух и тъкмо вече ще я завивам,и тя като скочи и облещи тез сини очи-"Къде ме слагате да спа,аз не съм яла!

Прихнахме да се смеем,защото просто някак си го очаквахме това.
И друго щях да ви споделям,оплакаха ми се от яслата,че мойта се разголвала и по цял ден си показвала пъпа,подкокоросвала и нейната приятелка Елито,та двете били дружки.Сестрата ме набеди мене за виновна тъй като съм била майка и аз съм си учила детето така.
Айде стига толкова,че ще ходя до пощата и после за Ади.

# 229
Здравейте, скоро не съм влизала. Ние за сега сме добре. От понеделник сме на градина и ни е малко притеснено, но ще свикнем...

# 230
Виличка, ЧРД!!!   bouquet

# 231
Вили,Честит Рожден Ден,миличка!Много радости да ти носи живота занапред,всичко лошо да бъде само далечен спомен! Hug  bouquet

# 232
Благодаря ви, милички  Hug

# 233
Да, вчера си отиде, утре е погребението ... не ми се говори ...

spoko Много мъчно ми стана...

# 234
здр, мами аз имам едно момченце на 3г и 2м , но не говори, казва само мама,баба,ало, кои, но когато той си реши, при вас как е, дечицата всичко ли говорят? От 01април сме на детска и се надявам там да се оправи Praynig

# 235
Дани777, водили ли сте го на логопед? Аз бих го завела моето. И мисля да го заведа, защото доста думи произнася неправилно, макар да забелязвам, че има положителна промяна. Но аз бих се притеснила, ако речникът му съдържаше само посочените от теб думички. Дано да няма нищо притеснително и, както казваш, на градината да проговори с изречения!  Peace

# 236
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден , Виличка!!!
Здраве , любов и късмет ти желая!!

Много мъчно ми стана за Лили  Cry Мислих , че там нещата са се оправили .
Мир и вечен покой на малката душица  Flowers Rose

Пепито , гледах снимките и щерката ти не ми прилича на теб  Wink  Зара пък сте я впрегнали като конче гледам  Joy Joy Joy Joy

Дес , много цвят и настроение си внесла  Hug  Хриска  скоро ще настигне кака  Вяра   Wink

Морска , като мислиш за нас  , драсвай и ред  Mr. Green И снимков материал може да покажеш  Mr. Green Hug

Неда , как е масажиста??? Laughing

Деси, чета ви редовно!  Hug
Rolling Eyes Всички само четатне че има какво  какво  Cry  Mr. Green Joy

Здравейте, скоро не съм влизала. Ние за сега сме добре. От понеделник сме на градина и ни е малко притеснено, но ще свикнем...
Дано бързо да свикне Никол  Hug

здр, мами аз имам едно момченце на 3г и 2м , но не говори, казва само мама,баба,ало, кои, но когато той си реши, при вас как е, дечицата всичко ли говорят? От 01април сме на детска и се надявам там да се оправи Praynig
И аз щях да питам дали си го водила на психолог и логопед!!Изобщо бърбори ли си нещо (макар и неразбираемо за теб )като играе?Моят син също не говори много(в последно време вече не важи -пупупуу) , но работим с логопед , водих го и при психолог и психиатър (за мое успокоение ) и според тях всичко се дължи на характер  , но аз си продължавам да чета и разпитвам  Embarassed
Според единия логопед е грешка , че съм го оставила след като навърши 3 год.  в яслата , защото няма по добър учител (стига да няма друг проблем) от самите деца и комуникацията с тях .

# 237
Да водихме го на логопед още на 2г и 6м и тогава ни каза, че като го наблюдава няма някакъв изявен проблем и да го заведем през март пак като тръгне на детска, тя е и детски психолог.Втория път като го водихме каза, че може да се късае за нервно разстройство засегнало говора. Д а го заведем на невролог там правели тестове и може да се изкаже диагноза. Ще го направим но само трябва да се свържа с такъв невролог, тя ни остави и две имена, нейни учители в София. Ще пиша след като отидем при него.

,

# 238
  • София
Виличка, честит рожден ден на патерица, миличка!

Аз нямам много за хвалене - Мъри си плаче сутрин като го хване госпожата за ръчичката да го заведе вътре, но вечер го прибирам доволен и госпожите го хвалят, че е добър, изпълнителен и самостоятелен. Храни се добре и спи там, запомнил е вече имената на няколко деца...
Ама откакто е тръгнал всяка вечер си иска амките да си сукнел две-три сладки капчици...Май като се адаптира напълно в градината пак ще трябва да ми "се разболеят" амките с Даум-Ексола Crazy

Дани, желая ви успех с проговарянето. Виждам, че имаш още едно по-малко детенце, възможно ли е нарочно да не иска да говори, нещо като ревност и по този начин да ви привлича вниманието като ви вижда колко се вълнувате от неговото проговаряне. Thinking
но, наистина май ще е добре да се консултирате с колкото се може повече специалисти.

Мъри много приказва, знае цяла книжка със стихчета, ама много са, и много дълги, знае си адреса и мама и тати какво работят (направо си е готов за Кой-по-по-най, но на чужди хора почти нищо не иска да каже, едвам успявам да го убедя да поздравява съседите). Също казва доста сложни думи, които дори и аз не употребявам като - Ами така предположих! като го попитам откъде знае(няма значение за какво), -Мамо, гушни ме за успокоение! и т.н. Абе, изобщо, говоря си с него като с възрастен. Само от време-навреме ме пита някоя дума какво означава.

Пепи, много ми е сладка Адито в какви филми ви вкарва само Joy Разголването го научила от майка си, а? Joy

# 239
Пепито, ЧРД!!! Много здраве и безброй щастливи мигове!

Общи условия

Активация на акаунт