ЯнуАрСкитЕ ни палави хлапета чукнаха годинка трета

• 21 016
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Празник Приятелки !!

Бъдете здрави , обичани и
доволни от живота жени !
МАМО

Ако не стигнат всичките цветя
за тоя хубав ден, от слънце ярък,
ще нарисувам нови през нощта,
да бъдат твоя нов подарък.

Ако не стигнат думите добри,
изречени за твоя празник светъл,
ще викна от високите гори
аз думите добри на ветровете.

Ако не стигнат песните сами,
за тебе само пяти, недопяти,
ще моля аз далечните земи
за тебе да изпеят най-добрата .

Ако усмивките не стигнат днес,
за твоя празник радостен да греят,
на слънцето ще пратя нова вест
за тебе само днеска да се смее.

А ако друго нямам в тоя час
да донеса на твоя празник ярък,
при тебе ще остана просто аз-
най-хубавия на света подарък .

Петя Йорданова
поздрав

# 121
# 122

Честит празник,Мамми!!!

Едва приспах Адито и сядам да ви поздравя.Миналата неделя видях Дейзито с Полито и татито на центъра,не й се обадих,досрамя ме/извинявай мила,ако четеш/,иначе не съм срамежлива,ама какво ми стана тогава незнам.

Мъж ми води Анджела на вторичен преглед при УНГ,няма трета сливица за вадене,лигавицата набъбвала от алергия/назнаем от каква/,изписа ни спрейче за нос и така до 1 април.
Малко се успокоих,след прегледа.Тъй като точно два дни след като бяхме при док.,съобщиха за починалото дете при операция за трета сливица и то точно нашия док извършва операцията.
Тази вечер с моя приятелка сме на сладкарничка с децата с детски кът,случайно се срещаме и с дете от групата и тъй като и двете са палави/наште де/ решаваме да седнем под пързалката зада ги наблюдаваме по добре и те започнаха да се пързалят с главата надолу,викат толкова силно,заведението пълно,и момичето ни направи няколко пъти забележка и след малко не издържа и каза,че ще свали децата от пързалката ,ако не се кротнат малко.Те се поускокойха,но след малко както си пием кафето и на масата ни  падна една маратонка,след секунда още една и така четири.От околните маси започнаха кои да се смеят,кои да критукуват,и ние така Shocked
Ама какво да направим деца,пощуряха на воля........

# 123
Oh, ама толкова ли са палави?.. Joy

# 124
Момичета, поклюкарствах малко в тазгодишните мартенки и видях, че БОДЛИВКА вече е горда мама на момиченце Адриана! Да и е жива и здрава!!!   :bouquet:

Пепито, важното е, че малката е здрава, пък за пързлката - ще им мине на недоволните, а пък тези дето са се забавлявали ще има какво да разправят.

Хайде всички да се разпишат как са ВЕДНАГА!!! Никакви ви няма и взех да се тревожа   newsm78

# 125
  • София
Ехаа, Бодливка, да ти е жива и здрава новата принцеска!
  bouquet

Пате, ама твоята принцеска да не е нула номер? Или просто е руса и така изглежда на аватара ти... Embarassed

# 126
                                                            Честито момичемце,Бодливка!!!
petenceto разписваме се веднага.В събота сме на сватба,Ади е щастлива.

# 127
Браво на изпълнителните  Peace Laughing

Люси, хем е руса, хем и леко плешива  Joy

Пепито, весело изкарване

# 128
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро ! Hug
Ето сложила съм кафето Wink  !Желаещи???

Бодливка , Честита ти радост   bouquet !!Здрава и щастлива да расте  Адриана!!

Ще чакаме да разказваш и снимки да показваш!! Laughing

Пепито
, децата са си деца , а и мястото дето сте били е точно за тях , който е недоволствал е объркал заведението  Wink .Щях да те питам , витаминния сироп за който разправяше , как се казва?

...хем е руса, хем и леко плешива   Joy
Joy Joy Joy Ама пък е сладурана , за мачкане  Hug

Калоян изкара Варицела и тази седмица вече е на ясла!!За моя най-голяма радост нямаше много пъпки , защото той докато не ги разчопли не се оставя , та не му се налагаше много да се старае  Mr. Green

# 129
  • София
Ехаа, честито на Бодливка, да им е здрава и с късмет Адриана! Дано се появи и тук някой ден да се повхали как са!  Hug
VIVKA, не ти е било скучно тази седмица  Crazy Hug Дано бързо да минават и отшумяват пъпките.
При нас нищо ново (дори и нов зъб няма Сашо, въпреки многократното нощно будене и мрънкане през деня).
Вики си е на ясла, все повече не й се ходи (при бебетата), ама няма как. Ядосвах се снощи с новите критерии за ДГ - силно предразполагат към връзкарство и корупция #Cussing out, но този път ще гледаме и ние да се възползваме  Twisted Evil  Praynig Peace
Този месец сме на 4 детски РД  #Crazy и се моля само да сме здрави  Praynig

# 130
Честита дъщеричка, Бодливке! Да са ти живи и здрави момиченцата и само да те радват! Прекрасно име сте й избрали!!  Heart Eyes

# 131
  • София
Честита дъщеричка на Бодливка! Да сте здрави и щастливи заедно!
Вивка, потекоха ми лигите по твоето кафе - честно! Благодаря, че го сподели с нас! Hug
Петенце разписвам се. Grinning Само да се стопли и ... Mr. Green
Пепи ти да си чула чужденци, напр.по плажа  да викат по децата си като нас . Оставят ги на воля да дивеят и на свобода. Да са здрави само. Wink
galita и аз се подразних от новите правила за прием, по-точно, че брат и сестра може да са в различни ОДЗ-та. Не ме касае пряко, но мисля че не е приемливо. #Cussing out
*АнАн* кажи как сте, не ти се зачита като запис даже. Laughing
ludmilana и за вас се отнася, моля споделете как сте. Heart Eyes
Камен изкара грипа с драйфус отвсякъде. Сага е само с хрема, та аз и сестра му пак лепнахме от него. Ходи на ясла и вече не му е забавно с бебетата. Много бърборка и вчера го мачкотя и го питам "Кой обичкаш най-много?" и чакам примряла да чуя звучната думичка "Мама", а той се хили и казва "детски". hahaha Нахитрял е като малка хлебарка.

# 132
VIVKA сигурно питаш за сиропа,който споделих,че струва скъпо и първото шише татито го счупи пред колата Joy
"FOR KIDS" -Разпитах из аптеките,оказа се ,че само Санита имат разрешение да го продават/не знам дали замо за Варна става въпрос./
Опаковката е бяло и лилаво с една майка гушнала едно бебе.Четох из форума за него също.

Ето информация за съставките и действието им. [admedicine-bg.com]

Това е картинката от пред
Влез в Гугала  напиши сироп FOR KIDS

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 16:39 от Пепито

# 133
  • София
Здравейте и от мен.Аз отдавна не бях писала,но толкова много неща ми се случиха,че живота ми се преобърна на 180 градуса.Хубавото е,че си мисля, че всичко започна да се оправя  Praynigи вече ще бъда по-редовна.
Лошото е,че днес е работен ден,но ще го преживея.А иначе Мартин си ходи на детска градина,а Вики на училище.Миналата седмица ми се обадиха от детската да ми кажат да отида да си го взема,че имал шарка.Оказа се обаче,че не било шарка, а алергия.Проблема е,че не мога да разбера от какво е.Казаха ми,че в Медицинска академия имало добри детски алерголози и мисля да го заведа там.Ако някой знае други алерголози ще бъда благодарна ако ми помогне.А иначе на Вики изобщо не и се учи.Вече се чудя и с нея какво да правя,че само гледа телевизия и си играе на компютъра.
Ами това е при мен засега.
Приятен работен ден на всички тръдещи се и приятна почивка на останалите.

# 134
Здравейте душички Grinning

Честито бебенце Адриана на Бодливка! Hug

Ние вече имаме нет.Иначе нищо ново няма около нас.Здрави са мацките.Вяра е почнала да опитва с "р"-то,ама го изкарва от гърлото някъде и звучи еднооооо ooooh! Май ще се окажем с проблем в това отношение.Ама здраве да е пък, това е поправимо.

Hug на всички и се явявайте тука бързо на отчет Whistling

Общи условия

Активация на акаунт