Домашна аеробика и Тае бо

• 67 325
  • 378
  •   1
Отговори
# 30
Колко пъти седмично правите упражнения,аз исках всеки ден,но правих два дни подред и след това имах много голяма мускулна треска и починах два дни и после пак

# 31
аз ще съм на диета "японско чудо" на този режим дюкянския не се издържа и е много опасна тази диета принципа на японската е почти същия но доста по малко дни! А коя част от каланетиката да си изтегля за корем и къде да я намеря

# 32
  • В къЩи.
Здравейте,пьрво искам да се извиня,че нахлувам така в темичката ви Blush,но имам нужда от ваШата помоЩ и сьвети. Никога до сега не сьм практикувала спорт,но сега сьм реШила да започна с неЩо в кьЩи. Проблема е ,че нямам никаква идея какво и от кьде да започна. Не искам да отслабвам,а само да стегна тялото и най/вече корема и дупето. 165см сьм и 57кг,който за мен са иделани,преди години бях 55кг,но бях само кожа и кости Crazy,по време на бремеността качих 25кг и вьпреки ,че сега си вьрнах предиШните кг,както се сеЩате тялото ми изобЩо не прилича на това което имах преди Cry, дупето ми е почти плоско Sad,коремче винаги сьм имала,но сега е доста по зле, и бих искала да намаля малко талията. Моля ви да ми дадете напьтствия кое Ще е най/подходяЩо за мен,от кьде да започна, и какьв вид упражнения да правя. newsm78
Благодаря предварително на всички   bouquet

# 33
   Здравейте! Magig, за корем правя Taebo bootcamp Abs,е последните 5 минути не издържам,ама с времето ще се насстроя предполагам, аз си имам сериозно коремче Embarassed...estrella, как така нахлуваш Grinningние всички тук сме се събрали с една цел  и ти си една от нас...не сме специалисти и предполагам,че тъй като почти всеки тук си има своя любима програма ще си я хвали нея...аз съм привърженичка на тае-бото което вече съм го казвала и бих ти препоръчала него, доста ободряващо действа и след това наистина имаш усещане, че си работила за тялото си и неговото здраве...браво на всички, които успяват с Дюкан...аз не мога с тези меса толкова често, просто съм си "тревопасно" Grinning...затова я карам на кисело мляко и зеленчуци и един ден в седмица ориз,картофи,спагети/въглехидрати/...всеки един режим шокира тялото по някакъв начин, но за мен важния въпрос е промяна на някои възгледи, свързани с храненето, по- различно отношение като цяло...иначе пазим диети и след това си връщаме килограмите  Heart Eyes  bouquetо успех на всички и пожелания за един усмихнат и красив ден...

# 34
Да отговоря на въпроса за диетите - аз съм на Дюкан и започнах месец и половина след началото на диетата да спортувам.
Ако е възможно да се отслабне с 14кг за 14 дни, което аз не вярвам..., то изобщо не спортувай в този период. След толкова рязко сваляне, едва ли ще имаш сили за каквото и да било, ще си докараш някой инфаркт.
За упражнения за корема, извинете, че пак ще рекламирам Каланетиката  Laughing , ама там има много хубави упражнения за корема и дават наистина бърз резултат, ако се изпълняват правилно и целите серии. Много съм доволна  Peace
Щом като са толкова хубави дай да ги видим!  Mr. Green

Дала съм линк, на предната страница!  Peace Препоръчвам за начинаещи '10 години по-млади в 10 часа' - програмата е около 50минути и е за цялото тяло.
Има кратка 20минутна програма за корем - Qick Callanetics Stomach, но там упражненията за корема не са за начинаещи, по-трудни са! Ефекта е просто гарантиран!  Peace

Айде пак линка, макар че ще е кофти, ако на всяка страница го слагам
http://www.mininova.org/search/?search=callanetics

# 35
  • В къЩи.
Здравейте спортни момичета Heart Eyes
РеШих да си изтегля всичко което сте показали в темата и да реШа кое е по/лесно като за начинаеЩи,но имам проблемче Embarassed На Вие сьм с англииския,може ли да ми дадете напьтствия стьпка по стьпка как да ги сваля. Praynig

# 36
Кликваш върху заглавието на програмата, което се намира в 3-тата колона на таблицата под NAME.
Излиза нова страница, на която има голяма синя стрелка надолу и до нея надпис: Download this torrent. Кликваш на него. Трябва да имаш инсталирана програма Бит комет на компютъра си или друга, за теглене на торенти. Тя тръгва да го тегли сама. Само ти се появява прозорец, в който иска потвърждение. Даваш ОК и то се тегли. Може да става бавно.

# 37
Здравейте отново! Hug Изтеглих и каланетиката, ама тя нещо май е доста скучна аз си я представях по ритмична, тае бото май по шантаво! Joy то ще ми е по лесно да го изпълнявам редовно, но пък щом казвате че каланетиката по добре оформя тялото ща наблегна и на нея! Имам предложение ако някоя от вас е по компетентна относно спорта може ли да сподели как да редувам всичко!  bouquet

# 38
Не, че съм много компетентна  Simple Smile но да кажа, каквото знам.
За да има ефект, трябва да се спортува минимум 3 пъти седмично. Желателно е през ден, за да могат мускулите да почиват, да се горят мазнини, а не мускули.
Кардио тренировките е подходящо да се правят сутрин, на гладно.
Може да се редува кардио тренировка (Тае бо, аеробика, Зумба) с бавни тренировки - Каланетика.
Ако се тренира 5 пъти седмично, това е максимума, за напреднали най- най- много 6 пъти седмично, трябва да има поне 1 ден в седмицата почивка.
За начало 3 пъти седмично е оптималния вариант.
Мускулната треска в началото е неизбежна. Не спирайте да тренирате, след 4-5 дни тя ще отшуми.
Динамичните тренировки (кардио) не трябва да са по- къси от 40мин, за да има ефект.
Хубаво е да се редуват различни спортове, програми, комбинации, за да е по- добър ефекта. С еднообразните тренировки тялото свиква и спира да се променя.

Ето тук е снимката

На тази снимка се вижда резултата от тренировка 5 пъти седмично - 3 пъти Каланетика (понеделник и петък Каланетика '10 в 10'; сряда Супер Каланетика) и вторник и четвъртък Тае бо Адвансд.

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 13:49 от pina

# 39
  • В къЩи.
pina благодаря,но май нямам необходимата програмка Sad Ще се допитам до един познат,ако може да ми я инсталира тия дни.
Разгледах няколко клипчета на тае бо и ми се видяха доста интересни, на тае бо/то не сте давали линк,нали? newsm78

# 40
За да има ефект, трябва да се спортува минимум 3 пъти седмично. Желателно е през ден, за да могат мускулите да почиват, да се горят мазнини, а не мускули.
Може да се редува кардио тренировка (Тае бо, аеробика, Зумба) с бавни тренировки - Каланетика.
Ако се тренира 5 пъти седмично, това е максимума, за напреднали най- най- много 6 пъти седмично, трябва да има поне 1 ден в седмицата почивка.
Мускулната треска в началото е неизбежна. Не спирайте да тренирате, след 4-5 дни тя ще отшуми.
Динамичните тренировки (кардио) не трябва да са по- къси от 40мин, за да има ефект.
Хубаво е да се редуват различни спортове, програми, комбинации, за да е по- добър ефекта. С еднообразните тренировки тялото свиква и спира да се променя.

Ето тук е снимката

На тази снимка се вижда резултата от тренировка 5 пъти седмично - 3 пъти Каланетика (понеделник и петък Каланетика '10 в 10'; сряда Супер Каланетика) и вторник и четвъртък Тае бо Адвансд.

МНОГО, МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ !  Hug Hug Hug  bouquet

# 41

Ето тук е снимката

Невероятни резултати искам и аз  Grinning

# 42
Здравейте, момичета, и аз като вас искам да заслабна и да се стегна, че след второто раждане съм  Sick
От двайсетина дена правя упражненията на Синди Крауфорд - The next challenge всеки ден, а от 2 дни съм и на Дюканската диета (дано да издържа, че волята ми е леко проблемна  Simple Smile). Сега ще си изтегля и тае бото и каланетика и ще се мятам да ги редувам със Синди. Програмата е хубава и натоварва всички мускули на тялото, но не е толкова динамична като аеробиката. Ако искате може и с нея да пробвате  Simple Smile
Пожелавам ви успех в борбата  Hug

# 43
Ето тук е снимката
Това е много зарибяващо  coolcool
Според мен за да има резултати, трябва да се обърне внимание на това как се изпълняват упражненията, като се стрмим да повтаряме максимално точно това което се показва на видеото. В противен случай може да натоварваме съвсем други мускули и резултатът да не е този, който очакваме  Peace

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 22:26 от Lile_Pile

# 44
И аз да нахлуя при вас.
И аз се боря за по-добра фигура.
Чета отдавна тук. Избрах си и диетка-Дюкан,която не следвам кой знае колко стриктно,но все пак свалям бавно ,но славно.
Правя успоредно с това и упражнения,които обаче не мисл ,че имат голям ефект,макар да съм много редовна с тях. А нали казват и ,че с времето тялото ти свиква и иска разнообразие.
Та затова прочетох темичката и pina страшно ме зариби.
ТА затова искам да питам нея(а и всички ,които правят каланетиката):
Коя от всички програми от линка правите?
Колко пъти седмично?
Кога видяхте ефекта?
Маха ли целулита?
Съчетавате ли я с друг двигателен режим и кой?
Как знаете ,че правите упражненията правилно?
Много ви благодаря предварително.
И се надявам да се стимулираме и надъхваме тук ,за да не се отказваме.

Общи условия

Активация на акаунт