Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 17

• 33 662
  • 717
  •   1
Отговори
# 120
Адреса точно така си го напиши-на български (например за улица го пишеш ulica а не street) с латинцки  букви !

Мерси! Аз бях написал ul.,но ще го поправя на ulica. Wink

------------------------------

Хака ми тръгна на игрите Blazing Flames, Snigy Pilot, Sinkyfrog`s Ark, Guardian Angel(толкова ме е яд за изхабените бубз  #Cussing out ), Taka, но защо на Secret Garden ми иска Flash Player, теглих го там и пак ми иска .. малко помощ и мерси !

А какво остава за Food Chain, The Dare of Diabolo, Paintball ?  Confused

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 10:34 от Heroo

# 121
Аз да се похваля... днес за първи път на билетчето Sinkyfrog Ticket спечелих 1,00В... Shocked чак не вярвах...седях и го гледах 1 мин. и не ми се искаше да натискам ОК Grinning

# 122
  • Пловдив
Има нова награда на опашката, но не знам от колко време е, предвид, че вече са се наредили над 4000 човека. Наградата е някаква като настолен часовник или нещо подобно.

# 123
Heroo, и при мен проблема е при Secret Garden. Аз също преинсталирах и какво ли не правих, но файда няма. Не става и не става.

Черни овчици, имам една мнооооого голяма молба към вас. Тъй като цветенцата не тръгват си смених с рибките, дето се хранят. lullaby ми прати хак за рибките, но не се инсталира, дава ми някакъв проблем. Можете ли да ми помогнете да ми изигрете само игричките с рибките, разбрах че даже и не се играела, а само тръгвала и свършвала веднага. Пък ако има идея някой защо не мога да си инсталирам хака, да казва
Благодаря ви предварително   bouquet

# 124
Има нова награда на опашката, но не знам от колко време е, предвид, че вече са се наредили над 4000 човека. Наградата е някаква като настолен часовник или нещо подобно.
наредих се 4278 място  Confused

# 125
аз сам го писала:  "Belica" st. No. 7 , и нямам проблеми Simple Smile Peace

# 126
наредих се 4278 място  Confused

Дано да го получиш преди пенсиониране Laughing Като се има в предвид, че дават по 1 на ден Whistling

А какъв е този хак за рибките... дайте го насам... аз все стигам до 10 ниво и там немога да го мина. Прецакват ме, защото когато малките червени рибки станат големи, те не ми го отчитат и си седи 0/6, нищо че имам 12 вече големи... Crossing Arms А на другите нормално си отчита.

# 127
и аз за първи път чувам за него, хич не се моря - карам до 6то ниво и после от начало  Simple Smile
ние от 19,02 - 26,02 ли ще играеме?

да ви се оплача от Бета Призето - не може да се копира в него и сега като получа съобщение как да го разгадая, като не мога да го копирам в преводача, а да седна да си играя два часа да го пиша буква по-буква си е чиста лудост  Crossing Arms

# 128
Кой за кои рибки говори , че се обърках съвсем. Има 2 игри с риби Fishtrain и Food Chain. Fishtrain  се играе с общия хак Handy Cache , а Food Chain се играе с prizeehacks.

# 129
noraa, за food chain  говорят Simple Smile Който го няма, да ме търси на скайпа - unheard_lullaby. Ще го пратя. Този хак включва и Snuggy pilot. 
vasipan,  това са датите, да. За всички овце, играем:
19-26 февруари.

# 130
да се похваля - от билета VIP Star ми даде 10 бъбса  newsm44

# 131
  • Плевен
Айде стига бе  Shocked Shocked Shocked
Ами честито, бе това Призе когато взеха да го спират и взе да става по дашно на буби, а  Laughing

# 132
да се похваля - от билета VIP Star ми даде 10 бъбса  newsm44

Лелеее браво ! Вие в този Prizee Club бая си похапвате бубз а ?   Grinning

# 133
Да се похваля днес взех първият си подарък! :p

http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/ae19c9 … c3e9e/photo_0004/

Това е снимка,но за съжаление е направена с мобилния ми телефон и не се вижда мн ясно!

Някой може ли да ми каже кога ще бъде последния ден на Prizee!Да знам дали ще има смисъл да играя още и да чакам другия!Благодаря предварително!

# 134
  • Враца
nadenceto1 играй....докато не ни изхвърлят..там сме.И на мен първата награда ми бяха..тези тату..толкова им се радвах...А ето вече имам няколко..не се давай..играй..

Общи условия

Активация на акаунт