Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 17

• 33 662
  • 717
  •   1
Отговори
# 135
И аз първо тази награда си бях избрала (татуировките)и пристигна бързо(а и се печели бързо) само, че още ми стоят...незнам къде да ги залепя... играйте и не се отказвайте Wink

# 136
  • гр. Козлодуй
Аз понеже не чета редовно и май не съм разбрала нещо - ще спират сайта ли? Я дайте да прочета нещо по въпроса.

# 137
  • София
Ох чак сега се сетих, че на 2-ри беше новия сайт, ......и аз отивам да видя какво става Wink

# 138
За новият подарък на опашката - 3800 човека напуснали от вчера... Сега съм около 1400 място.

# 139
ВерчИтУ, не може да си на 1400 място при условие че има наредени на опашката 1164 човека. Wink А иначе и аз вчера като се наредих бях на 4000 и нещо си

А между другото, този часовник преди за БГ не ставаше, незнам дали сте забелязвали. Дано и другите награди ги направят достъпни за БГ.

# 140
Някъде там де, не запомних точното число, за това написах около. Може би съм 1164-та,защото се наредих преди малко.
Съмнява ме, че може да го пуснат само за Франция и Белгия, но дано не съм права...

# 141
Съмнява ме, че може да го пуснат само за Франция и Белгия, но дано не съм права...
Шшшшшшт  Stop не го казвай  Mr. Green

# 142
  • Пловдив
Влизам аз днес да си потвърждавам опашките и какво да видя? - за часовника, за който се наредих вчера на 4251 място, днес съм на 384  newsm09 . Много щедри станали тези франсета, да не повярва човек. Ще чакам утре да видя как ще се развият нещата.

# 143
Преди някой беше казал, че е спечелил "the truth pen" може ли някакво мнение, струва ли си да се наредя за него?

За този часовник, за който говорите, колкото пъти вляза все различна картинка ми се появава... странно!

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 14:14 от *Poli*

# 144
за `the truth pen`,ще снимам малко по-кьсно  Peace

а аз за часовника сьм на 450 място  Party поли,мерси,че ми пожела да го получа преди пенсиониране  Mr. Green

а не се ли питате,защо толко много народ са се отказали  newsm78

# 145
снимки

отзиви не мога да дам,още не сьм го пробвала.

# 146

а аз за часовника сьм на 450 място  Party поли,мерси,че ми пожела да го получа преди пенсиониране  Mr. Green

снимки

Mерси за снимките...
И на мен ми е странно за що са се отказали толкова много хора. Но дано да си го получите без проблеми! Grinning

========================

Някой беше казал, че неможе да копира в бета призе... аз сега имах съобщение и успях да го копна.  Thinking

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 21:19 от *Poli*

# 147

снимки

Mерси за снимките...
И на мен ми е странно за що са се отказали толкова много хора. Но дано да си го получите без проблеми! Grinning

========================

Някой беше казал, че неможе да копира в бета призе... аз сега имах съобщение и успях да го копна.  Thinking

Леле колко много наградки имаш silvi@, браво ! Simple Smile Относно копирането от BETA, при мен става. Wink

# 148
аз писах, че не става и онзи ден наистина беше така, но явно някой им е писал и този проблем вече го няма - и аз копирам

the truth pen - това химикал ли е?

# 149
аз писах, че не става и онзи ден наистина беше така, но явно някой им е писал и този проблем вече го няма - и аз копирам

the truth pen - това химикал ли е?
Moже би им е било част от довършителната работа по сайта.

Да, химикал е... наредих се за него, но нещо не ми е по мерак... дано да пуснат нещо ново!

Общи условия

Активация на акаунт