Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 17

• 33 661
  • 717
  •   1
Отговори
# 60
Можете ли да влезете в сайта на Призе днес? Имам още 3-4 дни до спечелването на първия ми подарък. Ако днес нещо се прецака ще се откажа вече  #Cussing out

# 61
Аз преди малко влезнах, за да си потвърдя опашките. Нямах проблем. Peace

# 62
Дано успея по-късно следобяда Cry Нямам никакъв проблем с отварянето на други сайтове. Само Призето не ще.

# 63
При мен, някой от игрите не се зареждат, иначе за опашките нямах проблеми- потвърдих си ги.

# 64
И аз така, проблемът ми е с триещите билети, не зареждат. Но опашките ги потеърдих (най-важното Simple Smile)
Стискайте ми палци, че чакам 4 подаръка newsm17

# 65
Здравейте, относно кодовете за якадо. Аз си взех преди седмица от самия сайт на якада и го пуснах в продажба в Codes-Discount, но след като там казаха, че е невалиден им върнах парите, но пък кода го изиграх в регистрацията ми в якадо, както и да е вече спрях да играя там. Мисълта ми е, че и тук http://prizee.editboard.com/ хората бяха написали, че като продатат в Codes-Discount Y-Code, копувача им е дал "-". Simple Smile

# 66
В Якадо си пише. че кодът е за самия сайт и не подлежи на продажба или замяна.

П.П. Някой ако играе в Мyrtille,  да свирка, ако пуснат кодове, че дебна от 1 месец и все няма.

# 67
Може ли да дадеш сайта ? И ако може също да ми обясните, защо не ми дава да си вляза в регистрацията в jack-sun, а пък на пощата си имам изпратено писмо. Simple Smile

# 68
# 69
Няма да се регистрирвам, защото просто няма да ми остава време. Simple Smile Искам да ви питам, защо в lenetgagnant нямам нито POINTS, нито NETOS ? Къде са ?  #Cussing out Имах към 250 Points, а нямам никакви Netos ?  #2gunfire

# 70
Като съобщение в като вляза във сайта, или на е-мейла, с който съм се регистрирала

Като съобщение в сайта.

# 71
Искам да ви покажа, къде другаде играя за награди. Мога да кажа, че е почти копие на Prizee. Досега не съм взел, защото го играя от 2 седмици. Може и да го знаете, но тъй като не говорите за него, реших да го покажа.

Сайта е : http://en.tresorquest.com/ Ще съм Ви благодарен, ако ме пишете за реферал hero0o

Игричките са забавни, лесни. Печелят се PiWiz. Има много хубави награди.
Не мога да ви кажа, нещо относно куестовете, как се минават, само мога да ви кажа, че има.
Има един главен джакпот, който се печели, когато всички кръгчета под игрите станат зелени. Това става, като играете на платените игри. Също така има и джакпоти на някои игри. На 3-ти или 4-ти ден, ще ви излъжа кога точно, дава QuestPack, който можете да си го изиграете на игра избрана от вас. Simple Smile Еми това е .. сигурен съм, че ще ме попитате за играта Mysterious Slabs, там трябва да откриете три колби (лилава, червена и зелена, мисля че такива бяха цветовете) и зависи колко бързо ще ги откриете, дали от 1-ви път, 2-ри .. ви дава различен брой PiWiz. Аз първия път послдната я открих, когато разкрих целия пъзел и ми даде 0,05 PiWiz, а втория път ги открих на два пъти и ми даде 0,30 PiWiz.

Еми това е засега. Може да задавате въпроси, но не е сигурно дали ще ги знам ! Simple Smile Приятна игра !

ПП: Относно HandyCash, кой е с него и има ли наистина опастност за и-нета да се развали ? Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 14:35 от Heroo

# 72
Ето тук пише за трезора, описани са и куестовете http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310604.0

С хендикеша съм от няколко месеца, засега проблем нямам

# 73
Heroo, тук съм направила специална тема за трезоркуеста  Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310604.0
Опс, васипан ме е изпреварила  Blush
Нищо, да кажа, момичетата някои започнаха куеста, имаме и спечелени подаръци вече от там  Wink

# 74
Еее, таман се бях зарадвал, че ще спечеля няколко спонсора. Stuck Out Tongue Добре, мерси за линка ! Simple Smile Относно HandyCash, в коя тема беше ? Вчера го намерих, но днес неуспях ?! Мерси предварително ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт