Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 17

• 33 662
  • 717
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
 Mr. Green Whistling

# 76
Heroo изтегли си го от ТУК
Как точно да си го инсталираш и какво да направиш за да тръгне, прочети ТУК

# 77
Heroo изтегли си го от ТУК
Как точно да си го инсталираш и какво да направиш за да тръгне, прочети ТУК

Мерси noraa ! Simple Smile Аз бях изтеглил програмата пак от ДАТА, но тая от 80 мб и след като я инсталирах ми каза, че нямало някакви файлове ли нещо такова. Относно втория линк, който си дала не работи, но знам от къде да погледна.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 21:25 от Heroo

# 78
Здравейте!
Призето имат игра за Призе клуб като дават лека кола, лаптоп и плазмен телевизор.
ако някой спечели да се похвали.

Искам да кажа на всички, че съм обновил блога за игрите като призее и съм добавил много нови функции и който желае дори може да се абонира за блога.

http://igraite.blogspot.com/ - Това е блога и има доста функционалности и информация.

# 79
В аукциона има един лаптоп. Направо останах с ей такива очи  Shocked, като видях колко са наддали. 7500.02 бъбза  #Crazy. Как се събират толкова  doh

# 80
В Webocodes са ми преобразували точките от банерите, но при положение, че имах от банери 12600 точки вместо над 1300 са ми прибавили 69 точки.
Някой друг има ли такъв проблем?

# 81
Бързам да се похваля newsm18 newsm18 Спечелих 3 дни в клуба и вече имам 2 диаманта newsm44 smile3521

# 82
В Webocodes са ми преобразували точките от банерите, но при положение, че имах от банери 12600 точки вместо над 1300 са ми прибавили 69 точки.

Как точно се преобразуват webeezz в webopoints? И аз бях натрупала някакви точки от банерите,  но нищо не са ми прибавили.

Vania2006 , честито!

# 83

Как точно се преобразуват webeezz в webopoints? И аз бях натрупала някакви точки от банерите,  но нищо не са ми прибавили.

Vania2006 , честито!

Те ги преобразуват всеки месец, а ти можеш да си ги следиш като цъкнеш на webeezz на точките ти излиза един конвертор - отгоре си написваш натрупаните точки и като чукнеш в долното поле ти излизат преобразуваните в webopoints точки. Пише, че 1000 Webeez са 150 Webopoints.
Аз съм се объркала - още по-зле 12600 Webeez са 1890 Webopoints. Миналия месец пак ме бяха орязали, но с около 100-200 точки, а сега с над 1800  #Crazy егати работата

# 84
Някой да си каже ник, да го напиша за реферал в тоя Webocodes, че като видях колко много кодове има .. айде който превари, той ще .. като се върна от даскало, ще се регна.

Хайде до довечера и приятен ден !  Simple Smile

# 85
аз пък днес имам рожден ден и в почти всички сайтове са ми пуснали аванта  newsm44 newsm44 , в призето са ми дали макспак подарък  smile3508

Хероо аз съм    Nikita8710   в  webocodes   Hug Flutter

# 86
natalina8787 , Честит рожден ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 87
аз пък днес имам рожден ден и в почти всички сайтове са ми пуснали аванта  newsm44 newsm44 , в призето са ми дали макспак подарък  smile3508

Хероо аз съм    Nikita8710   в  webocodes   Hug Flutter

natalina8787 newsm59 newsm67
Ех, значи дано до моя рожден ден след месец, си стои призенцето. 1 макспак си е 1 макспак Mr. Green

# 88
мерси много на всички, в другите сайтове са  ми удвойли дневните игри, абе се си е нещо, ама призето най-щедри излязоха все пак  newsm74

# 89
КланътTHE-BLACK-SHEEPS си търси нови членове. Изискванията са да са членове на призе клуб, да са сериозни  и да събират игри. Peace

Aynur, може да влизаш в клуба вече и да събираш игрички. Simple Smile

Коя беше Desislava19? ще влизаш ли в клуба скоро?

Общи условия

Активация на акаунт