Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 17

• 33 662
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
Леле колко много наградки имаш silvi@, браво ! Simple Smile
не сьм снимала последните няколко-светещата свирка,сенниците за кола и още нещо имаше  newsm78

на мен ми писна да ме прецакват с подарьците,над 5 не сьм получила  Crossing Arms и последните два,няма изгледи да получа.

3838 са хората,които са напуснали опашката за часовника Rolling Eyes

# 151
Може ли да се запиша и аз при вас?
Не съм ви изчела,но през уикенда ще се постарая.
Може да сте коментирали,но са ви адски много темичките и няма как да разбера Laughing
та въпроса ми е в тази или в някоя тевма по-назад обсъждано ли е прехвърлянето на сайта на прайзи на новата бета версия?и ако е обсъждано тук в тази тема ли е или е в някоя предишна,защото моето диваненце няма да ме остави да седна на компютъра да прочета на спокойствие и бих се радвала ако ме улесните в намирането на отговора.Благодаря предварително Hug

# 152
Този сайт www.boutygame.com само при мен ли не работи ?

VANYA86 обсъждано е но все още не се знае кога и как на практика ще стане. За сега разцъкваме и в двата сайта.

# 153
Къде са наградите в BETA?  Thinking  Щракам на Boutique - Jeux там са игрички, а като щракна на  Boutique - Tamaho, после избирам или Panoplies, или  Accessoires, а там и на двете някаква колонка и като щракна на някой ред се сменя картинката?  Laughing

--------------------------

Освен в Prizee, Prizee BETA и Tresorquest, играете ли другаде ?  Whistling Peace Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 18:20 от Heroo

# 154
цял ден се опитвам да вляза в http://www.kangoocash.com/ и ми се включва антивирусната и не ме пуска, някой друг има ли този проблем?

# 155
Явно някоя гадинка се разхожда из сайта .  Wink Аз така веднъж в един сайт не можех да вляза и накрая се ядосах и изключих антивирусната, за да вляза и после чистих вируси... Crazy

# 156
vasipan аз нямам проблем.

Видях един надпис в бетапрайзито , че членството в клуба е само за живеещи във Франция дали съм видяла правилно?

# 157

Видях един надпис в бетапрайзито , че членството в клуба е само за живеещи във Франция дали съм видяла правилно?

За какво ни беше това Prizee Beta въобще ?  Crossing Arms

# 158
Имам един въпрос:

Сигурни ли сте че затварят Prizee.com ?

Все пак този Prizee Beta вече не е бета!!!

Никаде вече не пише бета, а Universal!

Все пак вече трябваше да получим съобщения да си изразходваме точките щот ще затварят сайта!

Незнам какво да мисля вече за Prizee  Sad

# 159

И аз така разбрах, а също и, че 7,8, 9 и 10-нива на игрите ще могат да се играят само от членове на клуба. Crossing Arms

# 160
остава и подаръците да са само за франция и ние по-добре въобще да не играеме там, а като затворят старото призе може кодовете да си ги биеме в главата

днес също не ме пуска в кангото, изключих антивирусната и пак не става

# 161
И аз не мога да играя на канго кеша  Rolling Eyes

Някой играе ли в www.anemora.com ?

Този сайт www.boutygame.com само при мен ли не работи ?
И при мен не работи  Peace

# 162
  • Плевен
Аз играя в Анемората,но отскоро.

# 163
Такааа, в новото прайзи наистина се играе до седмо ниво включително, след това се минава на първо. Кликнах на Клуб Прайзи и ми изписа нещо от рода на не можеш да влезеш в Клуб Прайзи, защото той е само за жители на Франция. Честито!
Дано поне опашките да останат, че иначе наистина няма смисъл.

# 164
Аз играя в Анемората,но отскоро.
Питах защото и аз играя, а вчера на имейла ми са ми пуснали 20 анемора кода. Така че, който играе, да си провери пощата. Продадох ги в дискаунт, ама на 0.17, а сега гледам са станали 0.27. Нищо, важното е че ги махнах.

Общи условия

Активация на акаунт