Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 17

• 33 661
  • 717
  •   1
Отговори
# 660
и аз съм се бъркала така - вместо кода съм вкарвала други цифри, но самата система не ми позволяваше да го пусна - пишеше, нещо от рода, че няма такъв код
Така и на мен ми се е случвало, но сега ми го прие кода, та сега незнам дали това е било код или не  newsm78
Кода ти е Peace
Аз го анулирах  Confused. Заминаха ми точките  #2gunfire

# 661
изхвьрлили са ме от още една опашка,за розовата урудка,дето прави балончета  Crossing Arms

обезщетението ми е 26 буби!

# 662
и аз съм се бъркала така - вместо кода съм вкарвала други цифри, но самата система не ми позволяваше да го пусна - пишеше, нещо от рода, че няма такъв код
Така и на мен ми се е случвало, но сега ми го прие кода, та сега незнам дали това е било код или не  newsm78
Кода ти е Peace

Чакай, чакай, сега погледнах, че малко го написах наизуст...
Не е кода, кода ще ти го изпратят на емайла. Сори, че те подведох. Hug
Най вдясно ще ти изпише Envoyée, и тогава значи ти е пратен Peace

# 663
Имам проблем .. поръчах си код от find-jeux.com, но на другия ден бях вън от акаунта си. Влизам отново, но ми пише, че акаунта е валиден, но трябва да въведа някакъв KEY. Щракам да ми пратят нов KEY, но няма нищо в пощата, пак поисках да ми пратят, но нищо.  Crossing Arms Какво да правя?  Thinking

# 664
Има ли разлика между двата сайта,дадени в първия пост?Аз съм регистрирана в призи.ком, другият сайт на същия принцип ли е и трябва ли нова регистрация за него?

# 665
Кода ти е Peace

Чакай, чакай, сега погледнах, че малко го написах наизуст...
Не е кода, кода ще ти го изпратят на емайла. Сори, че те подведох. Hug
Най вдясно ще ти изпише Envoyée, и тогава значи ти е пратен Peace
Hug благодаря за успокоението и разяснението   bouquet. Значи там където сега пише Etat, ще чакам да пише Envoyée  Peace

# 666
  • E-CLM & CH-VD
Изхвърлили са ме от опашката за ароматизираните свещи  Twisted Evil Twisted Evil

# 667
  • Плевен
И мен са ме изхвърлили от Дизайн кейринг - онзи луксозния ключодържател. И от това за балончетата. Аман вече от тези  #Cussing out

# 668
  • Враца
И аз влизам в групата на изхвърлените..3 пъти веме се редя за ключодържателя и свещите  и после аут....ей боге вече нямат край номерата им..

# 669
И мен са ме изхвърлили от Дизайн кейринг - онзи луксозния ключодържател. И от това за балончетата.
и мен!за ключодьржатела ми дадоха 13.78 буби,ама на мен не ми трябват.имам почти 300.

скоро някой да е получавал пакетче от призе?чакам от 25.03 и от 27.03.

# 670
И мен ме изхвърлиха от 2 опашки за ключодържателя и за машинката за балончета. Исках да се наредя на опашката за машината за шоколад или каквото и да е там но се оказа , че е само за Франция и Белгия.  #2gunfire

silvi@ аз си получих подаръка от 29.03 на 10.04

# 671
  • Пловдив
Тези хорица в сайта на призе си правят каквото си искат. Тъкмо се зарадвах, че са пуснали една по-хубава наградка и за нас (фондю-то за течен шоколад) и те взеха, че го направиха само за Франция и Белгия. Направо ми иде да се захапя да не какзвам къде  #Cussing out

# 672
И мен са ме изхвърлили от Дизайн кейринг - онзи луксозния ключодържател. И от това за балончетата.
и мен!за ключодьржатела ми дадоха 13.78 буби,ама на мен не ми трябват.имам почти 300.

скоро някой да е получавал пакетче от призе?чакам от 25.03 и от 27.03.
Аз чакам от 11.03 едно пакетче, но май само с чакането ще си остана  Sad

# 673
  • Плевен
О аз чакам о 03.03,от 20.03,от 10.04 и нищооо.А не ми ги крадат в пощата пощальонката ми е комшийка и се познаваме.Та и призето ги е ударила кризата и пращат на лотариен принцип особенно от няколко месеца, Peace

# 674
О аз чакам о 03.03,от 20.03,от 10.04 и нищооо.А не ми ги крадат в пощата пощальонката ми е комшийка и се познаваме.Та и призето ги е ударила кризата и пращат на лотариен принцип особенно от няколко месеца, Peace
Tе ги крадат още в разпределителницата в София #Cussing out. Повярвайте ми, призето нямат нищо общо. Peace

Общи условия

Активация на акаунт