Кухни - 18та тема

• 39 641
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря на всички , които изказаха мненията си. Очаквах сериозни критики относно кърпежа .   bouquet И аз си я харесвам кухничката, мисля че за такова малко място , с толкова чупки и кривки , при наличен плот с лята мивка се получи сравнително добре. Е, няма да я публикувам в списанията  Peace

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 16:35 от shiva58

# 166
много бързо ни върви тази темичка newsm44
аз сега си търся някакви бурканчета или нещо за подправките, но ще пиша в темата за номи придобивки в кухнята!остава ми да купя само съдомиялната и всичка ще бъде готово  bouquet

# 167
Ох за миризмата и аз се притеснявам, че и на мен ще ми е всекидневна с кухня на едно. Уж с много мислене и чудене взехме  по силен абсорбатор, и да видим дали ще работи и как ще се справя.
Тути кухнята вече завършена изглежда идеално.

# 168
Плота е с около 100лв. по-скъп от обикновените.Не помня коя
беше фирмата,която ги предлага,но в началото на темата я
има.Аз лично го видях в един магазин за обзавеждане и много
ми хареса.Мебелистът,който прави кухнята ми го поръча.Аз
не съм се занимавала с нищо.Взела съм и подобен тапет за
една ниша,която имам между кухнята и хола.
http://media.snimka.bg/1098/008450801-big.jpg

# 169
  • Русе
Тути , много е хубаво,а плота ти е направо страхотен!

# 170
Тути, кухнята е станала много интересна с този плот. На коя фирма, не съм виждала никога такъв двуцетен.  Simple Smile
Фирма SALEX.

# 171
  • Плевен
В бъдещата ни кухня печката ще се пада под прозореца.Прозореца ще е плъзгащ се.От котлоните до долната част на прозореца ще има разстояние около30см.Какво според вас е удачно да сложим там?
Според мен е по-добре да  сложиш плочки, имайки в предвид модела на кухнята, който ти допада. Simple Smile

# 172
Момичета, кухнята ми е три на три и освен кухня е и трапезария. Затова ще ви помоля за мнение относно този проект. Малко неграмотно го направих, но преди малко разучавах програмата и още не съм много добре запозната. Там където е пералнята естествено ще има плот върху нея и също кухнята ще бъде с гръб.Засега се чудя къде да ми бъде микровълновата.
http://media.snimka.bg/2104/010463652.jpg
http://media.snimka.bg/2104/010463658.jpg
http://media.snimka.bg/2104/010463660.jpg

Плота искам да бъде гладък и имитиращ мрамор, а шкафовете тъмен калвадос или тъмна ябълка. Отгоре се чудя да слагам ли осветление с козирка от едната страна. А иначе ако не слагам е възможно да се сложат лунички на тавана - гипсокартон е.
silvi*, този проект нещо не се връзва, как ще се минава през средата на кухнята newsm78 и как ще се отварят шкафовете
много задръстено стои така, аз бих предложила масата да е откъм прозореца - там да няма шкафове, за да е по-просторно. Пробвала ли си в такъв вариант. Макар че все пак много зависи къде са изводите за водата. Аз си представям шкафовете да са в 2 реда - успоредно едни срещу други - примерно до средата на помещението, а в пространството до прозореца да се сложи масата.
Не знам дали съм права, нека и друг да коментира, но според мен това разположение е малко странно  Confused

# 173
  • София
В бъдещата ни кухня печката ще се пада под прозореца.Прозореца ще е плъзгащ се.От котлоните до долната част на прозореца ще има разстояние около30см.Какво според вас е удачно да сложим там?
Според мен е по-добре да  сложиш плочки, имайки в предвид модела на кухнята, който ти допада. Simple Smile
имаш предвид,че ще е чамова ли?
Ми аз гледах плотове,които си отиват на чама.Нещо с плочки не ми допада.

# 174
# 175
  • Пловдив
Е, няма да я публикувам в списанията  Peace
много вярно  Peace важно е на теб да ти харесва и да ти е удобна Simple Smile

Валенце и на мен ми се струва добър варянт с гръбче иначе наистина ще е като петно-цирей,моята съседка и е така,на прозореца си има като перваз плочки и даже са направени с чгъл,една година я ползва,не съм я чула да ми се оплаче,може и някакъв перваз да се сложи.

За контактите някой питаше аз за всеки уред го изичлихме точно къде ще е и ги вързаха за кутиите направо,имам един точно зад микровълновата,един зад кафе машината и още два бяха оставени,но единия го направихме двоен,за робота и останаха два свободни Simple Smile чесно казано ползваме ги всички само като си зареждаме телефоните Simple Smile И още един съвет зза тези които не са си ги направили,мен ми беше като огън в очите като видя някакви кабели да висят аз мойте ги измерих на 10 см от плота и ми се връзват идеално няма висящи кабели и съм много доволна Simple Smile

# 176
  • На небето
Лолита при мен не мирише, мирише разбира се докато се готви, но много бързо се размирисва до 10мин. след готвенето вече не се усеща миризмата на храна. Не знам защо при свекърва ми вечно мирише, денонощно мирише на манджи (и то доста неприятни) не знам защо, не пуска ширма или не проветрява..., но дори и дрехите и миришат. Много е неприятно, ако пратя сина си за малко или тя дойде и го гушне, после бързам да го преоблека, че не мога да го гушна мирише ужасно, дори косата му се вмирисва.  Sick

# 177
Здравейте,ние още се туткаме с ремонта.Дайте  идея, къде си монтирате бутона на мелничката за отпадъци!

# 178
Здравейте,ние още се туткаме с ремонта.Даите  идея, къде си монтирате бутона на мелничката за отпадъци!
Днес дойдоха и другите неща които поръчах и едното от тях е мелничката, и аз имам запитване къде е най удобно да е копчето. И да ви питам тези които имате мелничка с две мивки ли сте или с една. Кажете, че ми остана само мивката да взема и да знам какво да търся и взимам и да приключвам. Остават броени дни до голямото разбутване

# 179
  • Русе
При мен бутона е на плота до мивката,а самата мивка е с едно корито.

Общи условия

Активация на акаунт