1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 11

• 27 600
  • 455
  •   1
Отговори
# 135
Цитат на Anfi: ["момичета,не прибързвайте с обвиненията към Шехи,ако се беше омъжила за Онур щеше да стане по-лошо,тогава всички обвинения на Периде,че Шех се интересува от парите,холдинга и името щяха да се окажат верни.Бихте ли харесвали Шех повече,ако е наивна и влюбена до глупост?Освен красива и умна,тази жена уважава себе си...и да, горда е, но в рамките на допустимото. "
Браво Анфи, аз мисля по същия достоен начин!!!!Точно това се опитвах още в предходната тема да застъпя като мнение! Peace

# 136
Schmetterling
 Hug
 само да си посмяла да не влизаш Hug

ще назначим един отговорник по реда.... и преди да  влезем в темата ще питаме на ЛС дали е безопасно Mr. Green

Joy
ще влизам звезди, где ще ида... Hug Hug Hug
...излях си болката и ми олекна... Simple Smile

ама, пак МОЛЯ внимавайте какво публикувате ...МолЯ...

# 137
Здравейте, ааааа успях да публикувам поста си. - имам проблем с нета и цял ден не мога да ви пиша.
Аз гледам сериала от 1-вият епизод, съвсем случайно хванах всичко от самото начало. Стоя си вкъщи, не съм в Бг и не мога да работя, та така си го гледам от тогава. Днес развълнувана след поредния разтърсващ епизод, влязох да търся инфо за сериала, музиката и така открих, че тук не си играете а направо сте изписали 11 теми -Поздравления момичета и аз съм с вас върла фенка.
Яд ме е че вечер дават разни тъпи крими сериали, от които ми писна все мозъци и кървища гледаме, а през деня дават този различен и неверятен сериал.
Както и да е. Попрегледах темите, гледах че сте обсъждали за фен клуб въпроса, за писма до
НОва тв, за инфо от турски форуми, ... та какво сте направили - извинявам се ако пише някъде ама не се четат лесно 11 теми.

# 138
Цитат на Anfi:
Цитат
"момичета,не прибързвайте с обвиненията към Шехи,ако се беше омъжила за Онур щеше да стане по-лошо,тогава всички обвинения на Периде,че Шех се интересува от парите,холдинга и името щяха да се окажат верни.Бихте ли харесвали Шех повече,ако е наивна и влюбена до глупост?Освен красива и умна,тази жена уважава себе си...и да, горда е, но в рамките на допустимото. "
Браво Анфи, аз мисля по същия достоен начин!!!!Точно това се опитвах още в предходната тема да застъпя като мнение! Peace

ако говорим сериозно аз не съм съгласна по простата причина, че искам Онур и Шехи да са шастливи, независимо какво Периде може да си помисли.. извън сериала: неможе да се угоди на всички Peace

здравей

# 139
  • Между гори и планини
...съжалявам, че влезнах тази вечер в темата да надникна за последни новини...
не че няма новини, но ....тези не исках да ги прочета...
...направо вече ми стана обидно...
...толкова много се набляга постоянно за писането с бели букви...че направо не знам вече какво да кажа...

...най странното е, че се допускат грешки от потребители който не са от вчера във форума, най малкото би трябвало да знаят да натиснат бутона "предварителен преглед", за да видят какво ще публикуват...

...съжалявам, не искам да звуча поучително, но това е любимата ми тема в момента, а направо вече не ми се влиза в нея......

Ей така се чувствам и аз.
Направо ми е неприятно с тези бели букви. Вярно, че може и да не чета, но самият факт, че само за това какво ще се случи се говори, ми убива цялото желание за гледане после. Убива ми се тръпката и напрежението. Или пък ако някой "случайно" се изтърве. Ми мислете бе, аз защо не съм се изтървала до сега, а?
И на мен това ми е любимата тема, напоследък от целият форум пиша и чета само тук.

# 140
http://www.youtube.com/watch?v=Iym-_IJGeuo&feature=related
хората искат да бъдат заедно...няма друг начин

# 141
Момичета това е само един Филм,няма смисъл сега да си правим забележки никои не е безгрешен.
Внимаваите да не се изтървате на друго място освен в тоалета. Peace
Без лоши чуства. Hug

# 142
# 143
Ehooo  newsm51 аз най- нахално ще си изпрося едно ЗДРАСТИ , знам че тук е така отдавна съм регистрирана -много хора сме ама "Мола ви се сега  Hug  Joy Joy Joy

# 144
  • Sofia
ДА  не разваляме  хубавото филмче (форумче) , моля ви, моля ви, моля ви  Praynig Толкова ми е хубаво с вас- пия си кафето сутрин с вас, после си гледаме филма заедно, накрая преди да си легна пак хвърлям по едно оче  Shocked
Нека запазим добрия тон, момичета, моля ви   bouquet
Това ми е първият форум в който пиша   Embarassed и до сега много ми харесваше   Simple Smile

# 145
Вярка добре дошла! Simple Smile

novo mame, споко добрият тон се подържа...още не си видяла форумки да се карат.... Laughing

Ерика, това с червените букви не го разбрах  Embarassed  newsm78

# 146

novo mame, споко добрият тон се подържа...още не си видяла форумки да се карат.... Laughing

Ерика, това с червените букви не го разбрах  Embarassed  newsm78
да не се стига до там Whistling

и аз не разбрах червените букви Thinking , но забележки ще си правя..и аз правя грешки, всеки прави... но все пак трябва да има известна толерантност

# 147
  • Между гори и планини
Звездичке, значи да не "изпускат без да искат" инфо какво ще стане напред във филма.
Да се стискат колкото могат  Mr. Green

# 148
Привет и от мен! Много се радвам, че ви открих! Мислех си, че нещо съм се побъркала /от седене вкъщи ли, от нещо друго ли? Thinking/ - стане ли един ч., кютвам се пред тв-то и не мърдам! Тоя филм ми взе акъла! Гледам го от една седмица и съм луда по него.  Извинявам се , ако е коментирано, но знаете ли колко серии са?

# 149
записвам се при вас и аз не изпускам серия добре че имам телевизор на работата

Общи условия

Активация на акаунт