1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 11

• 27 591
  • 455
  •   1
Отговори
# 150
Звездичка, да не се изпускат с черни букви инфо, а да пишат с бели букви  (само в тоалета да изпускат,а не тука) това има впредвид Ерика... Laughing Laughing

# 151
Звездичке, значи да не "изпускат без да искат" инфо какво ще стане напред във филма.
Да се стискат колкото могат  Mr. Green
Аферим къзъм Hug  bouquet

# 152
  • София
Мили Дами, откога не съм се обръщала така към Ва? Вие малко сте разгорещени, или така ми се струва? Аз пък малко да ви разсея- знете ли какво правя- мечтая си! Гледах си другото филмче, така ми е хубаво! Намерих си един клип на Карач- не бях го слушала и .... питам се - дали ще мога да си намеря една "5-етажна виличка " на Босфора за ... да кажем 150 000 $ Shocked Хем ще съм си близо до сладурите, хем ще си гледам сериалчета..............Ще се побъркат моите : Close Я отделете минутка да чуете песента, и после пак пишете, пък аз ще ви чета:  http://www.youtube.com/watch?v=nlie2ZL1OdQ&feature=related

==============
Как сте сега?

# 153
  • София
Настигнах ви, много пишете!
по-напред прочетох, че Шехеразада му е поискала пари, той не и е предлагал. Това е така, но за лечението на Каан. Забравили сте, че когато бяха в Дубай, в асансьора на хотела той и предложи 300 000 долара за още една нощ. Шех според мен затова се афектира толкова, усъмни се, че явно има навика да предлага пари.

# 154
Някой ще ми помогне ли немога да си намеря 30 и 32 серия на сериала в линка от първа страница където е на турски език

# 155
# 156
  • София
Защо спряхте да пишете, аз ли ви прекъснах?
Сетих и аз да отговоря на едно майче( да ме извини!), беше пита дали знам кога е предаването на Беяз шоу- всеки петък ,   в полунощ. Аз не го следя.

# 157
Звездичке, значи да не "изпускат без да искат" инфо какво ще стане напред във филма.
Да се стискат колкото могат  Mr. Green
така по ми харесва Mr. Green

шеф
 и аз искам подобна виличка.. ако може да е разпродажба , още по добре Crazy

Забравили сте, че когато бяха в Дубай, в асансьора на хотела той и предложи 300 000 долара за още една нощ. Шех според мен затова се афектира толкова, усъмни се, че явно има навика да предлага пари.
ииии вярно, никой не се сети досега Rolling Eyes

Защо спряхте да пишете, аз ли ви прекъснах?

ами ти не можеш да ни спреш, най много да ни вдъхновиш...винаги имаш с какво Hug

но аз след малко ставам,ч е още не сме вечеряли с половинката Embarassed Embarassed

# 158
Eй, мацки аз от тука из предипните теми видях че сте коментирали че Шехерезада и Онур се обичали и в реалния живот , къде мога да намеря инфо за да не ви питам  Embarassed

# 159
  • София
Eй, мацки аз от тука из предипните теми видях че сте коментирали че Шехерезада и Онур се обичали и в реалния живот , къде мога да намеря инфо за да не ви питам  Embarassed
Най много инфо по този въпрос дава Шеф, търси нейните публикации.

# 160
  • София
Вярка, доколкото си спомням- започвай направо от 3 темичка насам- все има инфо. На 4 Ноември Халит получи развода, на 11 - Ноември - заминаха заедно за Париж- и се почна едно- просто преживяхне ги и тези трепети! Laughing

# 161
# 162
Здравейте момичета, днес пак сте се унесли с писането, от един час чета старата тема сега влизам в новата, а вий чак на 11 страница #Crazy
Днешната серия също беше много тъжна Cry Шеф би ли ми казала и другите турск сериали ли са така тъжни?
За анкетата гласувах с друго, т.к. ако бях в ситоацията на Шехи, нямаше да избягам, защото щеше да ми е неприятно (да ме е срам) от хората навън, щях да си остана извесно време там и да накарам Онур да ме остави сама за да се посъвзема малко и после щях сама да се заловя да разбера каква е истината (аз държа на доказателствата). Вкрайна сметка става въпрос за времето преди да са заедно, за мен е важно да ми е верен след като сме вече заедно.
Ох, много се отплеснах май Crazy
Утре сутринта ще изчета новата тема, че  smile3507 luvbed  love001

звездичке за хубавата темичка  bouquet
Schmetterling за интересната анкета   bouquet
шеф за инфото за актьорите   bouquet
ерика за белите букви   bouquet

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 16:09 от desislava306

# 163
  • София
 Турците имат и страхотни комедии. Онзи ден , в другия форум, където  учим турски, алессина, доколкото си спомням, даде лимк за страхотна комедия със субтитри в замундата. Та и аз за първи път гледах турска комедия- такъв смях, че направо ..... абе, по- добре утре си я свалете и гледайте, няма да съжелявате!

# 164
Вярка, доколкото си спомням- започвай направо от 3 темичка насам- все има инфо. На 4 Ноември Халит получи развода, на 11 - Ноември - заминаха заедно за Париж- и се почна едно- просто преживяхне ги и тези трепети! Laughing
Eй много благодаря  -ама те от скоро значи- сладури  newsm76
А за турските филми, ние с мъжа ми търсихме нещо интересно, много ни беше харесал турски филм за Ирак - Долината на вълците (там участва и Шехерезада в една от главните роли) но не знам къде да търся - ако някой знае някй турски филм, моля да сподели заглавие и къде да търся.
Шеф, от 3 темички назад и или от третата темичка  newsm78 , в 1-вия момент го рзбрах като третата ама после като пак прочетох поста ти викам от три темички насам ..........  newsm78 и се обърках  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт