Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 69

• 28 401
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Ласкова, Симпсън е страхотен,трансфер ли е?
Пепи,душко,ние знаем че ти ще се справиш и ще ни покажеш пак страхотен Маккуин,не се съмняваме в тебе.
Ахххх,този Трюфел наистина ли е толкова хубав,ще взема да го пробвам щом го хвалите толкова.
pavi04 снимка няма ли или парченце?

# 196
Малеййййййййййй Пепи аз съм била много заспала. Хем каза, че е Макуин, ама на мен като чуй думата торта все кръгла ми се върти из главата като образ, а тооооооо тук почти такива няма Joy Joy Joy Joy Joy Просто гениално предложение ти дадах, няма що hahaha hahaha hahaha Скривам се засрамена Blush Blush Blush

# 197
Хем каза, че е Макуин, ама на мен като чуй думата торта все кръгла ми се върти из главата като образ, а тооооооо тук почти такива няма
ще бъде интересно да видим един по-различен Маккуин..... обърнат на таван, например....  hahaha
Сори, Пепи, ама малко черен хумор може да те разведри  знам че няма да се разсърдиш  Peace

# 198
  • Пловдив
Момичета, май спасих положението. Добре че имах замразени изрезки от блатове. Срязах малко от основата и напъхах сухи ленти. Замазах ги с масло и за сега от никъде не избива.
Но днес явно не ми е ден. От една седмица се каня да си взема червена боя, че моята свършваше и все забравях. Е, похабих я всичката вече и не ми стана онова хубаво червено, което винаги правя.
За капак мама има РД, а не съм и взела още подарък Sad Добре, че тя си направи сама тортата  Simple Smile

Ванче, посмях се с глас  Joy

# 199
  • Бургас
Пепи, сигурна съм, че ще се справиш и Макуина пак ще е перфектен Peace
Ласкова, добре завърнала се  bouquet И аз искам близък план Praynig
Мамо Цоце, Честит празник на момченцето ти  bouquet

Аз прелитам само набързо, че в последно време няма време да чета, камо ли торти да правя, но когато приятелка роди бебче, не се сдържах и набързо  спретнах една тортичка. С тези мъже в къщи нямам поводи за розови торти и сега се накефих Wink    Тук е момента да попитам защо ми се получиха точиците в тестото - едната вечер го омесих и си беше идеално гладък цвят, а на другата като извадих да покривам беше на точки newsm78
А на сбирката как ми се идва, но домашните ме отрязаха, че толкова път за 3 дена няма да бият Cry Надявам се да спретнете видео уроци за пропусналите

# 200
Близък план може да видите в албума ми (има го в профила ми). Иначе Барт Симпсън е апликация. Пронтирах си картинката формат А4. Под картинката си полагах раточена моделираща маса и с игла дупчих контурите на отделните части. По този начин се отбелязва на тестото и после изрязвам с макетно ножче. Не знам дали го обясних много ясно...

# 201

Специално торта за barcela  Laughingне че е хубава като твоите , но е от сърце /това е половин доза/

radinna, страхотна торта си спретнала  chef

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 14:38 от pavi04

# 202
Радина тази тортичка да не е за Ивайла на Ягодка а newsm78 или за друго ивайла става дума.
Много е хубава тортичката.
pavi04   - много апетитно Peace

# 203
  • София
Пепи, как беше - обущарят ходи бос, шивачът гол, а майка ти - сама си направила тортата за РД:))) Да ти е жива и здрава и ако маккуинът се държи все така своенравно...сложи му да захапе една роза и й го подари:))))

Радина - чудна торта! Нямам готов отговор на въпросът ти, какво е тестото? Ако е домашно, да не би самото тесто да не е съвсем омесено до еднородност и оттам, малки, недоомесени частици да са поели с времето по различен начин боята?

Ласкова, апликациите са много сладко нещо! Хубава работа! Моля те, за да си допълня рецептата за Златната треска, би ли ми казала - колко време печеш само отдолу и след това включваш на вентилатор?

А, и това попаднало на мъжа ми, та ми го препрати - http://lifestyle.ibox.bg/news/id_288617942/tab_gallery#72447
pavi04, вкусно желе:)))

# 204
  • Пловдив
Момичета, преборих го тоз маккуин. Всичко дойде от това че стана много висок и тавана натежа върху тортата. Сега обаче вече чака да бъде взет от клиентката:

# 205
Е браво Пепи браво .Аз не виждам забележки.За мен колата е перфектна Hug
А майка ти викаш само си правила тортата - тя ли от тебе прихвана или ти от нея си се учила Heart Eyes

# 206
Тук е момента да попитам защо ми се получиха точиците в тестото - едната вечер го омесих и си беше идеално гладък цвят, а на другата като извадих да покривам беше на точки newsm78
Според мен това е от боята. ЧЕСТО СЕ СЛУЧВА, ДОКАТО МЕСИШ ДА Е ДОБРЕ, НА ДРУГИЯ ДЕН ИЗБИВАТ НЯКАКВИ МИКРОСКОПИЧНИ ЧАСТИЦИ НЕРАЗТВОРЕНА БОЯ, КОИТО СА СЕ РАЗТВОРИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНО. ТОЗИ НОМЕР МИ ГО ПРАВЯТ СУХИТЕ БОИ. ТОРТАТА Е СТРАХОТНА И Е СТАНАЛА ЕФЕКТНА ТАКА НА ЛУНИЧКИ.
Браво Пепииииииииии..... сигурна бях че ще го измислиш!!!! да ти е жива и здрава мамата.... и да не те ядосва много-много!!!

# 207
  • Пловдив
Бъни, на времето с мама творяхме заедно в кухнята. Но най-лесна ни беше тортата с бишкоти и млечно-маслен крем. Също често правехме торта "Птиче мляко" или парфе. Но тя никога не се бъхташе да пече блатове. Сега прихвана от мен и си пече блатовете сама. Май 2 торти е правила. И двете с пандишпан и крем бавария (едната за колегите, едната задомашна консумация). Аз този път и помогнах в неделя като и опекох 2 дози еклери  Crazy

Ванче, мерси мила. Ти за неделя знаеш как и бях набрала, ама днес ми звъни да каже, че еклерите много се харесали.

radinna, това е 100% неразтворена боя. На мен кармазина и оранжевото ми правят понякога такъв номер и за това знам, че тях трябва да ги меся много дълго. Макар, че си разтварям боичката в малко вода. Но тези 2-те и така не са поддатливи на разтваряне.

# 208
Момичета,чета ви редовно,и тази година за РД на щерката направих тортата която тя си поръча-Колите.
Това ми дойде като идея.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10372425

# 209
Браво на торто правилите Ласкова,Пави04,Радина ,Пепито,а също и на Пепи .Пепи поздрави на твоятя мама .Както вече ти казах и при мен се случва да избива сироп ,така ,че днес пак научих нещо полезно.Момичета  невероятни сте  newsm10  love001

Общи условия

Активация на акаунт