Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 69

• 28 414
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета, чудесни торти!

Аз днес стигнах до Захарната къщичка на "Пчела", за която писа Ван444ето. Ван444е, "ни съ идосувай", както казва баба ми, нищо не си пропуснала - от това, което беше изложено нищо не ме впечатли с оригиналност или с кой знае каква изработка - доста тривиални работи, виж цените  #Crazy /примерно един неголям топър за сватбена торта, направен изцяло от бяла ММ и с формичките на Уилтън, при това не ососбено фино, беше 30 лв./... ако имат клиентела - силно насърчава всяка от вас, която мисли за собствен бизнес с фигурки, да почва смело!

# 211
Здравяйте и от мен,
До сега само Ви "следях" - днес реших да се престраша и да покажа нещо. Blush Имам още много да уча и ще се радвам, да ми помагате. Hug По тортите има много издънки, но съм се старала да превърна дефекта в ефект Simple Smile

и още една:

И двете торти са с рецепта за блатове от М_е_г_и, Пандишпанов блат от Taneto и Пудингово - маслен крем от Natalyna

Момичета къде мога да намеря примерен шаблон за бебешки буйки за торта?  Thinking

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 10:13 от Boshi-Moshi

# 212
  • София
Вторта ти торта не се отваря при мен  Sad
А шаблон съм виждала в cakecentral.com,  съжалявам, че нямам линк, но можеш да потърсиш там.

# 213
  • Пловдив
Boshi-Moshi, шаблон има и в библиотеката  Peace
И за да не те карам да ги търсиш ето ти ги:

Шаблон за бебешки обувки1
Шаблон за бебешки обувки2
Бебешки обувки от кексчета

# 214
  • Norge
Веселушке (че така е най_ усмихнато), честно, не знам дали ще ме виждаш по_ често тук. Cry
Тук се пише с такива умопомрачителни темпове, че на човек може да му се завие свят дори само от половината.  ooooh!  Shocked
Изобщо не успявам да изчета и част от онова, което ми се иска, да не говорим да опозная всички, а за коментари пък да не споменаваме. Cry

Искам да кажа по една добра дума на всяко момиче, което радва с поредната си хубава торта, само че имам толкова за наваксване, че е непосилно.

Може би само да спомена за розовото в тортата на Радина. Не помня да ми се е случвало, но аз правя торти рядко, примерно Пепи и Ванчето имат далеееееееч по_ богат опит (поклон   bouquet) и положително са прави за неразтворените частици боя.
Опитвала ли си да добавяш оцветителя не след замесване на тестото, а преди това, към самата желатинова (или друга) течност, с която забъркваш захарта? Така се получава равномерен цвят, без много допълнително месене.

Boshi-Moshi, интересно си решила лап_ топа, облегнат на момчето зад него. Peace

Моята любима половинка беше през последните дни в Италия и го посрещнах с подобаващ сюжет: "Bentornato",  разбира се. Heart Eyes

# 215
nelka.nelka   сподели моля те с какво тесто си правиш фигурките. Такъв виртуозен моделаж никога няма да постигна - то си е изкуство ( няколко минути съзерцавам и хълцам пред екрана), но ми прави впечетление че имаш много прецизни елементи, а аз това искам да постигна.
Няма нужда да казвам, че фигурката ти е невероятна  bouquet

# 216
  • София
Нелка,  smile3501

# 217
Нелка,направо ме остави с увиснало чене пред PC-то smile3501

# 218
 newsm81 newsm74 newsm74Нелка

# 219
  • У дома
Ау, Нелка...това е връхта!!! Моля те дай подробности за тестото и размера. Колко ти е голяма фигурката?

# 220
И аз да питам Нелка-а очите и изобщо с какво рисуваш? ooooh!
Сигурна съм,че си поне художник newsm78 за да правиш такива красоти Hug Hug Hug

# 221
Нели!

Пепи, много Благодаря за шаблоните  bouquet

# 222
Boshi Mosh ,впечатлена съм от твоите две торти.Втората и аз немога да я дам в едър план ,но струва ми се плаж нали .Браво Hug
Нелка,просто скулптор и половина  bouquet.Наистина съм очарована .Може би и преди съм ти казвала,че се покланям на вас ,които умеете да моделирате.

# 223
Казвала съм го стотина пъти,но няма да престана да го правя Hug
НЕВЕРОЯТНА СИ НЕЛКААААААА  newsm51 !

# 224
  • София
Boshi-Moshi, фигурката на момчето е много сполучлива, наистина е подходящо да го поставиш там, където покритието се е набръчкало, ами да, то като седне човек, намачква чаршафа:)))

Нелка!!!! Това лице говори...направо забравих, че трябва да ме интересува фондан, средства...тази женица на достойна възраст...има толкова благост и благоверност в простичкото, неразтегнато от никакви душевни терзания, лице...Мило...

Общи условия

Активация на акаунт