Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 69

• 28 343
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Нелка,невероятна е,уникална!!! smile3501

Boshi-Moshi,чудесни торти!!!!

# 227
  • Пловдив
Нелка, поклон   newsm20

Момичета, пискам клипчетата на Албенка за панделката от бял шоколад:

ПАНДЕЛКА 1

ПАНДЕЛКА 2

# 228
Нелка,
невероятно!

Или си художник или скулптор или дизайнер .... Thinkingпризнавай бързо Wink

# 229
  • варненка от София
Нелка, ей така съм  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

УНИКАЛНА СИ!

# 230
И аз немога да скрия възхищението си  Hug 

Пепи ,Албенче благодаря за линковете    bouquet

# 231
  • Plovdiv->Toronto
Много изпипани личица и изобщо всичко, Нелка, бравос Shocked Grinning!
Има ли торта в бабето не разбрах и аз, или е само фигурка ?
Дано да я е оценил мъжа ти Grinning, изглежда доста труд е вложен, а моите поне само ги побутват настрана тези "подробности" и нападат тортата  Laughing ...

Пепи, Албена, благодаря и аз за видеото Peace, как ми се ще да пробвам панделчица, слагате ли нещо в шоколада или само се топи? Май този път без олио, а Simple Smile?

# 232
  • Vaudreuil Canada
Нелка невероятна си - и аз се присъединявам към въпроса с какви материали работиш - моделираща маса, бои и въобще как оцветяваш/рисуваш.

Албенче, Пепи страхотна работа сте свършили с тези две клипчета - направо ме засърбяха ръцете да се пробвам - направено е с такава лекота че изглежда лесно, но съм сигурна че просто голямата практика го прави да изглежда така. Има ли друго освен шоколад и какъв шоколад се препоръчва за такива дейности - кувертюр или с всякакъв ще стане?

# 233
НЕЛКА,невероятна фигурка,изящна и изразителна  bouquet
Изгледах клипчетата-благодаря на Албенка и Пепи.Изглежда лесно,но дали е така  newsm78

# 234
По ред на номерата Hug
Боши Моши, много ми харесва тоз младеж, че е зарязал РСто и си чете книжка, а само се подпира на нАбука.... Wink Wink Wink Много сладко. Другата не се вижда Laughing

Нелка, ти си просто Микеланджело на тортите за мен. Спомням си, как четох като ученичка, романизираната биография на този велик за мен скулптор. Как ходеше из каменоломните и оглеждаше суровите парчета мрамор, които дори на мрамор не изглеждат. Една огромна буца камък. Как в неговото съзнание изплуваше образа, който иска да претвори от този камък, и как постепенно се превръщаше в тази бяла и великолепна скулптора, която познаваме като Давид или Пиета....... Та така и ти. От парчето захарна маса твориш красота, емоция, приказка.....

Албенка, прекрасна Албенка. Благодаря от все сърце за това, което си ни показала. Верно човек като те гледа теб как го правиш изглежда толкова лесно, а пусто аз като почна ....... освен мацаница, общо взето няма голям резултат...... Благодаря ти, че правиш това за нас. Пепи и ти имаш пръст, така че и на теб  Hug

# 235
  • Пловдив
Момичета, не ми благодарете. Аз само качвам клиповете. Дъщеря и ги снима, пращат ми ги, а аз имам задачата да ги направя достъпни. Но за мен си е удоволствие  Simple Smile

# 236
  • Бургас
Момичета, благодаря за отзивите  bouquet
И аз си мислех, че е от боята - тази е суха за яйца - от тази в капсулките, но с нея беше доста наситено боядисано шоколадово тесто, малка част от което смесих с Руска мастика, за да получа розовото, което исках - на следващия ден беше по-наситено и на точки. Може би ако го бях омесила още щеше да се оправи, но нямах време - трябваше да ходя да "поливаме" бебата Laughing
Нелка, невероятна красота #Crazy Твоя талант струи от всеки детайл, моля те, споделяй по-често с нас тези уникални красоти Praynig
И аз съм любопитна за материалите с които работиш и начина на оцветяване
Пробвала съм да смеся боята още преди да омеся - настина става равномерен цвят и не се получават такива проблеми Peace
Боши Моши, според мен се справяш чудесно - а това за дефекта в ефект - май всички го правим Simple Smile
Албенка, безкрайно съм ти благодарна за клипчетата - друго си е да видиш - никое обяснение не е толкова красноречиво  bouquet Ако позволиш да направя едно предложение - може ли когато показваш нещо и да обясняваш с няколко думи - примерно - това е еди колко си гр. шоколад с еди какво си, температурата е...., преседяват .... минути. Мисля, че по този начин всичко ще ни се изяснява още при гледането и няма да те затрупваме после с купища уточняващи въпроси.
Пепи, без малко да забравя да похваля Маккуина - изпипан както винаги и няма и намек за проблемите, които ти създаде.

# 237
pavi04 благодаря за тортичката.
Нелка невероятни красоти сътворяваш,моите въпроси са същите като на момичетата.  bouquet
radinna прекрасна тортичка и с тези точици също е много сладка.
Пепи отличен за маккуина,знаехме си ние че няма да се изложиш.
На Албенка много благодаря за клипчето,и мен ме засърбяха ръцете да пробвам.Само кажи найлончето от какво е,малко по-твърдичко ми се вижда.  smile3501
На Пепи пък благодаря че ни предоставя тези нагледни материали.  bouquet

# 238
  • Пловдив
Момичета имам въпросче: Имаме ли някой от темата от Великотърновско ? Трябва ми за една специална торта, но искам да е правена от някой от темата

# 239
  • София
Aлбена, много благодаря за клипчетата   bouquet
Пепи, и на теб   bouquet а за търновския край нещо ми се върти Кони newsm78

Общи условия

Активация на акаунт