Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 69

  • 28 363
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 2 708
Дестини не съм му слагала нищо. Нали все пак го натрошавах, бам в неуспешната фунийка, микровълновата и дращя там нещо hahaha hahaha hahaha Дали пък не е трябвало да си го разтопя на водна баня и да сложа малко олио- не 4 лъжици на 100 гр а 1 или 2 примерно. Но аз режиш, че ако сложа нещо, няма да се втърди пък после..... Нищо де. Имам две кила за експерименти hahaha hahaha hahaha

# 61
  • Мнения: 88
Момичета нищо не ми се получи. Нито тортата нито марципана.
Явно желатина не съм го направила както трябва. Домочадието с лажизата го яде Embarassed Sad
То бяха критики..... Как да им направя втори опит, но......
Ще пробвам пак.
Албенка може ли да ми пратиш на лични твоя вариант за марципана?

# 62
  • Мнения: 7 950
Страшни сте  smile3501 .
Не мога да ви изброя всички (ЕГН-то не ми позволява да поФня толкоз много  newsm53  Joy ).Видях страхотни торти в последните 2-3 теми.За всички тортоправещи дами  smile3525 .

И да се отчета и аз с една тортичка (пандишпанов блат с орехи и ябълкова сметана по идея на Йоли от "Гответе с мен").Цвета в действителност е лилав,а не син  Confused .

# 63
  • Мнения: 452
И аз Варната я правя с олио.Правила съм я всичко на всичко 3 пъти но не съм имала проблем.Даже последния път сложих всичко на око и пак стана.
Пепи този Ицо май доста се е отрязал щом едва е стигнал до чинията,кой ли ще му почисти? Иначе и този ти вид торти са идеални.
Албенка невероятни са.
Спондж Боб също е чудесен.
2в1 много са хубави розите,като цяло тортата е красива и китките са ти нечетен брой/това заради Ванчето/

# 64
  • София
  • Мнения: 618
slanchice1 ето варната на Албенка   50 мл. олио, 100 мл. вода, 100 гр. брашно, захар колкото поеме. И да ти кажа, че захарта се добавя когато е изстинало тестото. И когато ползваш желатин, за по-сигурно слагай повечко Peace

2в1 страхотни рози

# 65
  • Банкя
  • Мнения: 1 292
Е 2в1 Много нежна торта.От каквое точно направена украсата -само сметана или масло.Кажи ми моля те , защото така ми е по лесно пък и обичат сметана децата.
Розите, ах тези рози.

# 66
  • Мнения: 484
2в1,много вкусно изглеждаща торта!!!Много хубави розички !!

Аз от едно друго място разбрах,че нашата мила Танита има рожден ден:

Танита,честит рожден ден!!!Бъди жива,здрава и много щастлива!!Продължавай да ни радваш с твоите страхотни неща!!!

# 67
  • Мнения: X
Танита  ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!!   
   

# 68
  • Мнения: 1 122
Танита ЧРД!!! Много здраве, щастие и любов ти пожелавам![/b]

2в1 много добре ти е станала тортичката! Peace

Имам въпрос: Ще правя фигурки от шок. тесто и колко време може да издържат така без да ги слагам в хладилник?

# 69
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 791
Пепи страхотни идеи имаш! а и изпълнението е перфектно! Супер торти!  bouquet
Албенка много сладки торти, особено ми хареса тази с русалката! Hug
2в1 супер тортичка, чудесно си се справила с розите и бордюрите. И аз я виждам лилава, може би монитора ти не е добре регулиран.

ПС. Пепи, прибавих видеото (или по-скоро линк към акаунта ти в You Tube) в Библиотеката, но вижте пак дали работи, че мен нещо ме препраща през немската You Tube. newsm78

Иначе и тук да кажа:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТАНИЧКА! РАДВАЙ НИ С МНОГО НОВИ ТОРТИ И ИДЕИ!  bouquet  bouquet  bouquet

ПС. Аз съм болна имам възпаление на бронхита и гледам сега повече да лежа....

# 70
  • Мнения: 1 122
natalyna бързо оздравяване!  bouquet

На мен видеото на Албенка ми се отваря идеално. Peace

# 71
  • Мнения: 4 358
Танита ЧРД!!!   newsm59 newsm59 newsm59
newsm51 newsm51 newsm51
Много здраве, любов и настроение за красивото ти хоби Hug Hug Hug
Нат миличка какво пак те налегна Sad.Бързо оздравяване ти пожелавам Hug Hug Hug.
Албенка много красиви поредните ти две торртички.За карамелената заливка ще щакам и аз подробни указания.Ако правиш фигурки от карамел също Praynig

2в1 супер тортичка а като я гледам така и сочна Peace тъкмо по мой вкус  Heart Eyes

# 72
  • София
  • Мнения: 2 671
Tanita, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, С НАЙ-ХУБАВИ ПОЖЕЛАНИЯ!!!

Natalyna, оправяй се бързо!

Slanchice1, сега ми хрумва да те питам - изчака ли добре да се охлади пареното тесто преди да го месиш с пудрата захар? Трябва да е направо студено, аз го държа в хладилника обикновено. За желатина - ако спазваш инструкциите няма какво да си сбъркала... освен ако не си сложила недостатъчно желатин за количеството крем  newsm78

2в1, чудесна е!!!

Албена, от какво е направен пясъка на първата торта?

# 73
  • Мнения: 1 486
Честит рожден ден,Танита!!!
  bouquet  bouquet  bouquet
2в1,много е нежна твоята торта! Hug
Крисче,ей как и на мен ми се дояде тирамису....... Party

# 74
  • София
  • Мнения: 2 130
Честит Рожден Ден, Танита! Много здраве и обич!

Нат, дано няма усложнения - почивай си и бързо се възстановявай!

2в1 - много обиграно изпълнение! Чудесна е тортата!

slanchice1, желатинът не бива да се прегрява, защото тогава си губи желиращите свойства, или поне силно намаляват.

stasi76, фигурките от шоколадово тесто, стига да са на сухо и нетопло място, покрити, за да не се прашат, но и да не се спарват, могат да си откарат много. Ако все пак държиш да се ядат след това, може би не повече от 10-тина дена, макар че, какво има вътре - шоколад, захар, глюкоза - все неща с доста дълъг срок на годност.

Общи условия

Активация на акаунт