Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 69

• 28 358
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Танита,честит рожден ден,мила.Радост,щастие и любов ти желая. smile3525    newsm59  Ще ни зарадваш ли с някоя торта?
Стаси аз като си направя шок.рози например си ги слагам в кутия от бон-ни с прозрачен капак,но трябва да са изсъхнали хубаво.

# 76
Честит рожден ден на Танита! Нека бъде здрава и щастлива и много обичана.   bouquet

И ЕДИН СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА МОЯТА МИЛА И СЛАДКА "СНАХИЧКА" - ЕММММММА - ЩЕРКАТА НА ВИОЛЕТКАТА БЛУ!!! Бъди все така усминато мило момиченце, все така чаровна и още по-упорита!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, има промяна в мястото за ТОРТЕНАТА СБИРКА. КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА, НЕКА ПОГЛЕДНЕ ТУК и ТУК

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 20:38 от van444eto

# 77
Ванче, сребристите перлички в сайта ти от Кадемлия ли си ги купила и каква им е цената?  Thinking

# 78
  • Пловдив
Честито и от мен на рожденничките. Много здраве и щастие   bouquet

Крисчеееее, пусни ми на ЛС рецептата за Тирамисуто, че имам поръчка, а твоето изглежда супер  Simple Smile

# 79
Воилетке да ти е живо и здраво момиченцето!!! newsm59  party023 Чакам тортата!

dimitrina73 благодаря ти за отговора. Май ще си ги правя по-късно, че деца ще ги ядат. Е друг е въпроса ще направя ли въобще шок. тесто като хората, че последния път нищо не стана, ама ще пробвам. Искам да направя торта ШАХ за РД на баща ми и ще гледам от фигурите на Ванчето.

# 80
Ванче, сребристите перлички в сайта ти от Кадемлия ли си ги купила и каква им е цената?  Thinking
Naughty Тцъ. Сребърните бяха от Кауфланд. Струваха към 3 лв. И сега ги има от време на време, но са към 8 лв. А златните са от Кадемлия. Преди няколко месеца, тук в темата предложих да делим перли. Взех 1 пакет - 1 кг. Беше 22-3-4 лв. Не помня вече. Няма по-малка разфасовка. Тези от Кадемлия /има и златни и сребърни/ са малко по-едри, но тези от Кауфланд/само сребърни/,  пък са малко по-лъскави.
stasi76 - От единия шах от Август месец, още има останали фигури. Скоро си говорихме с жената и тя каза че от време на време си хапва по някоя пешка. Ако ги съхраняваш на открито, но завити със салфетки, те изсъхват перфектно и нищо им няма с години. В хладилника овлажняват.

# 81
Благодаря ви момичета. Наистина тестото не беше изстинало напълно и точно като почнах да слагам пудрата захар се разводняваше. Аз сложих 1 пакетче желатин на два крев Оле на д-р Йоткер. Утре ще повторя с два желатина, че ще имаме гости. Може да пробвам плодовия вариант.
А за снимка на провала нямаше смисъл. Embarassed
 Hug Hug

# 82
Момичета ето ви рожденничката

Ето и самата торта в близък план

Вътре - "ананасова торта" - две консерви ананас на кубчета, нарязан още по на ситно, крем бавария, заквасена сметана, сладкарска сметана, платките на "Кедър" - цели ....  Вече нищо не остана от тортата  Crazy Crazy Crazy

# 83
Здравейте, имам един може би малко тъп въпрос. Купих от Метро марципан. Но на опаковката не пише нищо на български. Как мога да го оцветя. Трябва ли да го разтопя преди това

# 84
Ванче мерси за инфото.  Hug
Честито на малката рожденничка, violetblue много хубава торта си и спретнала
Честит рожден ден  и на Танита

# 85
  • Vaudreuil Canada
Танита Честит Рожден Ден Да си здрава щастлива и пълна с креативни идеи за да ни радваш с красивите им резултати.
Чакаме тортата пък и парченце от нея няма да откажем Simple Smile

# 86
  • София
Здравейте, имам един може би малко тъп въпрос. Купих от Метро марципан. Но на опаковката не пише нищо на български. Как мога да го оцветя. Трябва ли да го разтопя преди това
Не съм го ползвала, но принципно - разтваряш боята в малко алкохол и месиш марципана, докато стане хомогенен цвят.

Вайълет, да ти е честита, жива и здрава Емма! Мног сладка торта, и количките и мечетата са супер!

# 87
  • София
Виолентче това дете да не би да ти е одрало кожата Whistling Много е сладка, да ти е жива, здрава и да е голяма късметлийка Heart Eyes И за да не си мислиш,е само ти си късогледа, гледам аз на тортата обувки newsm78Бре викам си що па обувчици, ама може детето така да си е искало Embarassed Добре че прочето от Руми че са коли Embarassed Като се загледах ами много идейно  bouquet

ЧРД и на Танита  bouquet

# 88
destini, дорогая моя, това е блед опит за нескопосани блъскащи се колички... ноооо.... времето не ми стигна да сложа "оградка" отстрани на ринга...

# 89
violetblue страхотна торта и борда отстрани е много весел а усмивката на рожденничката грее грее  Hug

Танита честит рожден ден с най добри пожелания    bouquet

Крисче може и тук да напишеш рецептата за Тирамисуто  Hug

Общи условия

Активация на акаунт