Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 69

• 28 350
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • варненка от София
Виолетка, мила, да ти е жива и здрава порасналата кукла, която и кожата ти е одрала, наистина.

Тортата е чудничка и свещичките са много идейни в количките, цветово също ми допада.

Само хубавини да ви се случват във фамилията  Hug

# 91
  • София
Да ти е жива и здрава рожденичката, Вилетче! Много лъчезарно дете, как грее само. Идеята за торта е чудесна, много добре си я реализирала!

# 92
Честит рожден ден Танита,бъди жива и здрава и много щастлива. smile3525
Виолетка ,честит рожден ден и на твоята кукла,да е винаги така засмяна.Тортата е супер  bouquet
Шемет,карамелена фрасистура ползвам,а накрайникът сама съм си го пригодила,можеш да го видиш на клипчето.
Слънчице ,виждам,че са ти дали рецептата за Варната,но там не се ползва желатин.В руската мастика2 се слага желатин:1ч.л. и половина желатин,2с.л. вода,2ч.л глицерин и 1 и половинас.л глюкоза
2в1,много ми хареса сметановата тортичка.Браво на теб Hug
Руме пясакът е от захаросан кокос,купувам го готов в пликове по 1 кг.от ПИ КО
Ето и последните торти за днес.

# 93
Violetblue,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСИВАТА ГОСПОЖИЦА!!!ЖЕЛАЯ И ОТ ВСИЧКО ПО МНОГО!!!!ДА Е ЖИВА,ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!! newsm59 bdbaloni baloni

Албенка,от твоите сметанови торти дебелея само като ги гледам  Wink Страхотни са!!!

# 94
Албенче много хубави тортички били могла да ми обясниш как направи езерцето и какво има отдоло него и папура как го направи

# 95
  • Vaudreuil Canada
Супер са а единичката е много нежна.
Само за карамелената торта не разбрах как се наръсва тортата отстрани без да се посипе и всичко останало с орехи или каквото там ръсиш ...

# 96
Въййййййй, какви красоти....

Моля, променете заглавието на - Изложбена, тортена тема - тук всички торти(без моите) спокойно могат да минат за експонати в реномиран изложбен салон! Дерзайте, момичета!

Завършената преди 30 мин. торта по случай утрешния рожден ден на големия син. Наклони се на една страна, но вие откъде смятате,че кулата Пиза е копирала наклона си?

ТортаТрюфел

# 97
  • София

Завършената преди 30 мин. торта по случай утрешния рожден ден на големия син.
ТортаТрюфел

Като казваш утрешния (след полунощ) имаш предвид днешния ли ден? Защото, ако е така - да ти е жив и здрав рожденика, голям, отговорен и щастлив мъж да стане, а тортата мисля че няма да можеш да я опазиш за снимка на парче...много вкусно изглежда!

Албенче, много хубава единичка, с много свежест и мило излъчване е украсата:)))

# 98
Мамо Цоцоланке да ти е жив и здрав сина. Прекрасно изглежда тортата и ми се струва много вкусна.
Блъскащите се колички аз веднага ги познах - просто си личи кой е прекарал доста време да се вози на такива!!!
Много красиви торти на Албена. Виртуозна работа.
Мацки аз да ви питам за рецепта за торта Гараш. Само такава яде мъжа ми. Намерих ореховия блат в библиотеката, но не знам какъв крем трябва да се направи и каква глазура. Също и ще ме прощавате за тъпия въпрос, но как се слага глазура - просто се изсипва върху тортата или пък се маже??? Много ще съм благодарна за помощта. Embarassed

# 99
  • там нейде .............
Лелееееее отново прекрасни торти виждат моите очи - БРАВО МАЙСТОРКИ     bouquet  bouquet  bouquet

Аз преди два дена споделих, че почнах с опитите за  торта за РД на моето момиченце. Приключих с опитите за блатове - спрях се на два пандишпанови и един "орехов". Крема както писах ще е нейния любим - Крем Оле на д-р Йоткер +сметана+банани+желатин.
Вчера почнах проби за украсата  - имах малко останал ММФ в хладилника и сътворих ето това

Ето още една снимка тук
Има още доста за доизкусуряване Embarassed

Снимките са малко лоши за което се извинявам

# 100
Violetblue  hbday na EMMA,  тя и тортата са прекрасни,  слънчево и щастливо  детство happy bd
АЛБЕНКА, и двете ти торти са великолепни, но еденичката ми напи душата, толкова е сладка smile3501
Мама цоци, леле какъв трюфел си спретнала,   bdbaloni на момченцето ти, да е живо, здраво и безкрайно щастливо smile3510

# 101
  • София
Мамо Цоцоланке Да е жив и здрав рожденика, добър мъж да стане Wink А какъв трюфел си направила самоооо  bouquet

Албенче ти кога се върна и кога ги завърши тези торти Shocked Shocked И да ти кажа сънувах, че съм правила украса с желатин hahaha И бях много доволна Outta Joint
Само за карамелената торта не разбрах как се наръсва тортата отстрани без да се посипе и всичко останало с орехи или каквото там ръсиш ...

Шеметче не съм Албенка ама моята майка слагаше орехите на един широк нож и ки залепваше от страни на тортата. Така не се разпиляват, ха сега дали ме разба newsm78

# 102
Виолеткееей да ти е жива и здрава щерката   bouquet

ЧРД Танита!

Честит рожден де на младежа на Мама Цоцоланка!

ЧРД Анда!

Много рожденици ...много нещо  Grinning

# 103
Девойки, утрешният рожден ден е все още утрешен.......Големият син е на 2.2. роден....Благодаря за пожеланията обаче! Реакцията му преди малко като видя тортата бе - Ооооохоооо........Красноречиво доказателство, че вече няма какво да я мисля тази торта! Коя торта е следващата Wink?????

# 104
Албенче много красиви торти пак си сътворила.Моля те обясни ми тези захарни фигурки ги правиш от руската мастика- нали,тогава как не се разтопяват върху желатина или кристалина,това,което ползваш за езеро?

Общи условия

Активация на акаунт