Мадона в БГ?

• 44 285
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 225
Гледам схемата и не мога да разбера кое им е ВИП-ското на местата за 300 лева, като са със същото разположение като седящите от 165, само че противоположни? Rolling Eyes

# 226
Вероятно ще бъде нещо като ложи, може би ще предлагат нещо допълнително, знам ли newsm78

# 227
  • София
Гледам схемата и не мога да разбера кое им е ВИП-ското на местата за 300 лева, като са със същото разположение като седящите от 165, само че противоположни? Rolling Eyes

Ако е така, както си го представям - просто там и сега са ВИП-ложите и Вип-зоните на В.Левски.Това е сектора откъм канала на стадиона или т.нар. сектор А, там има и козирка над местата, така че ако вали дъжд хората са на сухо.Това му е ВИП-ското на този сектор.Това са местата, където по мачове седят политиците и сещате се кои други.

# 228
Здравейте момичета!Аз съм нова, регистрирах се специално заради концерта на Мадона.Имам един въпрос, току що влязох в Ticketpro и когато поисках онлайн покупка на билет ми искат някакъв код на фенклуб на Мадона.Опитах с паролата за регистрация в сайта , но не става.Имате ли представа защо е така?Мисля да си купя билетите онлайн и се страхувам да не увисна?
Някой ми каза, че за членове на фенклуба на Мадона билетите вече са пуснати в продажба. Имало ги и в някои други сайтове, така и не попитах кои, но говорим за цени от по 300-400 лири...за билет!

# 229
Да, както и предположих и от българския сайт на Тикетпро вече може да си купиш билет ако си член на фенклуба й. Предварителната продажба на билети е един от бенефитите, с които се ползват те. Естествено мембършипа е платен ...Simple Smile На мен това ми идва малко в повече, затова продължавам тренировките с мишката до четвъртък ...Simple Smile

# 230
В последните дни сред феновете на Мадона в България се носят слухова за предлагани VIP пакети за предстоящия концерт на поп певицата.

Това, което научихме за тях е, че не могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketpro и техните партньори.

От SME обаче потвърдиха съществуването на такъв пакет, който бива предлаган само за регистрирани потребители на официалния сайт на Мадона, а именно www.madonna.com.

За България все още няма наличен VIP пакет, нито има информация какво ще съдържа той.

Все пак вариантите за закупуването му са два - да имате платинен статус на членство във фен клуба, което струва 44 долара или обикновено членство - безплатно. Платиненото членство ви дава достъп до забранени секции на сайта за обикновенния потребител, специални подаръци, снимки, скрийнсейвъри и видеа на Мадона.

Обикновено членство във фен клуба дава почти същите възможности, само, че на по-ниско ниво без достъп до специален онлайн магазин и др.

...Билетните пакети, които освен ВИП места съдържат транспорт и хотел, обикновено се предлагат от други компании, които нямат никаква връзка с изпълнителите.

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 00:23 от FoxMamma

# 231
Обикновеното членство в сайта на Мадона НЕ дава опция за купуване на билет от предварителната продажба. Освен това пише следното:
"PLEASE NOTE: the cut off to register for a fan club membership that allows you presale access to concert tickets was 11:59 pm EST on April 30th 2008."
Освен това, ако влезеш в сайта на Тикетпро ще видиш, че има опция да си закупиш предварително билет. Незная от къде си черпиш информацията FoxMamma, но е грешна...

# 232
Петрина можеш да, стига да имаш "код" който ще имаш ако си член... Peace
http://news.ibox.bg/news/id_127304552

# 233
Отново ще се опитам да обясня. Както сама написа по - горе, безплатното членство не дава всички екстри, които включва платеното. И точно предварителната продажба на билети е сред екстрите,САМО за онези които си плащат за мембършип. Нима след толкова години на сцената не стана ясно - при Мадона безплатен обяд НЯМА!!!
Не разбирам защо продължаваш да вярваш на тази статия, при положение че е пълна с грешки. Един клик с мишката опровергава следното: "Това, което научихме за тях е, че не могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketpro и техните партньори."

# 234
Звъннах сега в Офис 1 и казаха, че ще продават във всеки един град в техните магазини билети за концерта  Peace
Ама от всички категории ли?

те нямат налични в брой билети. Купуват ги на момента от сайта и ти ги разпечатват.

newsm78
...ама да не ми вземат само парите  Crossing Arms
Как да съм сигурна, че наистина ми купуват билет, като въобще не съм наясно как става закупуването му от сайта....

СинеоЧ   love001

# 235
  • Разпиляна във въображението
Сори за спама, но се абонирах за списания в Офис 1 и след това не ги получавах в продължение на 1 месец. След като се обадих ми казаха, че адреса е сгрешен. Ако купувате билети за концерта дано да има възможност за потвърждаване на валидността им.

# 236
и  аз съм се абонирвала за списание в Офис 1 и нямам никакъв проблем с адреса и получаването му

# 237
  • София
Хелооооу мацки. Аз имам билет (запазен вече) за Golden circle, ама половинката се отказа, та нямам компания. Кой ще е там?

# 238
  • Някъде там на юг...
Как така? Малко подробности моля Praynig

# 239
  • София
Ами в Тикет Про има вече предварителни списъци за билети, ма трябва някой вътрешен да имаш, аз днес към списъка на колегите се опитах да добавя, но не се получи, а няма да съм с колегите ми, защото те си взимат билети от други сектори, ама според мен за Мадона или има смисъл да си отпред да видиш шоуто, или по-добре вкъщи пред ТВ. Ама това е мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт