Вече нямаме търпение за АПРИЛското рождение

• 13 747
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Доброутро момичета  Hug
poem искренно ме разсмя  Joy и аз на мойто мъжо тъй като ходи на лекции му се накарах малко да не флиртува с каките там щото ще ги гази валяка всичките барабар и с него  #2gunfire
Да ви се оплача аз тази сутрин се събудих с една толкова силна болка в областта на опашката и кръста че направо името си меножех да кажа  Confused но като станах и се раздвижих веднага изчезна  Wink
Днес по-късно към обяд съм на ЖК и се надявам доки да ми каже че всичко с бебка е наред  Praynig
ben78 ако успея да се дотътря до отделението до 13.00 как да те позная  newsm78
Приятен ден на всички тумбачета  Hug

# 226
Добро утро и от мен,

poem и аз с удоволствие чета твоите постове. Толкова са забавни, че ето, след малко тръгвам с настроение за работа.   bouquet

Като гледам доста нощни птици има в нашата темичка и пишат по едно странно време. #Crazy

Снощи и на мен ми се схвана крака, но благодарение на съветите се оправих бързо. Mr. Green

ани4ka дано намериш повече информация за количката, че гледам паднала ти е на сърцето, май?

Лек ден от мен и довечера пак ще ви нагледам. Hug

# 227
  • Бургас
Добро утро, мами Simple Smile
keli_f, аз съм къса тъмна коса, слабичка, виж качих снимчици в албума, може по тях да ме познаеш  Hug Ще се радвам, ако се видим, но най-важно е прегледа и всичко да е наред, спокойно за другото, има го всяка седмица Simple Smile
Да ви кажа мен като ме прихванаха и снощи ходих на дискотека  Party Mr. Green
Видях се с едни дружки и ... така ми беше приятно да се пооткъсна от мойто си ежедневие, че отидохме с бебока на диско Simple Smile Всички много се грижиха за мен  Hug и беше полупразно, тъй че нямах проблем с пушек и навалица (то иначе нямаше и да отида)... и така поклатушкахме се малко с бебо и после вкъщи да почиваме  Laughing И рано рано ме събуди бебинката... танцува и се още  Mr. Green
Имамама, дано дъщеричката ти бързо се оправи и да няма последствия и за теб.  Praynig
На мамите дето като мен си кротуват повече вкъщи заради болежки Hug Hug
Хубав ден на всички   bouquet

П.П.: На мен докито ми каза никакъв секс... то с тез болници какво ли друго да очаквам... запор има  Mr. Green Blush Но иначе бях забелязала, че докато аз съм активна, тя си кротува и обратното, после като си мирувам и тя си наваксва  Hug Mr. Green

tolinka и Kenga  Hug

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 09:14 от ben78

# 228
  • София
Добро утро мили мами Heart Eyes
Аз вчера не бях много добре,май кръвното още по-ниско ми беше и ходих като замаяна.Прибрахме се с детето и то милото ми донесе възглавница и одеяло да съм си почивала и беше много послушна цяла вечер. Heart Eyes
Чета ви че се оплаквате  от липсата на мъжете по командировки,но аз съм си така от 4.01.2009.Досега мъжо си е в Ливан,защото баща му е много болен и ние с малката принцеса сме си все самички. Rolling Eyes
Надявам се поне за рождения ден на малката да си дойде,че и аз тогава ще вляза в 9-ия месец и няма да ми е приятно да съм самичка и ще ме е страх за малката.
какво да се прави момичета, ситуацията си е такава,някой си отива друг се раджа и така... Confused

отивам да разгледам албумчето какво ново сте си взели и кой се е престрашил да си качи снимка на семейството Laughing

# 229
  • Бургас
здравейте

за воденето на бебето на море, мойта дъщеря си я водих от 6 месец, нали живеем в БУргас,
мажех я със слънцезащитен на Чико и си стоеше  под чадъра, по плажа гледам че и други бебета ги водят малки.
Важното е да си вземете дебел чадър и бебето да е със шапка и само под него, също като на разходка.

Аз за първи път чувам че бременните с момиче много им се правело секс,  с дъщеря ми много ми се правеше.а сега само по 2-3 седмично, значи може и да е момче

# 230
Здравейте и от мен, шкембенца  Simple Smile

Ние с бебка сме добре, тази нощ се наспах като бял човек  Blush
Оставям ви, че много работа ме чака днес, после пак ще се включа.

Хубав ден, много ритничета и положителни емоции на всички  Hug

# 231
Добро утро и от мен!!!
Аз или не мога да спя, като повечето от вас, или както тази сутрин си спах добре, но се събудих рано, рано с ужасни киселини!!!! Сутринта!!! Нямам и идея защо се получават сутринта, като не съм яла нищо! Е направо не е честно вече!!!  #Cussing out А така ми се спиииииииииииии!
ЗА секса  ние също засега не сме го спряли, но определено е по-разреден от преди! Simple Smile)) По време на секс бебо си кротува.... обаче послееее като почне с едни ритници.... Simple Smile)) Последния път много се забавлявахме с мъжа ми как взе да си го връща  Embarassed Но контракции не съм получавала след секс. Дано и да не ми се случва!
А на диско и аз ходих тея дни. Много добре ми се отрази, само дето като седнах в колата да си ходим ми трябваха 10 минути, за да ми мине кръстта!!!! Изведнъж много ме заболя. Иначе и бебчо после добре си потанцува.  Joy
Сега се стягаме за петък по женски, а за събота семейно да поизлезем. Да видим дали ще мога, че нещо започнах и аз да се уморявам.....

# 232
Здравейте и от мен  Heart Eyes
Много ви съжалявам мамите, които не може да спинкате Hug
Браво на мамите, които са ходили на диско  newsm68, аз каквото хипопотамче съм станала, нещо не се виждам в такова заведение Joy
Ама какви гости само ooooh!, а аз си мислех да ви се оплаквам, че баща ми решил да ми идва на гости за събота и неделя Blush
Ние с мъничката сме добре, мисля че вече се е обърнала, а снощи я усетих да хълца, на мама мишлето Heart Eyes
Моята приятелка и кумица роди в петък вечерта и сега се любувам на снимките на нейното момиченце и нямам търпение вече да си гушкам и аз моето Embarassed, все съм от нетърпеливите Whistling
За секса...какво ли беше това...Дори и аз да имам желание, милото нещо хич не му се иска, чувства се неудобно и се срамува да мърсува Laughing. На скоро, а да ми излезе късмета и по телевизията пуснаха репортаж за Гинипрала (а аз сега нали го пия и едва го намерих) и и двамата се загледахме и ни секна мерака... ooooh! Дано после да наваксаме Laughing
Мамите, които са си без половинките Hug, сигурно е много трудно аз не мога без моята Heart Eyes

Поздрави от мен и целувки и ако има болнички мами, бъдещи каки и батковци да се оправят бързо Hug

# 233
Здравейте момичета!!! Heart Eyes
Днес моят племенник става на 1 год. и искам да ви почерпя за негово здраве Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed(няма да слагам лакомства,за да не ви дразня) newsm38 Popcorn  food010 cook
Браво на мамчетата ходили на дискотека Hug
За секса-и на мен от 5 мес. ми е забранено,а и таткото го е страх да ме пипне с тези болки и контракции Sad а това за момиченцата май е вярно Blush Wink
Приятен ден и много  smile3503  love001

# 234
Може ли някой да ми даде паролката, за да мога да си кача и аз снимки в албумчетата  Simple Smile Предварително благодаря Hug

# 235
Здравейте и от мен.
Вчера хич не ми беше ден, голям карък, само бели правех Embarassed
И въобще не спах добре, но днес смятам малко да си поспя.
Olimpias, много се кефя на ритъма ти на живот, дори и бременна. Аз отказвам всякакви излизания и срещи, пък камо ли дискотеки. Мина ни времето за това, ама и възрастта си казва думата.
И аз вече почти не мога да се вредя за компютъра, ама и по-добре, че от седенето коремът ми много се втвърдява.
От сутринта такива движения усещам, че направо имам чувството, че това бебе играе нещо от сорта на брейк, така се подпира с краката по стената на матката първо от ляво и след 2 сек. е от дясно. Цялото това движение е много болезнено, така ми се издува корема ooooh!

# 236
  • Някъде там...
Добро утро!

Аничка, племенницата ми я возиха в такава количка. Много е маневрена, оказа се и здрава. За мен недостатък е, че е доста тежка и че кошът й е по-тесен.
Вери найс, и аз съм така ама по две, много са активни и двете напоследък. Не знам какво точно правят, пети ли забиват, ама на моменти доста ме заболява. Все едно имам две котета в корема, ако се сещате какво правят котетата, когато са доволни - примижават, мъркат и мачкат с лапички. Ей това с мачкането го правят и моите моми.  Joy
Яника, честито на племенника ти! Да е жив и здрав!
Аз съм опровержение на теорията за момиченцата - две си нося, а мерак за секс никакъв.  Mr. Green
Ние ходихме до Джъмбо и имам нови покупки, но не съм ги снимала, прибрах ги по щкафовете - хавлийки, буйки, завивки. Толкоз, че ме избутаха да си ходим, че много висене права ми се събрало. Ама пак ще идем, не можах да разгледам всичко.  Crazy
Аз се ядосвам вече на хазяите, че вече трета седмица се мотат с изнасянето на багажа от новата стая. И не можем да започнем ремонта, само поприбърсвам оттук-оттам и пренасям малко по малко багаж в гардероба. Но чакаме да изнесат един куп мебели оттам, за да боядисаме и изчистим като хората.  Sad А от този месец им плащаме и по-голям наем, щото уж я ползваме тази стая...

# 237
  • София
Привет тумбачета! Hug

Аз съм от отбора на работещите и добре поспиващите си (стига да ми се отдаде възможност и малкият да се реши да отпусне някоя и друга прИмоция... Mr. Green) А вкъщи се уморявам повече и дори с малко страх очаквам времето, когато ще изляза в болничен, защото първия път и аз будувах по цели нощи към края... Crazy

renka79, честита ти количка! С много кеф да се возите! Peace

Аз за Hauck не мога да кажа нищо хубаво, защото всички, които съм виждала наживо са с наистина много тесен кош, а има къде къде по - леки, возила, които са доста по - широки. Peace За Конкорда - уви, също нямам положително мнение, на снимка моделите им изглеждат зашеметяващи, докато наживо са леко "дървени" (и пак с много тесен кош).

keli_f, относно болката ниско долу при разходки, аз също носих сина си много ниско и не можех две крачки да направя, беше голям ужас. Сега всичко е по - различно, сякаш не съм била бременна, явно съм позабравила, то затова и повече ме е страх от раждането, отпреди... Confused, но по - полека го давайте с разходките, ако ви идва нанагорно, оставете по - интензивните за 9-тия месец. Naughty

Момичета, защо се втурвате отсега да купувате помпи? Shocked Ако искате да кърмите дълго и успешно такова "чудо" не ви е нужно, единствено за няколко дни в болницата, ако бебето не е при вас... Или ако смятате да замразяватекърма и да оставяте детето на грижите на друг човек... Но имайте предвид, че храненето с биберон крие риск от отбиване, колкото и малка дупка да има и да е (уж) пригоден така, че за да се храни малкото да се предизвиква усилие, както при сученето. Моя милост неотдавна мина успешно без този не-евтин атрибут и не ми е липсвал. Раждах в Шейново, там бебоците не са при майките, носят ги "под час" за съжаление, спомням си, че имах обикновена евтина помпа на Канпол, която ми свърши работа, за да облекча гърдите, ако чувствам напрежение. Въпреки, че една "мила и любезна женица" от аптеката в споменатата болница щеше да стигне до саморазправа с мен и да ме заклейми като пълна невежа  Mr. Green, когато ден след като родих, купувайки си две авентски шишета и споменах, че помпа не ми е нужна. Страшен смут внесох в тясната и душица. hahaha
Най- добрата и ефективна помпа е бебето. Grinning Имаше дори един безспорен белег на правилното кърмене - при него помпа практически не е нужна.  Другото -  може да си докарате свръхлактация...

Да не забравя накрая да вметна, колко много ме кефят писанията на Мара Подробната, имаш уникално чувство за хумор и изказ. Hug
Mamacita Bandida, и ти си страшна скица, май докрая ще ни държиш в неведение относно пола Flutter, но аз се обзалагам, че е мъж! Whistling
А пък Деси (на малкия Саши) е толкова внимателна, никой не пропуска в постингите си, има такива заразително пъстри с емотикони публикации, радост за окото. Ще ни е приятно да пишеш повече за себе си обаче, както и за живота си покрай малкия разбойник, че и аз съм в това положение, а другаде пишейки за него не срещам интерес и взаимност. Heart Eyes
Рони, това с "втечнената кифла" просто ме довърши...  Joy Joy Joy

Имамама, стискам палци детенце да оздравява бързо, ти да не се притесняваш много покрай него и най - вече да не се заразяваш... Praynig

Яника, да ти е жив и здрав племеника!  bouquet

Целувки! lovekiss

# 238
  • Враца
жабче, говори с хазаите си да не ви тормозят да правите ремонта в последния момент.
да не говорим че им плащате наем.
егати хората значи!!!!
не можете ли вие да изнесете този багаж- мъжлето ти да си викне бригада приятели?
искрено ти съчувствам Hug

# 239
Здравейте и от мене мамчета тази сутрин бяхме будни още от 2ч.  и незнам някъде към 4 съм заспала отново че сутринта се стреснах към 8 и лека полека се измъкнахме от леглото  Joy

ben 78 ще очаквам да споделиш какво става в Бургаска-та МБАЛ Simple Smile    bouquet

very nice аз също изпитвам такива притеснения понякога но когато започна да си галя коремчето и бебо се успокоява дори му говоря все нещо му казвам. Незнам пробвай, на мама моя веднага слушка и спира да ритка толкова силно.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт