Вече нямаме търпение за АПРИЛското рождение

• 13 749
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
Добър вечер. Вчера и днес направо съм скапана от работа. На това отгоре и шефовете бяха на посещение двата дни и като започнаха едни въпроси, ама сега не можем да ти намерим заместник, но ти нали няма да си гледаш детето до две години?  #Crazy #Crazy
Ма може ли такива въпроси? На колко ще го даваш на ясла? Тези хора деца нямат ли? То щото са мъже и не могат да ни влезнат в положението.
Е, и аз в сряда излизам от офиса, първо платен 9 дни и после майчинство. Да си гледат работата и да му мислят.

# 211
здравейте  на всички , гледам тука се пише нещо за секса  newsm62 милото ми мъжле ще се побърка скоро  smile3514 и аз преди бях ненаситна , ама сега хич ме няма , по- заспала булка от мене няма  Laughing относно помпата , мисля да си купя чак като родя , някои майки казват ,че не им трябват и никога не са ползвали , ама нали за първи път ще ставам майка  и не знам какво да правя де , и мисля и умувам по цял ден , кое е правилно и кое не  Thinking

# 212
atlantika  милата , направо ти съчувствам  , аз този проблем го нямам от няколко месеца си излязох в болнични напук на шефовете и съм много добре , пък и направо ти се чудя как издържаш , то не са хормоните само и болежките , ами и вече си с коремче , да не им се даваш де   bouquet

# 213
За крампите ми помага само едно нещо- хващаш палеца и опъваш крачето в контрашпиц. Звучи жестоко, но веднага облекчава. Магнезият също помага.

Сексът нещо го няма, че сме уморени от работа. Иначе контракция от оргазъм се получава- мъжът ми чак се стресна, защото коремът ми си промени формата за секунда.

Още три и половина седмици бачкане, обучавам си стажантчетата на правопис и граматика, намери се заместник- една девойка се връща от майчинство и поема работата. Иначе засега бачкането ми се отразява добре, уморява ме и спя през нощта.

Имам бойно бебе- все търси какво да поблъска. Блъска ръка, ако сложиш на корема, като легна настрана се бори с матрака, през деня в офиса си избира ребърце и си го рита. Заседнало е с главата надолу.

Единственото кофти нещо е, че не мога да ям като хората. Стомахът ми се притисна, сигурно е на 20 процента от капацитета си. Бебето расте, но самата аз не качвам килограми, даже малко слабея. Направо ме изяде, накрая ще остана един скелет:) Добре че са витамините и млякото, иначе съвсем ще ми дръпне ресурса...

# 214
  • Враца
За крампите ми помага само едно нещо- хващаш палеца и опъваш крачето в контрашпиц. Звучи жестоко, но веднага облекчава.

не само че е брутално, ами и ми е невъзможно да си хвана палеца.
 Joy Joy Joy

# 215
За крампите ми помага само едно нещо- хващаш палеца и опъваш крачето в контрашпиц. Звучи жестоко, но веднага облекчава.

не само че е брутално, ами и ми е невъзможно да си хвана палеца.
 Joy Joy Joy

Е, ако сега не става, запомни за деуг път- може да ти е от полза, ако получиш крампа при плуване. Тогава е по-гадно. Всъщност не боли опъването в контрашпиц.

Трябва да си напомням да не се протягам много сутрин- ей от това най-много получавам крампи.

# 216
Ето нещо, с което да се забавлявате:) Малко е брутално, но днеска ме утрепа от смях:

http://childtrader.com/

# 217
Здравейте маминки, леле, колко сте били активни днес  Hug   Hug 
Аз до обяд на един семинар, после ме метнаха в офиса яко и успях да се прибера в 7 часа. Вече лудвам, как ще оцелея до края на другата седмица не знам. А за капак, момичето,което ми помага го пращат за 4 дни във Варненския офис и аз се чудя как ще се оправя сама  Crazy  Crazy   Crazy
Поне снощи успях да се наспя, спах цели 6 часа  Wink Тази вечер ще видим....
Момичета, нали ви бях писала че съм си сама, мъжа ми е в командировка, и както си лежа преди малко ми се прииска да го чуя. Липсва ми милия. И като ми вдигна телефона, и аз: "Как си миличко, липсваш ми" и като му ревнах  Crazy незнам какво ми стана, хлипам, та му изкарах ангелите, докато му кажа, че съм добре, да не се притеснява, явно тези хормони вече ме побъркват  Shocked Та така, цирка е пълен  Grinning
Аз си чувам бебка почти всякак вечер как хълца, милата ми златна. На мен не ми е кофти, даже напротив, много и се кефя. Четох, че щом бебка хълца, значи нямала проблеми с дихателните пътища или нещо подобно  Simple Smile
Жабче, тази екстра за хъркането я имам вече и аз  Flutter
Аз шишета си взех на BFree, тези с тръбичката, а помпата ми е Авентска. То в опаковката и има 2 шишета.

Ох Бургаски мами, това с родата на гости го има и при мен, ама поне моите не прекаляват. Идват в къщи само моите родители(Аз съм Бургаска снаха), а брат ми или сестра ми почти винаги са някъде по морето на хотелче, а не в къщи. А другата рода не са се научили да идват  Wink

Имамама, кофти това с малката, дали ще се видим в  събота  Sad  Thinking  Здраве да е само, малката да е добре  Praynig

Оф забравих какво друго щях да ви пиша  ooooh!

Хайде лека от мен и целувки на тумбачетата  Hug

# 218
 Тумбачковци  Hug
 Като сте тръгнали да си разправяте ревливите изпълнения - и аз да си кажа. Вчера нали ходих на невролог и жената ми каза, че тъй като съм бременна не може да ми предпише нещо силно за болката и за си продължавам с парацетамола и неуробекса..и аз хлип хлип та реееев, жената не можа да разбере нищо...а аз едвам се извиних и си заминах. Отидох си при мъжа- имаме едно кафененце - и следобедите аз работя там по принцип но сега като ми беше зле той беше там и ... има едно девойче коетопреди време показа че е много разочаровано че моя мъж си има жена...при това бременна и доста дълго време не идваше...после започна да си идва , но вече си се държеше нормално..без курвенски изпълнения....НО...в този ревлив ден дойде да си вземе количка и каза ДОБЪР ДЕН, изпи си я и замина , а аз ... хлип хлип и реееееееееев!!!! И половинката не може да вдене- а аз - ти я харесваааааааааааш , хлип хлип.... и ТОЙ  #Crazy #Crazy #Crazy, ПЪК АЗ -  #Cussing out, А ТОЙ  #Crazy newsm78 #Crazy, И ПОСЛЕ ТОЙ  Hug Heart Eyes Hug И ПОСЛЕ АЗ  Blush Crazy Blush....въобще голям срам. Дори не разбрах от къде ми дойде този рев. Ама в първия момент много истински го изживях, пък после много срамно ми стана, пък днес дори се смяхме...ТОЙ-  hahaha Joy hahaha, ПЪК АЗ -  Blush Blush Blush

За хълцането на шошко- и аз го усещам от около седмица, но не всеки ден. Нашия красавец до преди малко пак се опитваше сякаш да се обръща- взе много настоятелен да става, но за сега все пак се завръща в първоначално положение, да го видим до кроя дали ще успее  Crazy
  Имам един много сериозен проблем- явно тумбака ми е отесняли не може да побира предишните количества храна, а аз съм много лакома  newsm78 и не мога да се спра да тъпча и срещам много сериозни затруднения...като си хапна- уж премерено и не мога да дишам...да мърдам...нищо не мога  ooooh!  И всеки път си обещавам да не правя така вече...и после пак  Blush
  Като ви слушам проблемите с гости и  Sick. Аз хич не обичам някой да ми се мота из къщата, както и аз не обичам да се мотам из чуждите къщи. Нищо че съм си във Варна на гости ни идват само родителските тела- не повече от по веднъж месечно и понякога бабите и дядовците. Много рядко идват приятели, но пък и ние кога ли сме си в къщи  Crazy, прибираме се посред нощите, излизаме когато навън е тъмно още...може и това да е причината неканени гости да не ни се натрисат, но честно да си кажа и ако някой се излъже да се натресе много ясно ще си му кажа, че в моята къща има други правила. все пак като иска някой на почивка- хотели бол. Достатъчно работя, за да имам право да искам когато се прибера в къщи да ми е спокойно и тихо. Много не обичам нахалниците, а ако някой се излъже да ми бърка в гардероба и ... господ да му е на помощ-да ми носи дрехите, много бързо ще види къде е вратата и ще си събира партакешите от тротоара под терасата.  #2gunfire
  И за секса да си кажа- в началото и аз получавах контракции когато с половинката се налюбвахме, но от два три месеца не е така, дори напротив- чувствам се отлично след налюбването  Crazy  Само последния път нещо не ми се получи защото бебето не спря да рита...а не сме го притеснявали...той едва ли разбира какво става, ама на мен ми беше едно срамно през цялото време и ... не успях да се отпусна... Не казах на половинката какво и защо ми е станало въпреки многото въпроси, ама не ми се искаше и него да го вкарвам в разни филми...дано да е било само този път.
  И още нещо да си похваля- болежката в ребрата почти отшумя...казвам го съвсем тихичко почуквайки на дърво...
  Лека нощ коремчовци и до скоро, че на мен ми се очертават дъъългиии работни дни, нали вече съм добре  Simple Smile
  А на мамите дето се чудят как работим работещите- хич не се чудете, аз пък на вас се чудя как успявате да се справяте с домакинските задължения...много са ми оттегчителни и уморителни на мен, а на едната работа през цялото време съм права и търчаща наляво надясно, а на другата постоянно приведена , клекнала, станала...но определено се чувствам по добре отколкото ако трябва да върша домакинската работа...просто тя не ми идва отръки и ме мъчи...много ме мъчи  Sad  Дано това се промени, че не знам как ще се оправям и бебо като се появи.

Специално искам да благодаря на всички мами които ми изпратиха паролката  Hug Hug Hug

# 219
Ей, poem сега ме подсети - щях да ви пиша за секса, на нас доки от 6-я месец ни каза - без секс. Та ние слушаме  Wink  Но да ви кажа, нали казват, че бременните с момиченца имали сташно сексуално желание   Naughty  ами при мен не е така, дали аз съм се нагласила, че не ми е разрешено, не знам, ама не го мисля хич сега, ЖЗ като родя ще си наваксваме  Peace  Heart Eyes

# 220
Привет, мамчета!
Мале, poem, много ти пасва ника. Направо цял разказ - поема си изписала! Simple Smile)) Много ти се радвам на писанията - винаги звучат доста забавни, дори когато разказваш тъжни случки (като тази с големия рев напр.)
Ние (моите родители) също винаги лятото сме имали гости - една година обаче прекалиха и се засякоха 2 фамилии и се оказахме 14 човека вкъщи. И се наложи баща ми, майка ми, аз и брат ми да спим в една стая - спална, като аз и брат ми бяхме на някакви матраци по земята.... Изобщо в стаята нямаше свободно място - само легло и матраци.... Всички останали стаи (а апартамента беше доста голям, с 4 стаи) бяха заети. И от тогава баща ми каза - СТИГА! Simple Smile)) И нежно им спираше самопоканите всяка следваща година.
Иначе ние сега си каним гости, но само готини хора!!! Непознати или полупознати в къщата си не искам!!! А това някой да ти рови в гардероба е невероятно нахалство!!!!!!!!!! Ужаааааааааааааас!!!! Не знам как бих реагирала аз ако ми се случи!
Някой беше питал за море с бебче. Майка ми е пристрастена към морето - в следствие на което брат ми на 1 месец още изгря на плажа! Simple Smile)))
А иначе в по-ново време всичките ни приятели от нашата компания си народиха вече бебчета и сме си ходили на море без проблем. Като аз бих спазвала условието да не се ходи в най-големите горещини, бебето да е на сянка и да е покрито с нещо тип балдахин, да се предпазва от всякакви мушички и буболечки. Моето бебе определено ще изгрее на морето доста раничко, тъй като работя из морските курорти. Предвид че ще трябва да поработвам малко още юни месец. Само да ми е живо и здраво пухчето! Simple Smile)))
Иначе моите болежки не се отличават много от вашите, няма какво да ги коментирам..... САмо да напомня, за тези които получават крампи на прасеца, да пият много вода.  Аз на моменти имам усещането, че тръгва да ме стяга и веднага си поставям крака в контра шпиц и ми се разминава. А за хъркането много ме успокоихте, че не съм само аз. Че се бях притеснила като ми каза мъжа ми че съм станала като мецана! Simple Smile))) ПуФкава, с коремче, че и хърка и ръмжи!  Joy
То май и аз бая изписах днес..... Simple Smile)) Ама случва се! Simple Smile

# 221
  • София
Гостите ми тази вечер бяха много приятни  Hug .И  много ми одобриха менюто  Party .
Kafenceto - ти си си купила на Авент, погледни какво пше на дъното на самото шише, защото на опаковките не пише, а те в повечето слуаи са запечатани.
Гледах и на Чико и на тях не видях номера см на едно пишеше 06
До сега  разглеждах  отвсякъде  целия комплект шишета ,но за съжаление на дъното на шишетата нищо  не пише  newsm78.Иначе пише Made in England,а на българския етикет -Състав :поликарбонат,полипропилен,силопрен...нищо друго...

# 222
Благодаря Ви момичета за съветите за кръвното,
но за чесъна няма да ми се получи - мразя го и в къщи дори не се ползва. По това поне си приличаме с мъжа ми. И ние вече 5 дни сме без тати, и той е командировка но утре вече се пребира, че ни липсва и на нас. А и малко да постегне малкия, че ми се е качил на главата и допълнително ми качва кръвното.
На мамчетата с болежки скорошно оздравяване.
смятам да си лягам и дано заспя скоро с нещо за четене на мен ми помага препоръчвам го и на др. които не могат да спят.
Чао, лека и спокойна нощ.

# 223
vivita1 на мен за кръвното ми помага лимон  Peace
poem  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
радвам се че нашето мъниче сякаш разбира че трябва да е кротко като правим секс ,ама после си го връща Mr. Green
относно шишетата http://papa-bebe.com/kak_da_izberem_aks.html#bot
бях попаднала някъде на таблица в кои шишета го има бисфенола,но днес не успях да я намеря.утре пак ще се разтърся и ако имам успех ще пиша
п.с.някой да е ползвал или да има познати които са ползвали Cangaroo Cruiser? имам някои полеви въпроси на които чичко гугъл не може да ми даде отговор Wink

# 224
добро утро на всички от най- ранобудната бременна ,  #Shocked аз ще откача с този режим ,какво ли не правя ,за да заспя и не става и не става , smile3507  а малко да ме ритне мъничето и аз   посмъртно не мога да заспя
poem и  olympias    Laughing  вас хормоните яко ви разтърсват , ама спокойно  smile3521 не остана ,мен по-леко ме хваща това ревливото положение , моето май преминава в истерия  , и милото най - страда   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт