Вече нямаме търпение за АПРИЛското рождение

• 13 750
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Момичета,благодаря ви за съветите за тези пусти схващания,maria-01,magdalena.savova,atlantica,dena klv,Мара Подробната,принцеса Рая Hug Hug Hug.Жабче и теб специално чаках да се включиш,винаги даваш отговори на всякакви такива въпроси bowuu,казваш че Вери Найс е писала по-подробно по проблема,обаче аз тогава не съм го имала като проблем на главата си и не съм обърнала внимание Embarassed.

Имамама ,дано дъщеричката ти се оправи по-скоро Hug

princessa raia,ама какво изживяване си имала днес smile3511,ужас!Дано не се повтаря Hug.
За позите за спане-спя и на едната страна,и на другата,и по гръб,на мене проблема ми е че не мога повече от 15-20 мин. в една поза,и цяла нощ се въртя като пумпал Crazy

kate-rina,честито ти ново работно време  bouquet,похвално е че шефовете ти са проявили разбиране.

И аз ви се възхищавам,работещи майчета smile3501,как се справяте незнам,като гледам аз каква съм станала...все ми е уморено,и ми се спи, и ту това ме заболяло,ту онова... Whistling

mara casy,поздравления за усърдието и старанието ти да се занимаваш с АПРИЛският ни указател,и да го разпращаш на всички ни!Чудесна си smile3525  love001

Мара Подробната,съчувствам ти...две седмици гости ooooh!,ти ще си герой направо ако ги издържиш до края тези индивиди(като казваш какви са... Rolling Eyes).Ама как хич не се съобразяват някои хора много ми е интересно,или просто се правят на луди Crossing Arms.За гостите на yana кuncheva направо нямам думи, ...

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 15:25 от *dessi*

# 196
  • София
Вивита , за високото кръвно,както  каза и  Жабче,чесъна помага много,както и прясното мляко.Добра комбинация е  таратор (не  много солен) с повечко чесън . Само дето после  забрави за  любовни ласки  Joy .
  За  секса - ние не мирясахме  Blush . Но аз явно съм нещо  повредена  Thinking  . Работя активно,в нас се правя на кулинарка (оплаках ви се как се зарибих  в кулинарния форум  Crazy ) , че и нон стоп пътувам  и  гости посрещам .Даже  и довечера  чакам гости на официална вечеря .Та ще се пъна над  тенджерите  по-късно.
 И пак относно гостите - от третия до  петия месец на бременността ми у нас беше като хотел пет звезди .Съчуствувам ви  на вас с гостите за по две седмици  Peace .Бях  откачила по едно време.Всички се изредиха през този период с престой от  три до десет дни ,като аз  се бях обърнала в главен готвач,чистачка и  гледачка на деца.Плюс работата ми.Ние тъкмо бяхме приключили  пет годишен тежък ремонт  с дострояване на допълнителен етаж към жилището ни,който  естествено  ни беше измъчил  до краен предел и естествено глътна  всички възможни пари  на света  Grinning . И   точно тогава  се разбра ,че съм бременна.Но вместо да си отдъхнем на новичко,луксозно и чистичко всички близки и приятели се изредиха със сериозни гостувания със цялото си домочадие и   претенцийте на всеки.Повечето казваха "Ох,ние и без това тази година няма да почиваме,поне да дойдем на почивка у вас  #Crazy "
  Сили нямах по едно време.Не смогвах да следя графика кой кога ще дойде и кой следва след него.Дечицата - да са живи  и здрави,но  разказаха играта  на  новите ми стени и боята ми Levis . Още на втория месец  след ремонта ни (за цял живот  hahaha ),вече  всичко беше захабено и с петна от  разляти детски сокове по меката мебел и  счупени огледала в баните и куп други  поражения . Абе...както и да е ... мина ...
  Д се похваля  - вече съм в осми месец  newsm44 ,служба не останааааааа  Joy !
  За шишетата - взела съм Авент(както е видно от албумчето  Grinning ). Друго не се сещам за сега  newsm78 .
Ааааа , мъжа ми нещо ме подразни сутринта и сега  съм в стачка  Joy  ! Да си чисти сам за гостите   Simple Smile . А  колко старателно  ми беше направил закуска  и кафенце... ама  от време на време  трябва да разбират,че не сме от желязо.Аааа-ма-ха !
Целувки на вашите бебчета от моята ритла  Heart Eyes .

# 197
леле,момичета ,като чета какви гости имате и ми става лошо ! #Crazy
Не бих допуснала подобно нещо ,струва ми се ,че все ще намеря начин да намекна ,че не ми е приятно да ми рушат покъщнината ...
Ужас,дано не ми се случва ......

# 198
yana Kuncheva относно пластмасите - аз имам една книжка " близо до бебето"- родителство в хармония с природата от Василена Доткова. Тя е един от авторите в gorichka.bg. Та там има подробно описание на знаците за "добри"  и "лоши" пластмаси. Снимам страниците и ще ги кача в албумчето - полезно инфо.

Страшното е, че се оказва че от опасни пластмаси са направени чашки и чиниики за еднократна употреба, повечето бебешки шишета, 19-литровите бутилки от мин.вода и сума други пластмасови изделия, които ползваме ежедневно. Така че най- добрия вариант е да провериш какво пише на шишето преди да го  купиш

# 199
Благодаря ви за съчувствието момичета Hug
Кафенце, и на тебе не ти е лесно мила Hug Язък за ремонта. Дано не са много големи щетите!
Аз наистина си умирам за гости. Дори тези като си тръгнат,след една седмица идват други и после още едни наши приятели. Те пък са в началото на март. Но аз тях много си обичам и уважавам и нямам такива проблеми. Вкъщи имаме доста място,но в момента сме 6 човека и ми идва малко в повече. И не знам,може би и малко хормоните играят роля,но доста се дразня. Ще ви дам един "безобиден" пример:едната мацка си отворила гардероба и си взела долнището на една моя пижама и една фланелка на мъжо.Аз така #Crazy По принцип. нямам проблем с това да ми се ползват нещата,но поне да беше питала. а няма да ви говора на какво ми приличат белите килими Sick Дори получих предложение,да ги махнем,докато са там Shocked Само втората мацка е напълно разбран човек,но това не прави положението по добро. Айде спирам,че пак се ядосах и вече дори си имам комплект от два херпеса.

Магдалена, аз съм на принципа право куме в очите и много мразя лицемерието. И си казвам.Ама вярвай ми,на някои хора,дори и на плакат да го напишет,пак не вдяват.(Или просто така им иzнася)
Добре,че утре половината си тръгват и малко ше си отдъхна.

# 200
  • Бургас
Здравейте,
през първата си бременност изполвах на Авент и сега искам пак да ги ползвам за да си взема целия начален комплект с помпата и стерилизатора, затова се интерисъвам дали са вредни.
Обиколих няколко магазина в Бургас и няколко в Русе и разглеждах шишетата на авент - НА НИТО ЕДНО НЯМАШЕ НОМЕР НА КОДА, ИМАШЕ САМО СТРЕЛКИТЕ БЕЗ НИЩО ВЪТРЕ.

Kafenceto - ти си си купила на Авент, погледни какво пше на дъното на самото шише, защото на опаковките не пише, а те в повечето слуаи са запечатани.
Гледах и на Чико и на тях не видях номера см на едно пишеше 06

# 201
сега открих че авторката на книжката за отглеждане на бебето в хармония с природата има и сайт с полезна информация - www.blizodobebeto.com

# 202
Като се върнаха с чаща си от прегледа каката се оказа че е с бронхит  Close Няма на кого да е оставя и незнам какво да правя. Лекарката каза настри от нея и с маска на лицето. Не виждам какво да пия, имам ли някакъв избор?Аз и да не съм близо до нея ..........

# 203
Аз си купих стъклени шишета на чико и сега се чудя каква помпа да си взема,дали на авент или на Чико  newsm78!Първия път не ми беше много нужна помпата,само в началото,че Десито не можеше да засуче и се цедях!
Ние също лятото се сдобиване с много гости,но това лято никой не дойде,предвид състоянието ми всички бяха много съобразителни!Аз много не обичам дългото гостуване и направо ви съчувствам! Имамама   о горкото детенце,мойта и тя боледува от бронхит,дано да не се заразиш,всъщност ако не е вирусен няма страшно.мойта 2 пъти беше със вирусен бронхит и аз 1 път се разболях,но другите пъти Не  Peace

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 17:33 от desi054224

# 204
Здравейте,

Благодаря на всички за отговорите за киселините. Обадих се на една позната, която е гастроентеролог и тя ми каза, че единственото, което не вреди по никакъв начин е едно сиропче Натриев Цитрат-било нещо съвсем елементарно и се пиело по една лъжица на по 2,3 часа. Ще си купя и ще докладвам резултата  Sunglasses

Иначе за крампите-мен само щпиц ме оправя и то мигновено  Wink

Пулсирането на корема е хълцането не бебчетата- на мен ми се случи, докато бях на запис на тоновете и акушерката ми го каза.

# 205
Ако бронхита е вирусен горе долу кога да очаквам заразяване. А и лекарката не е споменала дали е вирусен или бактериаленЧестно казано втория ми се струва по страшен.
Дано всичко се оправи

# 206
Имамама ами аз се заразих до 1 седмица след като малката се разболя.Но по принцип ако е вирусен казват,може би зависи как се чуват хриповете!Не се притеснявай излишно,дано се оправи малката бързо и теб да не те хваща  Praynig

# 207
Здравейте от мен и бебка  Hug

Аз днес голямо работене му ударих, напоследък имам толкова много задачи, че не знам от къде да ги захвана. Успокоява ме факта, че от другата седмица ще идва момичето, което ще ме замества в офиса докато ме няма, но само като си помисля, че и нея трябва да обяснявам всичко от А до Я  Shocked
И аз като повечето от вас имам проблеми със съня, не спя спокойно, будя се и се взирам в мрака, а и бебка е най-активна през нощем, но хем ми се спи, хем ми става толкова приятно като я усещам как ритка ли, ритка в мен Heart Eyes
За СЕКСА, аз направо не помня какво беше това...просто от няколко седмици не ми се прави и това си е. Милото какво да прави, търпи си ме... Blush влиза ми в положението, но направо си умира за секс. Аз не мога да се позная в това отношение-преди просто нямах насита, а сега...

За покупките - ние в неделя направихме първите покупки за бебка, аз най-сетне се престраших и след като психологическата бариера падна...направихме големи обиколки по магазините. Харесахме си креватче и количка, които обаче смятам да купим след като бебка се появи ЖЗ. Тези дни ще взема да снимам придобивките и да ви се похваля

Айде до утре, че много дълъг пост стана.

Лека вечер, по-малко сови тази нощ, много гушки и цунки от мен и бебка  Hug

# 208
Здравейте и от нас Hug
Няма с какво да се похваля ,пазя леглото по цял ден и си пия хапчетата ooooh! само бебка да слуша и да е добре Praynig
Приятна вечер ви желая Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 209
kate-rina честито за работа  Hug много се радвам че ди успяла да намериш някакво решение което да те облекчи от натоварването  Hug
yana kuncheva за това  с яденето докато бях на работа си похапвах повечко сега като съм си в нас по- малко май нямам толкова апетит  Flutter
Аз да ви се оплача тъкмо се оправих от гърлото и ме хвана хрема държа ме 3 дена на хрема и от 2 дена пак ме почна гърлото направо незнам какво да правя  Rolling Eyes
Иначе поне бебка е добре как шава понякога имам чувството че се разтяга из коремчето ми  Laughing
За това с гостите знам за какво ми говорите  Wink като дойде лятото през ден посрещам и изпращам гости по едно време наглоста им беще стигнала до такава степен че те самите си правеха графици кой кога да идва  #2gunfire за тези които се познават говоря де Ужассс  #Crazy и като дойдат и всичко се обръща с главата надолу кухня, хол салон и всичко останало в нас  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт