Вече нямаме търпение за АПРИЛското рождение

• 13 751
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
яЯна,ще умра от смях Joy
Ама,че така,така е!И докато една бременност протича безпроблемно,не виждам причина да не се гушка човек с половинката си. Стига и двамата да го желаят. Засега ние нямаме проблеми с това :в: Само веднъж в началото, моят човек ме пита,дали бебето не усеща нещо така. Елееее,как го скъсах от базици тогава. Викам му,оооооооооооо мило,не само,че усеща,ама подава пръстче за здрасти Whistling Не можахме после половин час да се спрем да се смеем Joy

За крампите[/b,най добре е веднага да стъпите на крака и да ги разтъпчете. Поне това е моята рецепта и действа безотказно. А масажът изобщо не ми помага.  Имам чувството,че дори точно обратното. Така само разнасям болката.

Безсънието е ужасно нещо момичета. По принцип нямам проблеми и мога да спя по 10 12 часа. Дет се вика,хоби ми е. Но от няколко дена е кошмар. А днес дори не можах да си наваксам. Като се оцъклих в 8 и край. Няма сън братче. А отделно дето си имаме гости от Бг,които лееееееееекинко взеха да ме изнервят. По принцип аз обожавам да посрещаме гости. Ама тези не са ни истински приятели. Това,както и да е. Ама това,което адски ме дразни,че се държат като на гости и като вкъщи,в зависимост от това,как им изнася. В смисъл,едва ли не,аз не съм домакинята,а домашната им прислужница и едва ли не, трябва да им изпълнявам всеки каприз. А друг път се разполагат вкъщи,взимат и пипат неща без да питат. Сдържам се, само защото моят човек ме помоли да имам малко търпение.Но още малко ми остана и чашата ще прелее и тогава ще им разкажа играта. Оф,оплаках се. Май в момента няма на кой друг,освен на Миуото,като се прибере вечер. Тъй като все пак разбират,какво говоря и не върви Mr. Green

Жабче,браво на твоите щерки!

# 181
  • Бургас
Мара Подробната,
аз лятото имах гости, приятели на моя мъж,
той не е от Бургас, а нали си имаме море
бяха 2 семейства  за по 2 седмици и се засякоха 1 седмица, направо откачих
бяха с малки деца, изпокъсаха книжките на дъщерями (тя тогава беше нагости на баба си), изпочупиха и играчките, останах и без ютия, надраскахами серията на тефал, направо ужас, накрая ги хвана летния вирус и ми и оповръщаха къщата. Едвам ги изтраех

# 182
Здравейте и от нас! HugДнес ходих до поликлиниката на ЖК!Е казвам ви всеки път съжалявам, че се записах там на ЖК!Чаках 100 часа пред врата като куче, беше пълно с жени - и бременни и не!Най-накрая влизам и акушерката ми вика: "Ама айде ела утре, че сега имам много работа-правя един отчет!" ShockedАх, кучка такава ми идеше да й кажа!Докторката естествено никаква я нямаше, както винаги!Аз й казвам на акушерката, че не мога да дойда утре, защото съм наработа и не мога да идвам всеки ден/макар че вече не ходя на работа, ама тя не знае/.А тя ми вика, ами ела вдругиден тогава! ShockedАз й казвам, че не съм идвала от 22.12 на консултация и ще стане много време! NaughtyИ си поисках да ми даде талон за урина, че така и така носех стерилна урина за изследване, че нали имаше съмнения за албумин преди и сега искам редовно да се следя!Слава Богу, даде ми талон, слизам долу пред лабораторията и си вадя чашката да я оставя и гледам, че не съм завъртяла добре капачката и половината от въпросната течност е в пликчето!Умрях от срам! EmbarassedГадост! EmbarassedПосле чаках там пак 100 часа сред болни кашлящи старци и всякакви луди!Накрая ми дадоха изследването и се върнах пак при акушерката!Отвън още повече жени- чакат лекарката, която не се знае къде е и кога ще дойде, както обикновено! #2gunfire #2gunfire #2gunfireКакто и да е, влизам при акушерката, всичко ок с изследванията, мери ми кг- оказах се с +12, а не както мислех +8-9 Rolling Eyes, карай, преживях го някак, кръвно 100/60, чухме сърчицето на бебка, пак с онзи странен апарат, мери ми корема и т.н.!И така, та поне свърших работа, а не ме върна за друг ден, както мрънкаше в началото!
Питах я кога трябва да изляза по майчинство, т.е. кога ми започват тия 45 дена, и тя ми каза, че се пада на 7.03 Shocked, не знависимо, че последния път са ми сменили термина на 11.04, водело се че термина ми е 21.04! ShockedКакто и да е!Не знам къде е истината естествено!А й каза, че по ЗК имам право на 2 видеозона, които вече съм изразходила! ShockedНищо не спомена за това кога трябва по-често да започна да ходя, не че съм се засила де...Мисля да говоря с Богословова като стане 45 дни преди термин вече да си ходя само при нея и да си ми дадат всички изследвания от поликлиниката! Crossing ArmsХич не ми се занимава с тия кретени вече! #Cussing out
Аз също не мога да спя добре, по-скоро бълнувам, а снощи сънувах и ужасен кошмар!Беше ужасно!Днес цял ден съм крива!
За секса, аз като правим и имам контаркции после, много ме хваща шубето!А и мъжо нещо не му е се иска много напоследък, което естествено е повод за нерви и рев от моя страна!Не че аз имам голямо желание, ама е така- да има да се сърдя за нещо!
Стягането на прасеца и аз го имам- Жабчето е права, и аз знам че магнезия помага за това!Само съвет - не се къпете с много топла вода, мен лекарката ме предупреди че това е вредно- докарва контракции!На мен това ми е трудно много да го спазвам, че дори и лятото се кисна във вряла вода!
На мен също много ми се излиза, ама като повървя и аз като вас почвам с болежките и охкането!
Момичета, вие в каква поза спите?Аз ни на ляво, ни на дясно мога, по гръб само нищо не ме боли, ама пък много ми натежава и се задъхвам, въпреки че спя със 3 възглавници? newsm78Освен седнала да пробвам?
Ох, спирам, че стана много дълго и ще ви писне да ме четете!
Мили мами, които работите, възхищавам ви се!  bouquetАз вкъщи се изморявам, а вие сте истински герои за мен! Hug
Лек и усмихнат остатък от деня на всички мами - бременлинки! Hug

# 183
Снощи каката вдигна температура и сега са с баща си на лекар. Аз си останах в къщи, че с този грип в Бургас не ми се виси по доктори. Аз миналата седмица ходих на отворените врати в РО в Бургас. За тези които утре ще ходят - тръгва се не от централния ход а от страни там където е родилна зала . отстрани се минава и доста се обикаля докато се стигне. Ние бяхме доста мамчета разведоха ни паказаха ни ВИП стаите горе. Стаите за родилките горе бяха току що стерилизирани . Базата е стара но аз нищо  мръсно не съм видяла. Стараят се да подържат чисто. Казах че вече няма нужда да се носят чаршафи от вкъщи. Леглата са с нови " кожени матраци", а не както беше преди години . Накрая акушерката ни покани в нейната стая и отговаряша на всякакви въпроси.
 Това е за сега и дано да е полезна утре визитата ви .
А , иако има много раждания и ли по - тежко такова ще ви накарат да почакате малко.

# 184
Янчеее  Sick,да се успокоя значи,че имало и по- лошо,а? Joy

Ох,ама хора,вярвате ли ми,че книга мога да напиша с техните истории? Хм,току виж съм забогатяла newsm78
П.С. И наште са за две седмици. Остават още 8 дена...

Принцеса Рая,не се ядосвай мила Hug
За позите при спане, ами аз съм щастлива,ако изобщо заспя,а иначе настрани ми е най удобно. За горещата вода и аз го знам. Поради тази причина,откакто съм бременна,не сме ходили на басейн. тъй като там,където ходим,има джакузи с гореща вода,от което не излизаме. И сега не искаме да се дразним.

Имамама,бързо да ти се оправя дъшерята!

# 185
ден на отворените врати в РО в Бургас - много ми се ходи и на мене но утре съм на работа мамчета, иначе на срещата в събота ако има желаещи за 18.02 можем да отидем заедно нали?  Wink

# 186
Mара Подробната , в яда си забравих за твоите неволи- искрено ти съчувствам, ако знаеш и аз колко мразя такива работи!После със седмици след като си отиде дразнителя все още не съм на себе си!Отврат е!Дано намалят малко темпото и най-вече дано се случи чудо и те оттърват от присъствието си по-скоро!Успех, мила!

# 187
Охоо забражих да ви се похваля от днес съм на намален работен ден с 2 часа. Какво ще кажете, мисля че няма да съм толкова изморена вечер и много се радвам че шефовете така оцениха всичко което съм дала и сега в последните 2 седмици просто ще мога да се наслаждавам на по спокоен работен ден. Пожелавам го на всички мамета които още работят!

Я вижте аз каква количка съм хареса, продават ги на СИНДИ-то срещу Механотехникума. Обаче в момента е с поръчка тъйкато фирмата сменя гамата а ето и каква е новата :
http://www.concord.de/en/moving/buggys/concordfusion/travelsystem/liquid.html

# 188
  • Бургас
мале, Мара Подробната, те още мног ще стоят, незнам как ще ги изтърпиш, че си и бременна някой хора въобще не се съобразяват

офф да питам, аз мамчета ядете ли много, аз направо не спирам, качила съм доста а все ми се яде, сега излизам от офиса да си взема един голям .... няма да казвам какво да не ви се прияде, само че ще е много, че съм адски гладна.

# 189
Ох, милите МОРСКИ момичета... не ви завиждам... със сигурност имате ужасно мнооогоооо "роднини" и "изключително близки" приятели....особено през сезона  Joy Joy Joy Joy
 така ви завиждам за моренце и за това, че вашите бебета ще могат да видят морето доста преди моето...А мислите ли, че е е ок да се отиде на море дори за 2-3 дни със 3-4месечно бебе...
Ох, егати тъпия въпрос - вие там си живеете... ама дайте едно МОРСКО МНЕНИЕ дали ви се струва ок да взема да отида на море все пак, макар и за мънинко...

За секса, както писах и преди, моята лекарка ми каза, че е препоръчително да поспра вече според нея - естествено решението си е мое, но смятам да я послушам..

МОМИЧЕТА - АЗ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СИ ПОПЪЛВАМ НАШИЯ ГРДСКИ-ТЕЛЕФОНЕН УКАЗАТЕЛ... ПРАЩАЙТЕ МИ ДАННИ НА ЛИЧНИ
ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА РАЗБРАЛИ, ПРОПУСНАЛИ ИЛИ СЕ ЧУДЯТ: ТОВА Е ЕДНА ЕКСЕЛСКА ТАБЛИЧКА, КОЯТО АЗ ПОПЪЛВАМ И КОЯТО СЪДЪРЖА -
ГРАД, НИК, ИМЕ, БРЕМЕННОСТ, ПОЛ НА БЕБЕ, ТЕРМИН, ТЕЛЕФОН, МЕЙЛ, БОЛНИЦА, ЛЕКАР, СКАЙП, ICQ
ЗА ВАШЕ УСПОКОЕНИЕ ИСКАМ ДА ДОБАВЯ, ЧЕ ТАБЛИЧКАТА СИ Е ЗА НАШЕ ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ, ИЗПРАЩАМ Я САМО НА МЕЙЛ И НЕ Е ПУБЛИКУВАНА НИКЪДЕ В ИНТЕРНЕТ, ТЯ ИМА ЗА ЦЕЛ ДА УЛЕСНИ КОНТАКТИТЕ ПОМЕЖДУ НИ ИЗВЪН САЙТА...

kate-rina тази количка е страхотнааа...

# 190
  • Лудогорието
Здравейте момичета   bouquet
И аз се присъединявам към отбора на мамите с киселини. Предната вечер беше ужасна-до 2 часа въртене в леглото и без малко да  Sick Станах, пих малко сода и това беше-4 часа сън, вчера едва издържах на работа. Аз също избягвам храните дразнещи стомаха ама ... Снощи съм спала обаче  Party Пих малко биричка на вечеря, по-късно подъвках дъвка без захар и съм отнесла плувката.
Милото сам се отказа от секса. Все да внимавал да не ме натисне и т.н.-минавал му кефа  Joy И двамата сме се заканили, когато всичко си дойде на мястото , да си се наобичаме яко  Heart Eyes
На консултация съм в края на месеца във Варна и се надявам таткото най-накрая да си види изобретението на екран  Mr. Green
Снощи се чухме и видяхме със свекито по скайпа. Пита кога сме щели пак да ходим на гости. Аз я поотрязах-това са 200 км и в апартамента ставаме като в дядовата ръкавичка-те двамата със свекъра, майка й, брата на милото, куче с 3 кученца.... Лудница  #Crazy Тормози милото всеки месец да си ходи там ей така да се видели-всяка вечер се гледат по скайпа  ooooh! В крайна сметка чакаме дете, трябва да спестяваме. Най малко 50 лв. се пръскат по пътя, ами времето? Има толкова много неща за вършене у дома...
Оф, и аз се наоплаках  Embarassed

# 191
no_name дано не ти досаждам вече ,но аз пак ще те помоля за размера на коша на количката просто тук не съм я видяла наживо.

Хич не ми досаждаш. Яко ме е подгонило ку-ку-то и не помня за повече от 2 мин.  Embarassed Трябва да си сложа аларма на телефона...

# 192
  • Бургас
Искам да попитам мамите, които са напред с покупките дали са си приготвили и шишета за бебовците,
аз искам да си взема на Авент, за да ползвам и помпата за кърма, но се притеснявам за наличието на бисфенол А в пластамаста на Авент.
http://en.wikipedia.org/wiki/Resin_identification_code
на този адрес има кодовете на пластмасите, не трябва да използваме 3 и7,
но тези дни обиколих магазините и на авент има само символа а няма номер вътре на пластамасата
Дали наистина не са вредни?
Чудя се дали да не се допитаме до комисията за защита на потребителя?

# 193
Мара Подробната, какви са тия гости за по 2 седмици?!  Shocked Аз не бих издържала и в нормално състояние за толкова време някой да ми се разполага в къщата, че все пак не живеем в палати, а в скромни апартаменти дето повече от 3-ма души идват много, пък камо ли сега в бременно състояние, просто абсурд...Много е странно как ви идват на гости за толкова време, аз лично никога не бих се съгласила, нито пък бих отишла да гостувам за 2 седмици, освен ако хората нямат къща с огромна разгъната площ и градина (каквито не познавам в тоз живот)  Laughing Аз, за щастие все още нямам схващания, но киселините са ми постоянни дружки - забелязала съм че от прясно мляко ми отминават, наистина. Но въпреки всичко на нощното шкафче имам чаша с разтворена сода и ако стане страшно като си легна - пийвам малко и заспивам блажено. Аз да ви кажа също не спя нормално: лягам насила към 2 ч, събуждам се 1-2 пъти, после ставам в 7-8 ч. и после в 11 пак лягам  Laughing свръхбезумен режим просто, а винаги съм имала здрав сън - като легна и заспивам като ударена с чук, е да, ама не и сега. Утре ще ходя в Токуда да ми вземат кръв за изследване за резус антитела, че лекарката ми по ЗК вика, че нямало нужда сега, чак в 9-тия месец  #Cussing out дрън-дрън. Количката Конкорд Фюжън е готина, само колелата нещо ми изглеждат пластмасови  newsm78

На мен шишетата на NUK ми харесват много, но пък искам помпата на Авент...не знам дали са съвместими, едва ли. А за бисфенола на една лекция за бременни ни казаха, че е малко излишна истерия - можел да се отдели само при мнооооого дълга употреба, каквато ние едва ли ще направим, най-малкото защото пластмасовите шишенца се захабяват и сменят на еди-колко си месеца.

# 194
  • Някъде там...
Яна, някъде из форума четох много добър коментар на въпросната история с бисфенола. Историята тръгва оттам, че някаква израелска фирма се опитва да наложи продуктите си на пазара за сметка на големите компании. Авент са едни от най-използваните марки шишета, произвеждат се в европейския съюз, силно се съмнявам, че са чак пък толкова вредни... Купувай си спокойно.  Peace Ако ще купуваш помпата на Авент имай предвид, че в комплекта има 2 шишета на Авент от 125 мл, които са ти предостатъчни на първо време ако смяташ да кърмиш т.е. няма нужда да купуваш допълнително шишета.

Аз напоследък съм постоянно с киселини, вече каквото и да ям, все тая.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт