НОЕМВРИйското хлапе денем спи, а нощем реве!

• 9 291
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • някъде там......
Мамита, за млечница какво давате?

# 226
  • София
galisis, Косьо също не знае още как да си служи с ръцете. Аз му държа гризалката, той се вкопчва с две ръце в нея да не избяга и почва да си върти главата наляво-надясно докато се почеше. Явно доста е нахитрял напоследък. Почесва се десетина минути и кротва. Другите играчки също ги лапа, но с опознавателна цел. Гризалката я напада много ожесточено и мучи от кеф.
А за млечница педи каза Дактарин орал гел.
Илка, градинката на Ботев е между бул. Сливница и гарата. Не е голяма, но е чистичко и ремонтирано. Малко гадно е, че е близо до центъра по кръвопреливане и често има разни мангали дето продават кръв.

# 227
  • София
Преди малко и моята като нададе един рев!!!! Ужас.... пробвах с чесалка - не я ще.... и си помислих, че може да е някаква криза....Погушках я, дадох малко чайче, след това малко сокче от ябълка и сега се смее разголена преди банята.

Обаче рева беше толкова жален... Sad едни сълзи - крокодилски, сърцето ми се къса Sad

На някой случвало ли се е подобно нещо?  newsm78

# 228
Преди малко и моята като нададе един рев!!!! Ужас.... пробвах с чесалка - не я ще.... и си помислих, че може да е някаква криза....Погушках я, дадох малко чайче, след това малко сокче от ябълка и сега се смее разголена преди банята.

Обаче рева беше толкова жален... Sad едни сълзи - крокодилски, сърцето ми се къса Sad

На някой случвало ли се е подобно нещо?  newsm78
Е то ние като ни боли коремчето плачем така жално, или докато ни боцкат с иглата за ваксината, или когато се одраска без да иска по личицето с нокът, т.е. от болка Hug Cry а вече се е научило моето момченце и да вика аууууууууу и като заплаче хем е много сладък, хем сърцето ти се къса, като се гушне и плаче и се жалва с аууууууууу smile3518

# 229
Галисис, Наистина не си сама. Често ни се случва. Едно, че ме плши това явление, друго, че накрая нерви не ми остават
Дактарин за млечницата, както Ивето пише. ОК е.

Ей сега Яна се включи на живо в дискусията. Изплю ми зърното и зарева с цяло гърло. Отказа няколко пъти да суче и като захапа биберона, опраска на екс 130 мл. вода. Сега е доволна.
Не си правете бъзик на гърба на нашта щерка, че като дойде криза на горивата, ще се сетите за нас, ама.........аааамахаааа smile3516

DeeDee, давай направо да правим разклонение на газопровода Wink. Ще давам комисионна.

# 230
Честито на рожденниците днес!!!!  Много здраве и усмивки!  bouquet

Ама вярно сто теми сте захванили днес  Mr. Green

За водата - съгласна съм с ДииДии - вода се предлага, а не се дава, ако детето иска и има нужда ще пие. Задължително обаче да не е подсладена.

За зъбите
- те могат и да го сърбят детето, ама да порастнат и след 5-6-7 месеца. В общи линии са като коликите - облекчението е моментно и не винаги, каквото и да даваш.

за сядането - чак на 6 месеца. Кръстчетата им преди това не са готови. В шезлонга или кошницата за кола е различно - те са новородени и градуса на наклон на гръбчето е не повече от 45 градуса.Това всъщност е важното, а не градуса между крачетата и гръбчето.

за белене на кожата - можете да вземете козметика за суха кожа (напр. Себамед, и Чико имаха хубава, ама нещо изчезна). Най-добре мляко или крем, а не олио и лосион.

Вита, това зацапване да не е цикъл? Първите пъти може да не е обилен.

Галисис
, ако ще те успокои и Калина е киселица днес. Честно да ви кажа мисля, че тия три дни са и истинските колики.

# 231
И аз да си кажа за водата - то и нащо като Яната лочиииии до откат - по цяло шише изцоква - ама винаги си иска водата между храненията (аз все още слагам по малко захар Embarassed) но определено прави разликата между водата и кърмата Peace
Не го мисля много щото аз самата пия вода като щурава - и цял живот съм така - по 3-4 литра минимум на ден - иначе не се чувствам добре ( нямам диабет или нещо подобно). Та хора всякакви Laughing

# 232
  • София
Илка, градинката на Ботев е между бул. Сливница и гарата. Не е голяма, но е чистичко и ремонтирано. Малко гадно е, че е близо до центъра по кръвопреливане и често има разни мангали дето продават кръв.

Хммм .. .това до нац. ц-р по хематология и трансфузиология ли е?  newsm78

# 233
  • София

Точно там  Peace Ама е по-цивилизовано от другата страна на Ботев.

# 234
добър вечер и дано за всички е добра.За водата моят сладур изобщо не я иска,само чаиче понякога.За сядането няма и намерение още само забелязах че много често изпъва крачетата все едно ще проходи дажее прави опити да се подпира на тях- е аз не му давам разбира се newsm78той също много настървено си лапа ръчичката ама чак със злоба понякога все едно го сърбят или болят венците smile3506,но не забелязвам да му са поддути.А днес какъв сън му удари снощи легна в 10 ,сутринта се събуди в 7 30 и оттам цял ден се буди само да яде и пак заспива Rolling Eyesголям поспалан и сега след банята веднага заспа newsm68пожелавам на всички такива кротки и поспаливи бебчета.А сигурно и коликите му минаха от една седмица не давам никакви капки даже започнах по 1 2 лъжички сокче и е спокоино детето,не плаче,но чакаи да си мълча ,че дявола си няма работа и newsm48 дано са минали тези колики-макар,че той нямаше много.Аиде момичета лека нощ на всички и дано бебовците са спокоини. Hug

# 235
  • София

Точно там  Peace Ама е по-цивилизовано от другата страна на Ботев.

На мене ми идва далечко Cry трябва да мина през най-големия трафик за да стигна Confused  ще се разхождате само двечките  с мимето Peace

# 236
 smile3507 лека и спокойна нощ  Hug

# 237
Гале, съчувствам ти  Hug Дано вече да се е успокоило детенце.

С Фафи днес сме по-добре, той е бодър кат пушка и цял ден не спа  Mr. Green Вечерта на 2 пъти го приспивах и той спеше за 10 мин. и после пак се събуждаше. Накрая му направих масаж, от който той буквално почна да ръмжи от кеф, после баня, манджа, татко му го приспа и сега нани в кошчето за кола (таткото го размързяло да сложи зимния кош). Да минат 20-тина минути да заспи като свят и го премествам.

Ние вода или чайчета не пием. Ако разбира се не се брои една чаена лъжичка вода, в която се разтваря вит. Д - пием с отвращение и като нищо плюем  Mr. Green
а вече се е научило моето момченце и да вика аууууууууу и като заплаче хем е много сладък, хем сърцето ти се къса, като се гушне и плаче и се жалва с аууууууууу smile3518

Моят като много заплаче вика мамамама, направо на секундата го гушвам  Mr. Green

# 238
Момичета извинявам се но това за СЗО не съм го чела от първа ръка а някъде из форума явно.Сега се разтърсих но и аз не попаднах на по различно мнение че вода не се дава.Така че явно се е "по старо му". Но и аз съм на мнение че е хубаво само детето да реши дали му се пие.Аз освен че тя не иска да я близне не натискам много (което ще рече че и сок скоро няма да дам) защото само ще се издува от водата и сока без да и доставят нужните калории и витамини.
Момичета днес се почувствах непълноценна майка.Детето реве пищи вече за втори -трети ден вечерта и аз друсам ли друсам а тя не ще да заспи и само реве като настъпена.Инай накрая мъжа ми я приспива.Чувствам се ужасно че не мога да си успокоя детето. Cry Интересното е че и двамата по един и същ начин я приспиваме, на ръце. Защо така, дали има вече "предпочитания". Confused Sad

# 239
  • Бургас
Лейди - споко мамче - това е положението! Хората са казали "мамино синче" и "таткова щерка"! Mr. Green И ние сме така нищо, че сме момченце! Аз дундуркам, храня,сменям памперс, приказвам, пея (то може и от пеенето ми да реве детето newsm78)и нищо, като е решил да реве - реве, ама вземе ли го баща му - ококорва едни сини очи като чинии и най доволно млъква... - иди го разбери - сигурно просто търси разнообразие! ooooh!
Бубе - че кой си прави шега с Яна? Само предлагам безвъзмездна помощ, а ти .... взе че се обиди - ни йе убаву туй мъ Гуспужа!  bouquet Ние от най добри чуства...! Шегата на страна, ако си се засегнала - извинявай, нямала съм нищо лошо предвид!  bouquet
Сега да видя ще успея ли да си кача и аз движещи се снимчици!

Общи условия

Активация на акаунт