АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 867
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Честита Годишнина Ванче[/b]    bouquet

За  чупенето на играчки Инес  е терминаторка ,както я нарича една моя приятелка  Joy .Ужас е това дете ,и не само за играчките,направо в чудо съм се видяла.Пример от снощи ,Аксел си търси една играчка  Инес какво  я прихапаха  взела един леген и го удари ,чак кръв му потече от носа ,после  по-късно го ухапа по гърба  Confused .Не знам къде  ми е грешката ,децата са възпитавани   по един и същи начин .Аксел например е много кротък никога не посяга на никого ,не се бие ,не чупи играчки .Инес  е дива  като за няколко деца,вече се чудя да се смея ли да плача ли  Rolling Eyes .
Много болнички има май , бързо да оздравяват,Инес за сега е здрава ,но  защото не ходи на ясла.Ако я пусна най-много след седмица е готова.Сега се чудя от грипа как ще ги опазя  Rolling Eyes .
Смин какво си преживяла сутринта ,дано не е нещо сериозно .

# 106
Момичета, някоя от вас ще поръчава ли от Ларедут? Mr. Green Харесала съм тениски на мъжа, но как само да намеря някой, който ще прави поръчка, но да не е непознат човек.
Смин, мерсаж за инфото!

Тони изяде еднап порция свинско на манджа, с мааалко хляб вътре. Не иска да заспи, сега стана след 15 мин от леглото и яде 2 изтърбушени сарми, много обича ориз това дете. Нещо се плаша, какво му става - само иска банани, крем, супа, ядене...и отново, и отново.... #Crazy

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 14:34 от Чаено момиче

# 107
така....тази сутрин, както обикновено, отидохме в кухнята да правим закуска и кафе. Альо ми помага винаги - слага кафето в машинката, захар в чашките и т.н Тази сутрин изведнъж реши, че той иска САМ да реже с ножа сиренето. Много добре знае, че децата не пипат нпжа, но изведнъж реши да се тръшне точно за това. За секунди взе този с най-дълго остие и го хвана с 2те ръце точно на острото. Набързо в началото опитах с добро да му го поискам, но той почваше да стиска все по-силно, а е абсурдно да го взема със сила. Няма да ви описвам сърцето ми къде беше и колко често биеше и какво ли не си представях. Беше на колене на земята, реве и държи дългия нож. В един момент и аз се развиках. Баща му излезе сапунен от банята да види какво става, че с 300 зора той му отвори пръстите и го взе. После половин час аз не мога да дойда на себе си, тресях се, сълзи...ужас....още ми трепери всичко. От цялата работа има 1 см драскотина на крака....Емотикони няма да слагам....Просто нито ножица, нито нож ще види скоро.

# 108
Смини, наистина си изживяла ужас!  Shocked Ама, такива са инати тез априлчета, че направо ......... Rolling Eyes

Халапела, и в къщи сме така - баткото ни е спокоен и отстъпчив, а дребната - по-емоционална и своенравна. Опитвам се, да туширам нещата, т.к. не може, да се качва на главите на всички ни, още по-малко пък на брат й! Naughty

# 109
  • София
Малей Смини, добре, че се е разминало леко.
Аги, днес засилих 2 поръчки и мисля да не потретям скоро.  Embarassed
Аквадудълът е любима играчка. Още повече, че нашият е като папка и Емо обича да го разнася из къщи и да разправя, че отива на работа. Наскоро беше пипнал стената с шоколадена ръчичка и след това диването взе химикалчето на аквадудъла и си го почисти. Гледах и не вярвах на очите си.

Емо рядко чупи играчки, но обича да къса книги. Тия дни видях, че е разделил на пластове един картонен пъзел.

Сополите ги трепя с 20мл физиологичен р-р в ноздрата. Слагам една хавлия на хлапето, че всички сополи се изсипват накуп. След 3-та процедура съвсем изчезват. Винаги комбинирам спринцовката с инхалатора и засега съм успявала да спестя АБ на Емо. Иначе за имунитета отскоро започнах да давам пробиотици профилактично.
Честита годишнина Ванче!
Весел и пълноценен семеен живот ви пожелавам с много деца и внуци!

# 110
  • Sofia
Смини, много е неприятно това, добре че всичко е завършило добре, Ивайло също от известно време иска да реже с ножа и докато му обяснявам гледам само как си го придърпва към него да не го взема, направо ми се изправят косите понякога, но все гледам да ги крия, ама понякога забравям. Sad
Наистина са много своенравни априлчетата, ама да са ни живи и здрави, пък дано тази черта на характера им в бъдеще се превърне в упорито преследване на целите им (хубавите разбира се).  Simple Smile

# 111
ra4e много моля би ли написала нещо повече за тези пробиотици .Аз на моите деца нищо не давам ,Аксел като беше малък давах ,но си се разболяваше  пак,така че се отказах .
Смин ужасно нещо си преживяла .

# 112
  • София
ra4e много моля би ли написала нещо повече за тези пробиотици .Аз на моите деца нищо не давам ,Аксел като беше малък давах ,но си се разболяваше  пак,така че се отказах .
Аз давам ето това.

# 113
Раче, ако има как, що не ми пуснеш една поръчка и на мен? С една приятелка гледаме, но нито разбираме френски, нито знам как да преведа парите с кредитната карта на Саш, а може ли да е дебитна? newsm78 Нищо не чаткам.
Някоя друга не иска ли нещо и тя?
 Blush

# 114
И аз съм спряла вече за момента с поръчките, че ще ме бият вече  Blush
То има цяла тема за поръчката Аги
Ванче честита годишнина   bouquet

# 115
  • София
Чери, идвам от док , каза, че при температура до седмица след това е повече от нормално да има утайка на кръвна проба, и дори да е 50 тя НЯМА да даде на детето антибиотик. Но все пак взех талон за кръв и урина. От вчера вече не е кисела и си е старото ни Ани.

Антибиотици Все се се каня да ви кажа , една приятелка е продуктов мениджър в най-голямата за БГ фирма за внос на антибиотици ( няма да спомена името ) И тя ми каза каот на приятел как плащат на докитата и ги кара да предписват антибиотици и то ако може от най-скъпите, последно поколение. И да не се доверявам ако ми дават антибиотик, а да я питам първо. Тя лично само пред умирачка позволява да се пият антибиотици в нейното семейство, а все пак точно това продава.

Смин  Hug мога да си представя какво си изпитала. На фона на твоята случка моята ми се стори бял кахър .  Ани снощи ми носеше барби след барби да ги събличам, щяла да ги къпе а те са поне 30. След час разбрах къде ги е къпала - в гърнето пълно с урина  Sick да видите как в 1 часа през ноща седя и къпя барбита и пера кукленски дрехи. Не съм си мислила, че е все още толкова незряла  Sad

Аги Аз вярвам, че децата ядът това от което имат нужда. Все още имат слух за нуждите на организмът им. Давай му каквото иска.

И Ани разфасова всички играчки, мисля , че си мисли, че това е целта. Любима играчка - реални макети на животни, по цял ден ги реди и пренарежда, поне тях неможе да разглоби  Joy

Овнетата Прави ми впечатление, че прекрасно усеща кой ще поддаде и кой не. На мен и майка ми въобще не се и опитва да опонира обаче и двете сме овни, няма да има смисъл просто Laughing Но баща си и дядо си ги прави луди щото и се връзват. Така, че ако искате послушно овне трябва да му покавете,че няма да е неговото и то ще се подчини рано или късно, ние не обичаме да започваме нещо което е обречено на неуспех  Laughing . Затова пък нас ни манипулира по друг начин, почва да разиграва смешни сценки и да се прави на палячо, после ни целува казва ади деееее и ние омекваме  Grinning

Ванче честита годишнина, с най добри пожелания да дочакате диамантена сватба в пълно здраве и любов

# 116
  • София
Ванче, и от мен честита годишнина!
И на всички ви дано доживеете до златна свадба с мъжете си в любов и разбирателство!

# 117
Поръчах!
Майката на омотята Рая /която гледах с Тони/ ми направи поръчката...ех, боледувам сега за една пижама, ма гледайте ква е готина
...жалко, свършила е, в кошницата й пише, че я няма,..

Деси, ще ти трябва ли тренча?Ако не си намерила слон-притежател свиркай, ще ти дам нещо в замяна Hug

Полудяла съм за дрехи, яка криза ме друса явно... Sad

# 118
# 119
Екси, случили сте на доктор!  Peace
А ние като не сме случили съвсем - водя ги при крайна необходимост. Rolling Eyes
А рецепта за телешки инат имаш ли!? Wink

Спорен ден, дами-мами! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт