АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 831
  • 294
  •   1
Отговори
# 285
  • Русе
Честит Рожден Ден на Пепи!

Да е здрав, умен и добър, а на есен - блестящ ученик, за гордост на мама и тати... и пример за Вили!

Енви, весел празник на прекрасното ви семейство! Hug Hug Hug

Уф, много готЕна тротинетката на Бубка! Sunglasses

Ванче, забравих вчера да ти отговоря  Embarassed - добре е Филипка (последно декември я преслушах), гледа дечурлигата, Пресил е на ясла, де, продължава много голям да върви и вече не тъй скандинавско рус  Laughing, малката е синеока красавица и страшно прилича на батко си. Flutter

# 286
  • София
Честит Рожден Ден на Пепи! Енви, весел празник!   bouquet

# 287
Енви ,ти затова ли не си признаваш вчера?

Честит ти рожденик, много да ви радва и да е все така мил и умен! Той ми е образец за пораснало дете  Blush

ПОпишете още малко, пък ще пусна новата тема.

# 288
  • Варна
Честит Рожден Ден на Пепи! Да расте силен и здрав за радост на мама и тати!

Днес съм самичка в офиса, ще лудна! Шефа вчера вика, че попаднал на по-големи мошенници от него, спукахме се от смях. Поне си признава де. Дано имам сили да издържа до приема за ДГ и офейквам с пълна пара ooooh!
Гледам да си налагам парцалите и да съм по-спокойна с детето, че от много нерви все то го обира. За вчера успях да видим по нататък Blush
Лек ден, аз ще съм наоколо цял ден, то и без това няма какво да правя...

# 289
  • София
Честит рожден ден на батко Пепи!   Gift
Енви, честит празник на теб! А Велинка казва ли му батко или го нарича по име?

Вени, все забравям да ти кажа, че Соня ви покани на гости. един ден чаках едни мои приятелки да дойдат и тя каза, че иска да ни дойдат на гости Мати, Лора и леля Вени.  Mr. Green

# 290
  • София
Енви, честит рожденник! Да здраво и щастливо дете и прекрасен син и батко!

И Валски на театъра му казва вятър. Днес в яслата ще идва "вятър"  Mr. Green Ще има представление с фокуси и смешки, само дано да няма клоуни, че Вальока се ужасява от тях, ще се спука от рев.  ooooh!

Абе, мойто момче нещо напоследък е станало много непослушно. Прави се, че не ни чува какво му говорим; Лелите в яслата и те се оплакват - бил много пакостлив, казал им, че не може да чува, защото няма уши. Ушите мама му ги била взела, а тате му бил изкъпал гъдела в коритото и после изтекъл в канала. Как им ги раждат малките главици такива дивотии! Тази сутрин пък обясняваше, че не иска да става, защото му било писнало от яслата  ooooh!

# 291
Честит рожден ден на Пепи  newsm59. Да е здрав , щастлив и късметлия.
Енви , честит празник на цялото семейство  bouquet!

# 292
Момичета, много ви благодаря!
Така ме разчувствате!
И без това ми е трудно, да си събера ума днес...
 Crazy

Рени, да "батко" го нарича, т.е. "бате".  Blush

Иленка, как празнувахте? Рожденникът доволен ли е?
Party

# 293
  • София
Привет!

Чести рожден ден на Пепи и на мама Енви честит празник!

Днес оставих Матей при майка, защото кашля през ноща, а като стана напарво се дави! Направо кошмар - всяка хрема прераства в кашлица.

Рени, много евпечатлена Сонята от кака Лора явно! Grinning

# 294

Общи условия

Активация на акаунт