АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 832
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Янче, мерси!

Аги, наистина много си приличат тез малките. Сигурно ти не смяташ така като ги гледаш по цял ден, но на пръв поглед много си приличат.

Тинче, нещо интересно казаха ли? Включих го точно като свършваше, че по това време гледам един филм. EmbarassedНещо започнах като бабичките да следя сериалите през деня и даже понякога се ядосвам като сме на разходка и изпусна нещо.  Rolling Eyes

# 241
Ихаааааа  Party Бубке, 4естито, мила  Hug 4удесна новина, страШно се радвам  Heart Eyes  Да е лека и беzпроблемна  Hug

4естит рожден ден на бате Преслав   bouquet Да расте умен и красив и да полу4и много подаръци  Wink Иленке, наzдраве  Hug

Мис4е, по какви опаШки висиШ?  newsm78  ВръЩаШ ме 20 години на zад с теzи опаШки  Laughing

Аги zа латерната ниЩо пове4е не пиШе освен 4е е електри4еска (ха добро утро). Маси4ките са направо беz пари  Shocked  от 55 та намалени на 10  Crazy
Дидо и Тони са като 2 капки вода, страШно се прили4ат  Flutter

Ян4е, 24ти номер?  newsm78 Милена носи 26, към 27 отива  newsm78 Или си говорим zа раzли4ни номерации, може би  Thinking

Рени, http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1413790  това е боикновения, напълно достатъ4ен е. Аz купих ХХЛа но не си струва, следваЩия път бих вzела обикновения. Сега гледам имат и пътни4ески вариант http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1716960 от който нямам ли4ни наблюдения (ново е), но отzивите са мн. добри.

Гледам 4е имат една игра в нали4ност, която подарихме на Милена zа Коледа http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1437181  Тя много се zабавлява, играе се zа буквално 3, 4 минути само  Wink

# 242
  • Варна
Привет и от мен!
Честит рожден ден на Преслав, жив и здрав за радост на мам и тате и малко по-послушен Wink
Бубка, страшно се радвам за теб, лека и безпроблемна!
Кажете нещо за облекчаване на синозит  Praynig

# 243
  • Sofia
Красе,наскоро и аз се сдобих със синузит, та си правих нагревки по 2-3 пъти на ден с морска сол сложена в един чорап, нагрява се и се слага така на челото, бузите, зад ушите, аз го правих няколко дни и ме облекчи.

# 244
  • Варна
И аз вчера разбрах, че имам и че е възпален...как ме боли главата не е истина...

# 245
Kрасе, аz съм с хрони4ен такъв, и мога да те посъветвам да си правиШ промивки на носа със солена вода/фиz. раzтвор (на 400мл вода, 1 4.л. сол). Боли ужасно, наистина, но не само облек4ава, но и деzинфектира синуzите и ако го правиШ 2, 3 пъти на ден Ще минава много бърzо. Но е гадно и боли.

# 246
Ренка, какво казаха, като че ли нищо ново   Close.Критерийте ще се приемат до края на месеца, класирането ще е края на май. Места няма да има. Новото за мен беше ,че ще се разделят броя на свободните места на момичета и момчета.  За първите три градини , които посочиш  , ще имаш съответно от една до три точки, т.е. повече точки за предпочитаната градина. Всяко дете в семейството носи точка , значи за теб две. И така нищо не може да се каже , докато не се подредят опашките да видим къде сме.

Татянка, и Ема е учена да рисува, споменавала съм , че това им е основното занимание с дядо й. Даже съм го виждала , че и държи ръката като оцветява картинки, в резултат на това почти не излиза от очертанията. Научил я е да гледа ако има образци и да рисува със същите цветове.

Сега ще поровя в сайта за подаръци, Лего май харесах и други работи , ама съм ограничена финансово.

Красе, не мога да ти помогна, за съжаление. На мъжа ми са му дали кестени киснати в спирт, държи го в хладилника, уж много помагало, но аз не обичам такива експерименти. Май се капе еднократно, но не го е пробвал още, чака криза.

Роси, и Ема много думи ги казва странно , че чак не мога да ги напиша точно.

# 247
Красе, моята рецепта за синузит е - няколко скилидки чесън с обелките се налълцват на едро и се слагат да се варят с малко цвят от лайка. Като заври, се слага малко сода бикарбонат да отделя пара по-бурно, слагаш кърпа на главата и дишаш през носа над тенджерката. Една отвара може да се позлва 2 пъти, т.е. захлупваш с капак и след няколко часа вариш пак. Вони, но е ефективно - за два дни няма и помен от синузита. Приготви си носни кърпи наблизо, за да не се удавиш обаче.

# 248
Бубс Hug, много се радвам за благата вест Heart EyesЛека и безпроблемна и на финала-здраво бебче/ако може и мома Wink/.
Честит РД на Преслав  bouquetИленко, честит ти празник и не оставяйте бандита без подарък Wink
гаража - газара
ножица - кох-кох
водичка - ебичка
солетки - ебетки.
Joy hahaha
Бисерчетата на Юл ги записвам и аз отскоро:
кенченце-краченце
колхче-шоколад
ухче-раничка/това ми е любимото Heart Eyes/
 Тия дни е на вълна любов към нас.Диалог:
"Юй мноу бича"
 и аз му казвам"И аз".
Лежат си с татко му и детето му казва колко го обича, а Денката "ъхъъъъъъъъъ".Юл се набира и вика"Тати кажи  И ААААЗ" Mr. Green

# 249
  • София
Здравейте момичета, напоследък само чета, че не ми остава много време за писане.
Емича го подстригахме в неделя - и пак взехме страха на съседите. Отдавна не беше се драл толкова. Косе беше болен няколко дни, а днес Емо беше със запушено носле и кривичък. Очаквам кофти изненади тия дни.
На 18 е дългоочаквания карнавал в градината та за целта няколко ни обикалях из магазините и се чудех как да облека Емо. Накрая взех един костюм на пират, аксесоари в нас бол. Сега се чудя как да накарам Щурчо да стои с превръзка на окото или с пиратски пръстен на ръката. Нашия пиратска сабя е пластмасова та минавайки през Джъмбо се обзаведохме с мека и безопасна сабя (ятаган или какво е там). Мисля, че костюмът е завършен, но се притеснявам дали яма да му е студено само по едно 3/4 клинче, дали да не му купя чорапогащник newsm78 Ей такива неща ме вълнуват напоследък.

Бързам да честитя на днешния ни рожденик.
 baloni bdbaloni baloniИленко, да ти е жив и здрав палавия батко. Да бъде будно и щастливо дете, здравичък да расте и много да ви радва!  ura

Бубка, честито ти миличка preggo Лека и безпроблема да мине!  Hug

Роси, това което се сещам за смешно от Емо е "шапички" - т.е. лампички, "бамка" - бонбонка и "пуйчо" за вуйчо.

# 250
бувки - букви и обувки  Rolling Eyes
питотан - хипопотам
кококадийл - крокодил
чтига - стига, най-вече във вариант "тати, чтига, чтига!"

# 251
На негаzираната вода, Милена каzва нормална вода, но не може а каzва нормална, а морална. Искам морална вода, мамо  Laughing

# 252
Чиста и неопетнена, демек  Mr. Green

# 253
  • София
Татянка, мерси. Сигурно такъв ще й поръчам. А Този с Мчео пух какъв е?
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1690180

Тина, и на теб мерси. Тъкмо се чудех дали за Соня имам някакво предимство, че са 2 деца или то може да се ползва само за второто дете.

Соня вече казва всичко правилно. само разменя някои букви. казва ГАБАЖ. А любимото ми е като казва на папагалите-пакабали.

# 254
Рени, zа "оцветяване" е. Когато нарисуваШ с маркера, се появяват картинките. Не било кой zнае какво.....

Общи условия

Активация на акаунт