АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 848
  • 294
  •   1
Отговори
# 225

НА ПРЕСЛАВ  Heart Eyes НА ИЛЕНКА!
КРЕПКО ЗДРАВЕ, ВЕСЕЛИ ИГРИ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
ИЛЕНКО Heart Eyes, ЧЕСТИТО ТИ ПОРАСНАЛО МОМЧЕНЦЕ!
ДА НЕ СПИРА, ДА ПОДДЪРЖА ВИСОК АДРЕНАЛИНА ВИ! Wink

БУБЕЕЕЕЕ,
ЧЕСТИТО, МИЛА, МНОГО МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ!
ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА ДО КРАЯ!

Hug

# 226
Is this a good Мorning or what? извинявам се за английския, но това ми изникна веднага след като прочетох хубавата новина Честито Бубс!

Татянко, розово ще трябва да е. Обаче на това не ми харесва цената, особено при риска да седи в някой ъгъл.

Рени, видях ти и аз въпроса за маратонките и щях да ти казвам, че аз поръчах едни reebok versa на Симона, подобни на пумата. Обаче сега не ги намерам  на сайта. Имаше снимка само на момчешкия кафяв вариант, но рискувах и момичешките се оказаха хубави.

# 227
  • Sofia
Бубка,страхотна новина, леко бременеене някрая едно здраво и пухкаво братче или сестриче на Дани!

Честит рожден ден на Преслав!Да е здраво и щастливо детенце, много много да го слушкате!

# 228
Честит рожден ден на Преслав! Здраве, повече игри, по-малко бели! Иленко, честит празник на цялото семейство!

# 229
  • София
Бубка, Честито! Страхотна новина! нека всичко мине по вода! Hug

Смин, маратонките още не съм поръчала. Нещо се колебая, страх ме е дали ще нацеля номера.
Янче, ако имаш време ми изпрати линк към другите маратонки.

Тази серия пластелини/Play Douh/ ги имаме и са страхотни. зарибихме се като една моя приятелка донесе на Соня от щатско един комплект с 10 фигурки да прави животни. Е, страхотно е. и аз си играх с кеф. Пластелина няма нищо общо с нашия и дори мирише хубаво, някой може и да си хапне. Wink
Тук ги има в Комсед и имаме октопода.

И Соня рисува човече по описания от Татянка метод като и казвам аз какво да слага на човечето. трябва и аз да увековеча творенията й.

Сега видях, че имаме и малък рожденник! Да е жив и здрав и все така палав. Wink

# 230
  • София
Татянка, кой от Аква Дудълите би препоръчала за Соня?

# 231
Бубка, много се радвам за тази новина, честито, лека бременност! Вие май от доста време правите опити, нали? Ох, как се зарадвах, чак обърках масово буквите и трия и пиша, трия и пиша  Heart Eyes Да е живо и здраво малкото вин дизелче! А ако е дизелка как ще го кръстите  Mr. Green

Иленка, честит рожденик и на теб! Май е прекалено да пожелая да стане кротък оттук нататък, но поне за днес за празника  Mr. Green

А Иво не рисува картинки, а букви  newsm78 Сяда, пише, пише и казва - аз писах бувката леля бена (буквата А на леля Албена), а като погледна - изглежда точно като ръкописно написано, едно такова равничко, само дето не е една буква, ами цял ред свързани ченгелчета. Кръгчетата са ни непостижима цел. Но рисува драскулка в квадратче, без да излиза от него (твърди, че е буквата фифо  Mr. Green )

# 232
Рени , намерих ги
http://www.laredoute.fr/vente-versa-de-reebok.aspx?productid=324 … tegoryid=54194789
Обаче както ти казах , момичешките нямат снимка. И са доста различни от момчешките. Розови, целите кожени, без велур, Лентичките са сребристи  и бели цветчета, а отзад има и едно малко цветенце като щампа на кожата. аз поръчах 24 номер - 13.5 см пише

# 233
  • Sofia
Юлчето сега ме подсети с тази буква фифо.  Grinning Я кажете по някоя смешна дума на дечицата, че тази сутрин започнах да си записвам бисерчетата на Ивайло.  Grinning
гаража - газара
ножица - кох-кох
водичка - ебичка
солетки - ебетки.

# 234
Извинявам се, не мога да редактирам:
Рени модела е такъв , а цветовете са гореописаните
http://www.zappos.com/n/p/p/7321731/c/102010.html

# 235
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1766479 тази латерна какво ли представлява?
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1674325 масичката ми допада!
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1674323 или тази....

Бубка, а честито! Да имаш лека и безпроблемна, спокойна и успяшна бременност!
Hug
Гледаме се ние с децата, Тони се събуди в лошо настроение и от сега е започнал да ми мрънка и да ми къса нервите...

Ето снимки на Дидо, не са хубави като качество, но апарата ни е развален окончателно и снимам с телефона на Саш или с моя, който пък е съвсем зле откъм снимачката. Тези съм ги правила събота-неделя, на които е по пампи и в синьо боди, другите са по-старички.
http://www.teagirl.snimka.bg/album.php?album_id=319996&pid=10509502

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 10:01 от Чаено момиче

# 236
Ааааа, Смини тук съм още. Нямам време на последък да вляза да чета, бягам по разни глупости, чакам по опашки. Вечер съм гроги и нямам сила да вляза. Днес съм без деца и мъж до обяд, та мързелувам за малко преди да хукна пак.

Бубс, много се радвам за вас, честито ви за страхотната новина! Я само кажи, при това положение имат ли право да те съкратят, защо така стана? Иначе много хубав период да си стоиш у дома, хем спокойно бременеене, хем с Данича двамцата и ще можеш да му отделиш толкова време и внимание преди да се появи новото човече. Май само аз съм невротията в такива ситуации Embarassed

Честит празник на Преслав, да е здрав и силен!

# 237
  • Sofia
Чаена, Дидо е същия красавец като Тони, много са ти хубави мъжете да знаеш!  Hug

# 238
Честит празник на Иленка    bouquet.

Бубка, честито  Hug. Лека бременност с хубав край.

Роси, на теб бърза адаптация в работата .

Чаена, още повече си приличат сега юнаците ти  Heart Eyes.

Гледам в Часът на мама за критериите за прием в ДГ .

# 239
Иленка, честит празник!  bouquet
Янче, благодаря за предложения вариант за цветя. Вчера ходихме с булката на едно място, близо до нас, но ни отказаха, под предлог, че нямало време. Аз изпаднах в ужас. Булката запази самообладание и като си тръгнаха с младоженеца от нас намерили някъде на бул. Янко Сакъзов, където поръчали всичко. За мен остава да го взема в петък вечерта. Питката я поръчах в пекарна НИ-КАЙ и ще бъде готова пак в петък вечерта. Така, че нещата се наредиха горе-долу.
Бубка, лека и безпроблемна бременност! Много е хубаво с 2 деца!

Общи условия

Активация на акаунт