АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 838
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Честит имен ден на Валката! Ренка, весел празник!  Heart Eyes

deni_81, добре дошла!   bouquet

# 211
Блаzе ви zа слънцето. Тук не стга 4е вали иz ведро, ту сняг, ту дъжд, но има и ураган  ooooh! СноЩи иz4еzна сигнала от сателита докато мъжът ми гледаШе Лост  Crazy

4естит имен ден, Валка  Hug Ренка, наzдраве  Hug

# 212
Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави и с много късмет!  bouquet
Привет и от мен!
Нямам време да вдигна глава от работа. Станислав отива към оздравяване. Поне това е хубавата вест за днес. Иначе не знам откъде да започна:
- обади ми се цветарката, която ще прави букета на булката (нали ще бъда кума в събота), че са я приели в болница и няма да може да ми осигури букета и цветето за бутониерата на младоженеца.
- майка ми е с ужасна гнойна ангина и с температура и едва ли ще може да омеси питката за сватбата, която трябва да нося като кума.
Остават ми три дни за реакция, от които свободното ми време е сведено до минимум. Идея си нямам как ще се справя. Стискайте палци всичко да се нареди, защото вече съм пред нервна криза!

# 213
  • София
Хайде и аз да се разпиша. Казвате, че темата пустее. А знаете ли какво е в другата отчетна дето пиша за Влади-100 и кусур момичета, няма изчитане. Но ужасни караници се заформят там много често напоследък. Тук го минахме тоя период. Mr. Green

Днес биха на Влади ваксина и е толкова крив, че не мога да му угодя с нищо. Заведох го в мола на Хемус и набързо си тръгнахме, че оревахме всичко.

Ренка, честит ти именник!  bouquet

Соня снощи гледа пепеляшка и ме пита:
-Защо плаче Пепеляшка?
-Защото си няма рокля за бала.
-Само панталони ли си има? Mr. Green

# 214
  • Sofia
Здравейте!
Нещо напоследък не ми се пише, но чета редовно поне. Много болнички, защо така, дано всички да са вече добре. Peace
Ренка, честит имен ден на Валката, много да го слушкате! Simple Smile
deni_81, добре дошла и разкажи нещо повече за вас!   bouquet
Иленка, лятото и ние така се бяхме заключили, аз пуша на терасата, а малкия затвори вратата отвътре, а отвън няма дръжка, че като се стреснах и се чудя какво да правя, той реве отвътре а аз се опитвам да му обясня как да отвори вратата, добре че човечето все пак опита няколко пъти и накрая успя.  Simple Smile
Много талантливи дечица има, Ивайло като вземе един лист, рисува едни големи кръгове и така натиска, че направо реже листа. Grinning Абе всичко със замах прави това дете. Grinning
Аз от 20ти този месец започвам работа и по-рядко ще влизам може би, макар че ще се боря да работя само първа смяна, за да имам време и за Ивчо и за форума, но ще видим, дано ме огрее.
Вчера като обяснявах на малкия, че мама трябва да ходи на работа вече, а той знаете ли какво ми отговори - Няма одиш абота, тати оди абота, ти гедаш мене щото аз болен и няма одиш детска гадинка! Simple Smile

# 215
Роси, успех на новата работа! И ивчо бързо да свикне с новата ситуация.
Нуни, стискаме палци.
Анелиз, ако трябва да помагаме с цветарка. Препоръчвам едни момичета на малките 5 кюшета. Още навремето щях да ти казвам за тях, като питаше за чаши, но забравих. Нашите бяха обикновени и те ни ги направиха с панделки и цветенца като букета.

Татянка, има ли в сайта тротинетки. Това каза, че иска Симона за рождения ден тротинетка като на Франклин. А мислите ли, че са малки за тротинетка newsm78
Намерих ги, само че вариантите са кетлер син, на който най-вероятно няма да се зарадва, или нещо не особено качествено изглеждащо, но розово

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 19:47 от Черепахова

# 216
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … =0&key=roller  тук са вси4ките, Ян4е, не zнам ти какво то4но си гледала.

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1682760  колелото на Милена е на Пуки, желеzни са  Peace  Тоzи http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1682768  модел е то4но zа принцеси  Flutter

Като алтернатива погледни това http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1754871 . Милена има такова колело беz педали, ами супер си е  Peace

# 217
  • София
Привет!
И ние сме с хрема, а гледам, че започва и да кашля. Явно си е вирус, защото му трябваха три ни на ясла, за да се уредим с него. Ама няма да го спирам - от там го хвана все пак.
Иначе, нищо особено - работа, в къщи и пр.

# 218
Да ви раzкажа неЩо. Теzи рисунки не ме оставиха на мира  Laughing Седнахме след обяд с Милена да рисуваме, реШих да я нау4а. С огромна иzненада открих, 4е тя ве4е може да рисува и 4ове4е, и слънце  Shocked  Седнахме ние, питах я дали иска да рисуваме 4ове4е, тя искаШе (кво да каже детето  Joy ). Каzах й да нарисува кръг, zа главата. Направи го. Каzах й да нарисува и о4и, нос и уста и го направи  Shocked После имаШе и вариант zа напреднали, с коса, ръце и крака. Слънцето и то стана от раz. Вярно 4е прили4а на жълта медуzа, но това са детайли  Laughing

Друга идея zа подарък zа децата http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … 0&key=playdoh комплект пластелин. Милена има zъболекарската глава  bowuu

# 219
Момиченца-кокиченца, тук съм аз, чета ви, но не ми остава време за писане много.
Цунки на всички ви   bouquet

# 220
  • София
Мили момичета, малко по късните доби, но от сърце! Черпя ви за ИД на моето слънчице, а на 14-ти пак, то се знае! (тогава е по католическия календар)

Ние до сега празнувахме, дечурлигата как ще стават утре за детска, не ми се мисли?!  Tired
Ето една абстракци& … 83;ьо  Mr. Green Мнооого е далеч от рисуването на човечета, то и аз още не съм се научила  Embarassed

Янче, въобще не са малки за тротинетки, виждала съм 2,5 - 3 годишни деца без проблеми карат

Татянка, моят мъж иска за РД да му вземем суббуфер за колата на БлауПункт, но в БГ магазините не можахме да намерим какъвто иска. Можеш ли да ни ориентираш към някой онлайн магазин с доставка до БГ, че нашият немски е повече от трагичен.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 01:33 от Renkata

# 221
Ренка, на прима виста намерих http://www.caraudio24.de/index.php   Thinking

# 222
  • Boston, MA
Янче, на Дани подаръкът за Коледа беше тротинетка, от есента караше на една площадка.

Иначе съм готова да се похваля, че ще влизаме в редиците на двойните родители - 11 седмици бременна съм, чакаме една дева (един ден преди моя рожден ден ми е термина). Все си мисля, че ще излезе малко по-рано, дано е лъв(ица), че на това овне как се удържа...  Laughing

# 223
Йееееее, Бубкаааа, честито  Hug!!! Лека и красива бременност с една прекрасна лъвица накрая   baby_neutral!
А Дизел собстевено име ли ще е, или е временно нарицателно Thinking?

На Валката - Честит Имен Ден с малко закъснение! (Не знаех, че в Бг днес се празнува.)
Ренка, рисунката е много красива, а и се е подписал в долния десен ъгъл  Grinning.

Татянка, все такива изненади да ти поднася Миленка!

Иленка, голям ужас със заключването! Представям си какво сте преживели.

Енви, права си за дяволития поглед, Мимата определено е палаво дете.

Рени, това за Пепеляшка е много сладък бисер  hahaha.

# 224

Бубс, от все сърце - една лека и красива бременност ти желая! Много хубава новина  Hug Батко Дани знае ли вече, как реагира  Grinning
Зарче, адашката е супер чаровна  Crazy Дори и без грим  Laughing Laughing Laughing Извини ме, но ако си идваш - тук от кой град беше  newsm78  Blush
Мисчето не е писала май, как ли я карат, да не е забегнала към Щатите без да се видим пак  Thinking
Роси, успех с новата работа  Hug
Рени, поръча ли маратонки?  Laughing

И с малко закъснение, но от сърце - Ренка, да ви е жив и здрав Вальока (И аз мислех, че е на 1ви февруари или 14ти  Embarassed ).

Весел ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт