АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 842
  • 294
  •   1
Отговори
# 195

АПРИЛСКАТА БАНДА     

13.03 Рая на   jenny_K, София
19.03 Маргарита на buble, София
25.03 Екатерина на Пипилотка, В. Търново
26.03 Тони с братче Димитър на Чаено момиче, София     
         Вяра  на Сабина, София
28.03 Калоян на desi, София       
31.03 Невена на Мецанка, София     
         Христо  на ~Цвети~, Асеновград                             
01.04 Ана-Мариа на x_diabet_mama, София
         Матей, със сестра Лора, на Вени*, София
03.04 Ивайло, с брат Даниел на 1 г., на юл4е, София/Пловдив
04.04 Пламен, с брат Димитър на 5 г., на Катя (Сливен)   
         Симона на Cherepahova, София
         Реа на ramama, София
06.04 Инес, с брат Аксел на 6 г., на halapela, Попово
         Николай на Красе, Варна
07.04 Давид на Beauty, Русе   
10.04 Емил на ra4e, София
         Теодор  на Роди, Варна
        Митко, с брат Петър на 6 г., на jd
11.04 Ивайло на Rossi, София
         Даниел  на Бубка, USA/Пловдив
         Калоян, със сестра Десислава на 1 г., на Mum   
12.04 Мадлен на elima, София
         Алекса, с брат Криси на 1 г., на missZ, Варна
         Александър на didi_demi, Добрич
13.04 Александър на Смин, Варна
          Росен на Veniand, София
15.04 Соня, с братче Владимир, на renni79, София
16.04 Милена на Tatjana, Германия
         Димитрина  на galiabalq, Благоевград
17.04 Станимир  на Данче-Калпазанче, София
         Тони   на skarlet#, София
18.04 Дея-Мария    на Дея, Карнобат, чакат бебе!
        Валентин    на Ренката, София   
19.04 Ема на Mayflower, София, чакат бебе!         
20.04 Александър на Петето, София
         Йоан, с брат Люси, на Леси, В.Търново/Г. Оряховица
         Станислав, със сестра Калина на 9 г., на aneliz, София
21.04 Анжела на Мирела, София
         Йоана на Pa-pa, Las Vegas
22.04 Мария    на Zarka, USA, NY   
        Стилян    на Nadeto, София, чакат бебе!
23.04 Велина, с брат Петър на 6 г., на envia, Хасково
         Диляна, с брат Преслав на 4 г., на Иленка, Русе
26.04 Асен и Кристиан на jinjer_78, Благоевград
27.04 Скарлет-Елизабет на Rina, UK
         Юлиан   на Ваня, София/Бургас

Laughing :lol:16.04.2006 Кристиян Димитровград

# 196
Черепахова, страхотна е Симонка! Подучи я да почне да говори пред баща си, че иска да е кака. Те бащите на дъщерите не могат да откажат  Whistling.

Бабълче, Мимата пък слънце не може да рисува. Днес я помолих да опита и се получи някаква космата топка.
Иначе от ноември месец я видях за първи път да си рисува подобни човечета смятайте колко пъти сме й рисували ние http://family.webshots.com/photo/2839332940101086645ZUAncu
Ето, че и Ема на Мейфлауър ги рисува, даже с по-големи подробности  Flutter

Ванче, надявам се Юли да е по-добре вече! Също и другите болнички  Praynig!

deni_81, това опит за присъединяване ли е? Добре дошла, разкажи за себе си и Кристиян!

# 197
Добро утрооо!
Зарка, благодаря по-добре е вече.Но не е истина вчера каква храчка му изтегли баща му от гърлото ShockedТой се закашля, ние крещим плюй и тя тръгана да излиза и така..с помощта на Денката извадихме гадта.Извинете за натуралния разказ, но....и спа спокойно детето цяла нощ, без да вдига Т FlutterТова незнам дали е случайно , но след 2 приема на Биокс Тими.И промивки на нослето със сребърна вода.Абе страшни сте ми съветнички, и затова много си ви обичкам Heart Eyes
Дени, добре дошла  bouquet  bouquet

# 198
  • Варна
Добро утро и от мен!
Ванче, радвам се за вас!
Моят пак почна да киха, а той така започва по принцип. Не мога да си обясня що за развъдник на бактерии е нашата група?! Отива здрав и след един ден се почва. Явно нещо катализира като отиде там...
Добре дошъл на Кристиян и майка му!
Ники хч не рисува само драсканици, нищо смислено. Кара ме аз да рисувам, пък аз съм супер зле  Crazy

# 199
Привет! Grinning

Мими е много дяволито детенце! Heart Eyes Такъв поглед има...мислете му Зарке! Wink

Симонка наистина много е пораснала, дори от последната ни среща насам! Heart Eyes Янче, настъпвай таткото за братче, ей! Wink

Радвам се за позакрепилите се болни!  Peace На останалите - бързо възстановяване! Praynig

Топъл ден, дами!
Hug

# 200
Добро утро!

Ванче, браво и на теб и на таткото!
Екси, изкушаваш ме, като знам вашия татко какъв е художник Mr. Green
Зарка, точно така рисува и Симона. Смешното е, че като рисува хора винаги глада някой конкретно. Казва ми примерно " покажи си ушите" , показвам и оп тя пляснка две кръгчета, после седи и се чуди каква ми е косата и най-накрая решава, че е лилава. Оцветяването коментирахте и щях да споделям, че когато Симона оцветява, целта и е да запълни нещото си, без да гледа дали излиза от контурите. Накрая естествено става цапаница.

Приятен ден и от мен!

# 201
Честит имен ден на Валката!
Да расте здрав, безгрижен и щастлив. Hug Heart Eyes
Ренка, честит празник   bouquet
Много пусто тук Confused

# 202
  • Русе
На Валката, няма ли в събота да му честитим? newsm78

Ванче, радавам се, че сте по-добре! Hug Дано и другите болни са се закрепили. Peace

Лелеее, страшни таланти има сред априлчетата! Shocked Такива рисунки гледам на таблото в групата на Преслав (4-5 годишни)..., а и Диди е далеееееч-далеееееч от това ниво..., то и аз не давам много да драскат, че после... ooooh!.
Вчера разбивахме врата вкъщи  Tired - Преслав беше замъкнал Диди в едната стая и заключи вратата отвътре, сътветно не можа да отключи, а друг ключ няма...  Twisted Evil, и на всичко отгоре инструментите на татито са точно в тази стая  ooooh!. Еми, после тати ряза дъски, шлайфа и т.н., и импровизира нова каса на вратата, щото старата даде фира... #Cussing out Преслав - наказан и заплашен да остане без подаръци за РД.  Twisted Evil Бе, що на Диди не и хрумват таквиз щуротии, ам' само на тоз калпазанин?!? Аз май ви бях казвала, че като беше на година и половина ме заключи на балкона веднъж и как ревахме и двамата половин час (той - отвътре, аз - отвън), докато не мина една комшийка отдолу, че се обади на мъжа ми да дойде да ни спасява... Embarassed

Черепахче, ама много ще й ходи братче на бонбонката? Hug

deni_81, добре дошла!  bouquet

# 203
Мне, в събота на други ще честитим...., Ильенкооо! Mr. Green

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВАЛСКИ! Heart Eyes
ДА Е ЗДРАВ, ВСЕ ТАКА БУДЕН И ОБИЧАН!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

П.П. Толкова е пусто тук напоследък, че започвам, да си мисля, че ако не са поводите за честитки - темата ни е пред разпад. Rolling Eyes

# 204
Честит празник на Вальо и цялото му семейство!

Енви, имам нещо такова Sad

# 205
  • Русе
енвиииии,... Naughty Wink

Щом е тъй, Честит Празник на Валски и прекрасното му семейство!  bouquet

Бе, как ще се разпада темата, бре?!?  Shocked Че, и нови попълнения напират  Mr. Green. Е, не е като когато бяхме бременни, ама сега всички почти работим и ни е завяло нанякъде..., та затова. Naughty

# 206
Аааа без такива, няма разпад на темата  Hug
Аз редовно си чета, по цял ден ми е отворена темата, но не ми остава време. В нашата фирма кризата така силно се усеща, че очакваме вклюване от Испания с лошо новини  Confused, дано не съм права де.

Янче, Симона не съм я виждала от толкова много време, променила се е, голямо момиченце  Hug

Ренка, честит имен де на Валката   bouquet

Иленко, при вас голям екшън  Laughing много се посмях на историята с Преслав и балкона, милите  Laughing

за антибиотиците да ви разкажа нещо -  веднъж докато чакахме при нашия лекар и в кабинета влиза търговски представител на фармацевтична компания, носи брошури, рекламни материали, всякакви джунджуриики подаръци на лекарката ни и й казва - "За петък имаш специална покана от мен за приема в Шератон, и там ще си поговорим", след това доки ме прегледа и познайте........изписа ми веднага едно от лекарствата от брошурите на онази жена. Та затова така на поразия изписват антибиотици и всякакви хапове. Confused

# 207
Честит имен ден на Валката и от нас  Hug.

Иленка, кошмар е това. Бях чела подобна тема тук във форума . Дано Диди не се е стреснала .

А аз сега като съм по цял ден вкъщи и цъкам поне два пъти на ден във форума, съвсем ми се струва празен  Sad.

Ние преди малко се прибрахме от разходка, Ема спа до 10 ч /много рядко се случва/, та си позволихме повече да постоим на слънчице, разкошно е времето.

# 208
Хихи hahaha, Енви как ни провокира Hug.
Нуни, дано се окажат напразни съмненията ти Praynig.С какво се занимава фирмата ви?За съжаление си права за изписването на АБ.На хонорар са си направо лекарите при фармацевтичните вносители Tired
Ренкаааааа, няма ли да разлееш по 1 биричка поне beer
Иленко, тоз Преси на кой ли прилича? LaughingДано това да са ви поразиите за няколко годинки напред, поне Wink
Сетих се за Филипа.Имаш ли инфо за нея-ако се виждате-поздрави я Flutter

# 209
  • Варна
Привет, отново!
Честит празник на Вальо!

Върнах се от лекаря, ми ще живея  Mr. Green, ама явно ще се мъча... синузити, зъби, че и щитивидната жлеза леко..
Нищо ще действам малко по-малко..
Бива ли таков нещо по цял ден да се чудя какво да правя, седим си с шефа и шофьора му, скръб! Дано скоро да ме пуснат да си ходя Rolling Eyes
Нуни, да се размине, че много лошо.
Иленко, моя Ники е верен последовател на Преслав  Mr. Green Лудница Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт