АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 904
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
Татянче, аз пък съм мама Льоли  Joy

# 271
Льоли  Joy  Joy  Joy Е не, това ме раzби  Joy

# 272
  • София
Иленка, да ти е жив и здрав Преслав!   bouquet  Heart Eyes   bouquet

Бубка, старохотна новина! Лека и безпроблемна бременност!

# 273
Бубс, честито. Много, много лека и безпроблемна и крайния резултат да е какъвто го поръчаш Wink
Иленке, честит ти рожденик  bouquet

Кало много малко думи вече изговаря неправилно, но една от тях е
хутбол = футбол

Иначе се хилих онзи ден, нещо ме питаше, къде е мойта пишка и аз му обяснявам, че аз нямам защото съм жена, а те с баща му са мъже и имат и той ме погледна и възмутено ми каза "Ти не си жена, ти си мама" Joy

# 274
А при нас модата е в последно време да ни нарича по име, няма мамо и тате. Вчера бяхме в детски клуб и ми крещи "мимооооооооооооооо"  Crazy

# 275
  • Boston, MA
Мерси за всички пожелания! Миналият път бащата ми отхвърляше всички хубави предложения за имена, та сега съм решила да го контрирам с такива имена първоначално, та като му предложа моя избор, да не ми го отхвърля. Вече имам и женско име - Шанти  Mr. Green.

Иленко, да ти е здрав рожденикът! Да ви радва непрекъснато, дори и с белите си!

Аги, Дидо е цяло копие на Тони! Пу-пу, какъв голям е станал!

МисЗ, знаеш как е тука - няма такива работи като бременност да спират капиталистите.  Laughing Не се траеше на работата, още имам кошмари (буквално).

Дано не съм ви подвела за тротинетката, нашата е с две колела отзад, ето тази:

Иначе се опитва да кара и другите, но не е много успешно.

После ще напиша бисери (нашите, двуезични, са доста), че сега трябва да излизаме.

# 276
Буби4, аz колелетата ги виждам отпред  newsm78  Sunglasses
А ако мъжът ти харесва Шанти, какво Ще правиШ?  Laughing  Може и направо 4анти, ако е zа моми4е  Mr. Green

# 277
  • Boston, MA
Така де, отпред колелата.  Laughing 

Няма шанс Шанти да хареса, повярвай ми. Имам предвид разни имена, но този път сме много предпазливи и двамата (има защо, след едно разочарование миналото лято), та сега ще чакаме да кажат, че всичко е наред, после и пола да ни кажат, и чак тогава ще спорим за име. Но си мислим, че е момиче, де. Ще видим дали сме прави.

# 278
  • София
Бубс  Hug Честита, лека и весела бременност ти желая от сърце  Hug Обаче аз залагам на момче! Едната ми идея е да се преквалифицирам в гадателка  Mr. Green

На Валката ще честитя именния ден по католически му, все пак - да ни е жив и здрав!

Иленко, мила, да ти е живо и здраво момченцето! Пожелавам ти следващия път като реши да се разхлажда изсипвайки тубата вода в хола, да имаш силата да приемеш факта философски и спокойно!  Heart Eyes  bouquet

Енви, ти защо не казваш за твойто момче?

Имам оплакванка - Станимир има "грахче" на десния клепач, мисля, че ечемик се води. Водих го при тук консултиращия офталмолог, каза - 10тина дни топли компреси и мазило, ако не се спука и изтече ще се прави операция. Не е сложна, но все пак си е рязане, пълна упойка и тн. Подробности незнам, умишлено не питах, неискам да се стига до там  Confused

# 279
  • 2 етажа над тавана
Ей, човек да не ви остави за малко - не смогвам да вляза за някой и друг ден  и ей ти на - бременни, рожденници, именици, въобщееее Laughing

Бубка, лека и безпроблемна бременност, на финала една красива малка принцеса да ви зарадва!!! Heart Eyes Hug

Иленка, да ви е жив и здрав рожденника, малко по-малко да ви ядосва и много да ви радва!!! Hug

На Валката - честит имен ден на патерица, много да ви слушка, Ренка!!! Heart Eyes

Роси, честито за новата работа - да ти носи много удовлетворение и парички, естествено! Hug

Струва ми се, че пропускам някого за нещо да поздравя, но ще ме извините.

От вчера и Маги се е запътила към отбора на болните и ми е едно свито и притеснено, не е истина - с Т е от вчера следобяд, през нощта нямаше, днес сутринта пак почна и по обяд към 14 часа вдигна даже 39,3. Търчахме до поликлиниката тук след като й дадох хексалгин, не че нещо повече можахада ми кажат, поне я преслушаха и казаха, че нищо не чуват да има, т.е. чисти гърди, няма хрема, не кашля, само лееко й било червено гърлото. Сега силно се надявам да не е някоя инфекция вследствие на операцията, но все си мисля, че мина почти месец от тогава и не би трябвало да е от нея. От друга страна не сме я събирали с хора тук, ходим навън, но все гледаме да не сме с други деца и да не я водим никъде където има много хора, особена на затворено място. Та не знам какво да си мисля. Ако до ден -два не овладеем положението ще звъня на Спас да ни прибира по-рано.
Така, наоплаквах ви се Tired

Раче, после ще показваш снимки от карнавала, нали? Аз имам едни пастели за рисуване по лицето - точно за маскиране са, не разбрах кога ще е карнавала, но ако е след понеделник др.седмица мога да ти ги дам да си го нарисуваш пирата на окото с превръзка и с мустаци Peace

Красе, дано ти минава бързо синузита Praynig

Гледам сериозно сте се разгледали в сайта за подаръци, ама аз може и да не успея да разгледам и да се включа в поръчката, нали до 15-ти беше срока за харесване и гледане newsm78

Пак отлитам, да меря Т, дано няма Praynig

Данче, ако наистина е ечемик пробвай бабешки начин - вземи златен пръстен, без камъни по него, и го натърквай детето по ечемика, на мен ми е минавало така. Дано се разминете с операции Praynig Hug

# 280
Ели, иzобЩо не вярвам да е в последствие на операцията, много време мина  Thinking  Не се ШаШкай иzлиШно, zнаеШ как вдигат Т така от ниЩото  Hug За срока, ами вие кажете как ви устройва, мен ми е все едно, както винаги никой не се хвана да помогне малко в органиzацията и ако аz не обявя срок, може и да минат рожденните дни.
Имаи друго неЩо, аz го бях каzала и преди де, в На Паzар споделиха 4е при големи поръ4ки е имало малко проблеми, пратили са други артикули и тем подобни, та според мен е по добре да се пускат пове4е от една. Все пак и таксата zа доставка (6? и то на врата ви я носят) не е висока  Peace

# 281
  • София
Добър вечер!
Тя, Чаената, просто ни будалка и е качила снимки на Тони, щото няма как да снима Дидо LaughingМайтап, ама наистина мноооого си приличат!
Матей казва някои думи правилно, други неправилно, ама сега не се сещам за примери.

Бубка, честито и от мен! Стискам палци за безпроблемна бременност!

Матей вече и кашля, явно вируса е един и същ и протича сходно. Оф, незнам какво да предприема.

За синузита да кажа, че на мен помогна морската сол, нагрята, в кърпа и на синусите максимално топло да се държи, колкото повече може.

# 282
Честит рожден ден, Пепи! Здраве, безгрижие, успехи! Енви, честит празник на цялото семейство!

Бабълче, дано да е нещо стандартно и го изкара бързо и леко!
Данче, наистина пробвай с пръстен.
Дидо и тони наистина си приличат мноого.

Ау, Бубка, чудесно изглежда тази тротинетка.

При нас грешните думи продължават да са - доктор - доктоб, комар - комав, вятър - вятъв и т.н. Вятъв е и театъра обаче.

# 283
Добро утро! Grinning

Янче, много благорадя! Heart Eyes

За всички:
Hug

Моето момченце чукна първите седем!!! bowuu

# 284
  • Sofia
Енви, да ти е живо и здраво момченцето, да расте щастливо и весело дете и много да го слушкате!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт