Ужас, много болни!
Като се натръшкате в София (и в странство), гарантирано ни застига и нас в провинцията до седмица-две...
Избягвам да водя децата на лекар и аз - тя, нашата не бърза никога с АБ, ама обикновено се стига до там след известно време, затова само й звъня по телефона да одобри лечението, което възнамерявам да прилагам и си действам както намеря за добре (с билкови и хомеопатични основно). Преслав като ми се ошари по Коледа, не пожела да го погледне и по телефона реши, че е алергия (добре, че джипито на мъжа ми го прегледа, за да потвърди варицелата). 
Аги, не те тресе само тебе за парцалки...
. Тъкмо се чудех как да се въздържа от 3-та поръчка на тези намаления, и вчера отивам при едни клиенти (шивашка фирма) да ги обучаваме да си ъпдейтват сайта..., а то да вземе да се окаже, че си спретнали разпродажба на зимната колекция за вътрешни хора...
Ми, познай половината време какво правих... и как накрая си тръгнах с 2 страхотни палтенца на супер цени.
Колежката и тя си взе, и днес като погледна закачалката в офиса - все едно фирмен щендер... Красе, за кой сериал си хортувате с halapela?
Засичала съм те в темите на сериалите, които и аз гледам... Вчера излезе Lost, нали? 
Тъй, да взема да поработя вече... И да не чета за болни повече!

Как да имаШ смелост, когато детето вдига толкова бърzо толкова висока Т
и от в4ера ве4е и бронхите страдат
И аz си капвам само фиz. раzтвор и една ве4ер Олинт.
(основно червило си беше сложила, ама беше и хапнала 
.Е няма такова бездушие, безочие и незнам още как да го нарека.Е бива ли?!И бебета за консултация имаше в това число!
. Нали имаше някаква препоръчителна ваксина за деца , които често боледуват от инфекции на дихателните пътища
.