АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 861
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Петъчен привет!

Ужас, много болни! ooooh! Като се натръшкате в София (и в странство), гарантирано ни застига и нас в провинцията до седмица-две... Rolling Eyes Tired Избягвам да водя децата на лекар и аз - тя, нашата не бърза никога с АБ, ама обикновено се стига до там след известно време, затова само й звъня по телефона да одобри лечението, което възнамерявам да прилагам и си действам както намеря за добре (с билкови и хомеопатични основно). Преслав като ми се ошари по Коледа, не пожела да го погледне и по телефона реши, че е алергия (добре, че джипито на мъжа ми го прегледа, за да потвърди варицелата). Tired

Аги, не те тресе само тебе за парцалки... Wink. Тъкмо се чудех как да се въздържа от 3-та поръчка на тези намаления, и вчера отивам при едни клиенти (шивашка фирма) да ги обучаваме да си ъпдейтват сайта..., а то да вземе да се окаже, че си спретнали разпродажба на зимната колекция за вътрешни хора...  ooooh! Ми, познай половината време какво правих... и как накрая си тръгнах с 2 страхотни палтенца на супер цени.  Crazy Flutter Колежката и тя си взе, и днес като погледна закачалката в офиса - все едно фирмен щендер... Laughing

Красе, за кой сериал си хортувате с halapela? Blush Засичала съм те в темите на сериалите, които и аз гледам... Вчера излезе Lost, нали? Sunglasses

Тъй, да взема да поработя вече... И да не чета за болни повече! Praynig

# 136
  • Варна
Иленка, хортуваме си за 1001 нощи. Това е последната ми мания, направо съм луднала. Иначе Lost го зарязах, нямам време и много ми стана объркан. Гледам си още Призъна. Обаче, тоя турския ме разби, няма такъв филма просто  Heart Eyes

# 137
Ван4е  Hug Как да имаШ смелост, когато детето вдига толкова бърzо толкова висока Т  Tired То няма да е смелост, ами лудост  Wink

И при мен е така, мноооого бърzо ме удари в бронхите. Във вторник над ве4ер се раzболях, и само тогава имах бистри сополи. След това.... Sick и от в4ера ве4е и бронхите страдат  Tired Не zнам какво да правя, 4е да не сти4а вси4ко толкова светкави4но на долу  Thinking И аz си капвам само фиz. раzтвор и една ве4ер Олинт.

Ренка, нямаШ проблем, Ще я постна  Hug

Иленке, 4естити покупки  Wink

# 138
  • София
Ванче, моята док ми каза че и при 50 утайка няма да й изпише АБ и за нея утайката не е симптом а следствие, тоест при висока темп има утайка. И още - вирусите не се лекуват с АБ. Давай нурофен на 7 часа и ако не падне 4 часа след нурофен - панадол + сироп за кашлица + задължително вит Ц ампула и фенистил на капки (капки колкото кг на детето)
До сега така се спасяваме от АБ а имаше 3 вируса с много висока темп в разстояние на няколко дни.
Също студен чай от лайка с лимон и мед, харесва и, макар че е на настроения, понякога казва, че е аки  Mr. Green

А да, оставам вода да престои със сребърна лъжичка вътре, първият  път каза, че е аки а ние не усещаме разлика във вкуса. Ако не сте гледали изумителния филм the great secrets of water  има го в замунда , говорят и за сребърната вода и че е антисептик, и животните надушват кога една вода е жива и кога от чешмата.

Бързо оздравяване на малки и големи  Hug

чудя се след като явно епидемията е близо дали да не я спра от ясла и да я командировам на вилата  newsm78

# 139
# 140
Момичета  шокирана съм ,имаме същото столче http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=15&document_id=873 .

# 141
  • Русе
Хм, Красе... тоя съм го пропуснала  Thinking, ще взема да му хвърля едно око като ми спрат другите сериали (че сега вървят 3), а Призъна чак април ще продължи доколкото помня. newsm78

Ексче
, като разправя твоята хубавица какви ги е творила вчера  ooooh! (аз бих изпаднала в истерия  Crazy), Диди вчера се нагримира с фулмастри  #Crazy (основно червило си беше сложила, ама беше и хапнала  Sick).
Аз започнах най-накрая раздяла с гърнето и ходене само в тоалетната, че от юни в ДГ - няма гърнета.
Сребърната вода съм я признала - тя ми е основно средство в борбата със сополите. Peace

Татянка, мерсииии! - да ти се връща Flutter, и дано не се усложни настинката! Praynig

# 142
Иленка сериала лично на мен много ми харесва,въпреки че бях скептично настроена в началото,но трябва да се  гледа от самото начало ,според мен.Какви реки от сълзи се леят обаче ,не е истина .За работещите майки  времето за излъчване не е много подходящо,Започва от 13:00 до 14:30,но после го качват във vbox7  Peace .

# 143
Ходихме до док.
Еми чакахме я 1/2 час да дойде на работа, и след като установихме че сме 6 по ред си тръгнахме.Телефонът и/мобилния/звъни ли, звъни в заключения кабинет Close.Е няма такова бездушие, безочие и незнам още как да го нарека.Е бива ли?!И бебета за консултация имаше в това число!
Ексче, ще опитам да устискам.Само Еурис не давам от изброените от теб и вит. С го давам на хапченца/греша ли newsm78/.Не разбрах пресотяването на лъжичката във вода за колко време да се случва и после се пие от тази вода ли?Какъв сироп за кашлица да давам? Започнах със Проспан, ама тя много сериозна стана кашлицата и минах на Мукосолван. Имам също и HUMEX.Май ще се самолекуваме и ние-приемам съвети Hug.Само се притеснявам да не прави спазъм и затова фактически ходим.Ама май като го слушам не кашля астматично Thinking.Не е истина тия док. как ни поставят в ситуация сам да си лекуваш детето егати.... Twisted EvilЩе пробвам пък да видим, стискайте палци Praynig Peace.

# 144
~ВАНЯ~ на нас са ни изписвали към сиропа за кашлица  също Кленбутерол и Салбутамол , за разширяване на бронхите,но най-добре с лекар  се посъветвай за тия  лекарства,аз не съм такъв и просто споделям  .Последно Инес като беше болна и изписаха Acc Сироп ,Кленбутерол и нурофен през 6 часа мисля беше ,и ми казаха дори и да не вдига Т, защото действал противовъзпалително.
Моите като се разболеят,а те имат навика да се разболяват  в почивните дни ,направо си ги водя в детско отделение на преглед,защото   личния им лекар  е невъзможно да бъде открит  Tired , а тези които са дежурни им нямам доверие .Стискам палци бързо да оздравявате,и пак да кажа не съм лекар,просто споделям опит .

# 145
Ванче,  Hug. Наистина много кофти  Sad. Нали имаше някаква препоръчителна ваксина за деца , които често боледуват от инфекции на дихателните пътища  newsm78. Нещо ми се мота в главата , но не мога да се сетя.

Този турския сериал и аз го гледам напоследък, не мога да кажа , че съм се запалила ,но когато съм си в нас го пускам. Тип сапунка е, но музиката е невероятна, а къщите и гледките - нямам думи.

И аз си купих три рокли, то така ме засърбяха ръцете на тези цени , страшно бяха намалени. А и с таз мода , където всичко става за тумбести , съвсем се изкуших. По този повод освободих половинката от подарък за 14  Wink, не че беше сигурнен.

А Ема редовно се гримира  Crazy, страшна красавица става.
 Но да се оплача от нея, влязла е в някакъв гаден период. Пищи за най-малкото , като я пипнем или целунем се чисти  Shocked, за всяко нещо си намира оправдание. Започвам да се плаша и не знам как да се справим сега с това.

halapela, не можах точно да схвана какво му е на столчето , не е стабилно ли?

# 146
Ван4е, zавиди го пак  Peace Знам 4е не е това, което искаШ да 4уеШ  Wink но 39° не е малко. Пък и идват по4ивни дни, ако не ай се Боже се влоШава от самоле4ението, Ще трябва да го водиШ по болници или поликлиники, където освен 4е със сигурност Ще трябва да 4акаШ пове4е, не се zнае на кого Ще попаднеШ  Confused

Не го zнам турския сериал, но напоследък само се ровя иz каталоzи с хотели, май пак Ще ходим в Турция, но пусто не мога да реШа  кой хотел, то бива ли такъв иzбор  Crazy

# 147
Mayflower Ами няма предпазител ,имаме същото за Аксел ,пак на турска  фирма ,но то си има и  не се сгъва толкова лесно,нещо като заключване се получава,Ох как го обясних  Crazy .

# 148
Абе кукувички, здравейте!
Тоя турския моята приятелка Албена-фурията бе загледала от 1 серия във Вибокса, в 11 вечерта седнала и в 7 сутринта се сетила, че гъза й е станал на мекица, изпушила е сигурно кутия и очите й били като понички подути от рев. Полудяла е! Като чуе музиката и настръхва, всеки ден го гледа и нервничи ако някой я закача тогава...само повтаря "Каква любов имало!!!"
Аз днес си го пуснах за първи път. Добре, че не ръкомахат като смахнати, даже на моменти е като нормален филм.

Тони прави криза на бибата - не иска да спи, казва че е бебе, иска все да дъвче нещо. 6-ти ден е без биба, мислех, че по-лесно ще я забрави... newsm78

# 149
Аги, вече сте успели с бибата, не го мисли. При Ема кризата беше два - три дена, но после няколко седмици я споменаваше. Скоро си беше намерила една и като я лапна и се стори много странно, все едно не я дъвчеше почти две години  Grinning.

А и баба ми все това повтаря за любовта , що дядо ми не бил като дядото от филма, как уважавал жена си , колко е мъдър  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт