АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 860
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
  • Boston, MA
Ванче, при вас е явно много специфично с това високо вдигане на температурата... дано бързо се оправите!

Халапела, няма ли да ви върнат парите за столчето, като е дефектно?

# 151
Бубка столчето е подарък на Инес за РД,даже и да не беше нищо нямаше да ни върнат,здраве да е  Simple Smile ,брат ми ще го оправи ,проблема не е кой знае какъв ,просто се сгъва много лесно.Иначе Инес много си го харесва ,нищо че е с Winx ,тя казва че е с Barbie   Joy .С това дете не може да се спори  Laughing .

# 152
Ха здравейте  Hug
Я да питам и по точно Танчето в сайта за играчките има ли играчки от детското Лейзитоун, по точно Спортакус. Гледах, че има дрехи с тяхни картинки отпред, но играчки невидях  Thinking

# 153
Хахахах, Пете , вие да не гледатев Мързелград?! На Албена нейния реве като свърши детското, вие по час някъде... hahaha

# 154
 ooooh! Мързелград е на почит в нашата къща  Laughing

Ванче, Юлката като Яна - и тя имаше жестока кашлица на алергична основа, Т вдига за секунди...като стигне 39 й давам  Хексалгин, капки (май това беше). И в коритото кисне с играчките докато посвали малко.

Надявам се болните бързо да се оправят  Hug

Ох, тези дни луднах от работа  Tired

# 155
Аги голям фен му е, скача и прави като неговите номера, той бил спортакус. Качва се някъде и вика:помощщщщщ и лудницата е пълна и затова търся такава играчка че много ще и се зарадва  hahaha

# 156
Пете, ниЩо не ми говори тоzи мърzел  Embarassed и намерих само това http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1579310 освен дрехи и ДВДта.

# 157
Пете, ниЩо не ми говори тоzи мърzел  Embarassed и намерих само това http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1579310 освен дрехи и ДВДта.
точно тези ги гледах и аз, мерси  Танче   bouquet

# 158
Аз ще се оплаквам. Не пиша тези дни, защото ни нападна някакъв чревен вирус. Закрепихме уж Иво, Данката беше доста проблемен - до вчера, но снощи Иво пак почна д аповръща и пак всичко отначало... Днес ДАнката е добре, вече си играе, въпреки че е доста заслабнал, но Иво е направо за болница  Tired Сега съм му дала каквито можах лекарства да му спрат повръщането и цяла нощ ще му давам по малко вода, ако не успея и пак почне да повръща, утре ще го водя в болница да му вливат системи, а как не ми се иска. МИличкото ми днес цял ден е пракарал в полусън, не може чак да говори, толкова е изнемощял.

# 159
Ужас, юл4е  Cry Ще стискам палци много, много силно  Praynig  Hug

# 160
  • София
Ванче аз даван Фенистил на капки а не Еурис , точно да се избегне алергична реакция, както някой друг беше писал.
И Ани ми вдигна 39 в петък, какво да звъня на ГП като знам какво ще ми каже, преборихме се и така. И много течности. сребърната вода - 24 часа престоява вода със сребърна лъжица вътре, да не е пръстен че може да е с покритие.
Проспан- последните 2 месеца изпи 3 шишета, непозволявал сополите да слизат надолу, може но все си кашля, поисках друг, сега сме с Фитолор - доволна съм! В него капеш Фенистила - бр.капки колкото кг е детето.

# 161
  • София
Юлче, води го, гадно е, но ще му спрят повръщането и ще го оводнят и засилят. Лошото е, че няма да ви пуснат поне 5 дни, заради клиничните пътеки. На нас поне така ни обясниха, когато Лора беше в болница.

# 162
  • София
Абе как няма да ги пуснат, тропва им с крак и й дават една бланка да подпише, че излизат на собствена отговорност. И мен ме правиха луда в пирогов да ме държат пет дни, а аз на първия си тръгнах с гръм и трясък ама ха, ще стоя на мръсотията, ще ни будят в 6 сутринта и ще ни дават филия с маргарин за закуска!
Юлче и от мен  Praynig за бързо оздравяване

# 163
Аз тая бланка вече съм я подписвала, когато Иво беше на година и половина, а аз бях бременна в деветия месец с Дани. Сега общо взето се повтаря историята, даже по дни си съвпада  Tired
Тъй като не мога да го разбудя да пие, ще го видя утре сутрин как е - досега не е повръщал  Praynig и ако ми се стори зле, може би ще идем до Токуда да му влеят и ще стоим само през деня. В Инфекциозна втори път не стъпвам, особено в събота.

# 164
Юлче, дано всичко се оправи и не ви се налага да ходите по болници Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Сигурно си пробвала вече, но аз да си кажа за спрайта, разгазираш и даваш на малки глътки ... много ефикасно и бързо действа ...

Общи условия

Активация на акаунт