АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 857
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря  Hug  но аз направо му давам натриев цитрат отделно от свещичките. Засега е добре, спи спокойно, успях дотук да му дам 60 мл вода и продължавам с титаничните усилия по събуждането му.

# 166
Юлче, стискам и аз палци .

Деси, мерси за инфото , сега ще ги разгледам.

Изчистих, измих даже балконите , че бяха  Whistling. Сега отивам да си взема Ема от баба й и да се разходим.

# 167
Иво днес е мъничко по-добре, мисля, че овладях повръщането и обезводняването.

# 168
  • София
Юлче, браво, дано е все така! Давай му по малко водичка начесто да се оводни. Иска ли да пие? Понякога отказват след повръщане.
Къде изчезнаха всички днес, дано изкарвате добре!

# 169
Юлче, дано е вече по-добре Ивчо! Стана ми много мъчно както го беше описала, че нямал сили и само лежал  Cry.
И на всички други болнички бързо оздравяване  Praynig!
Мимата горе-долу се оправи, само от време на време още кашля.

Лейзитаун при нас също се радва на интерес и опити за подражание Simple Smile.

Диди вчера се нагримира с фулмастри  #Crazy (основно червило си беше сложила, ама беше и хапнала  Sick).
Иленка, Мимата като се "нагримира" се похвали "Мама, виж, полка датс" (точки). Добре, че са миещи фулмастрите. Ето я документирана:
http://family.webshots.com/photo/2332846950101086645LKWMgN

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 03:29 от Зaрка

# 170
  • Boston, MA
Юле, стискам палци да сте овладели положението... горкото момченце. Най-гадно е като са отпаднали и нищо не им се прави...

Мимата е страхотна!

Първата ни седмица вкъщи мина успешно, не сме се подлудили един друг. Само това време много ни пречи - днес се затопли до над нулата най-после, но още не са се разтопили планините сняг. Площадките са неизчистени, но ходихме да се мокрим де, в нас само не става.

# 171
Иво вече е добре  bowuu   помага сега на Младен да съберат играчките и да ги подреждат, бърбори, въобще - все едно нищо не му е имало.

# 172
Е, Юлче, браво че сте овладели нещата.
Зарка, много е сладка Мимата. И ми прилича на едно момиченце от квартала. Да не сте роднини Wink

Симона също оздравя. И ходихме до К-ли. Видях си племенника. Страхотно беше, много емоционално, пак да гушкам бебе. И много интересно да наблюдаваме Симона как ще се държи. Ами истината е, че е готова за кака.

Ето снимка

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 15:53 от Черепахова

# 173
Радвам се , че болните започват да се оправят  Hug.

Зарка, Ема рисува абсолютно същите човечета, само където писах , че напоследък им слага едно топче между краката  Rolling Eyes.

Черепахова , щом е готова - действайте  Simple Smile.

Много пусто тук напоследък  Thinking.

# 174

Добро утро!
Юлче, радвам се че сте по-добре вече Hug.
Янче, симонка изглежда/и съм убедена че ще/ е страхотна кака:love: Wink
Аз се оправих веднага след започването на лекарствата, които ми изписа док за отхрачване, но Юл....Ами тоя Проспан работа не върши. В същото време не бил за муколитик, защото нямал секрет, който да втечнява. Е да, но кашля като за световно детето. И има храчка на гърлото, която не може да "изгони" и се стига почти до повръщане! Кажете с какво да я уморя тая храчка?!?И ми поддържа и Т от четвъртък/натипично ниска-38 градуса/ Thinking.Днес пак ще ходим на док. да видим...Нямам и доверие, за УНГ ли да искам направление, незнам вече....
Спорна, здрава и ползотворна седмица ви желая  bouquet Flutter

# 175
Ванчето ме изпреварила с кафето  Laughing

Ванче, аз веднъж се съветвах с една аптекарка за отхрачващ сироп за Иво и тя ми препоръча един билков с мащерка, струваше някъде от порядъка на 3-4 лева. Казва се Биокс-Тими. Не става за по-драстични кашлици, в смисъл, че ако има много храчка и слуз в дробовете няма как да ги отпуши, защото е слаб. Хубавото е, че няма химия - читсо билков е и мисля, че може да се комбинира и с други лекарства спокойно. Иво няколко пъти съм го пресичала с тоя сироп, той обикновено почва да кашля вечер, като си легне и като му дам лъжичка, се успокоява и на другия ден нищо му няма. А ти пръскаш ли му нещо на гърлото - напр. тантум верде? Защото може наистина да се дере от кашлица само заради раздразнено гърло. Аз сега преди масовия дрисък у нас изкарах нещо подобно, нищо на дробовете, но ужасна болка в гърлото, кашлица и секрети от носа, които си звучаха точно като храчки. И освен това му давай да пие много течности, това втечнява храчките.

Зарка, тия снимки ми напомниха на една серия от Том и Джери, където мишлето се правеше на болно от шарка, но накрая наистина и двамата се заразиха и се опъпчиха.

# 176
Юлче, Hug той няма и не е имал никакъв секрет от нослето.Обаче докато спи хърка и звукът идва от м/у носа и гърлото.За гърлото давам ПРОПОЛКИ.В дробовете няма нищо, мисля да пробвам и "твоя" сироп Peace

# 177
Да де, заден ринит. Няма видима хрема, но има хъркане и кашлица, защото задния ринит е доста гъст секрет. Данката сега се обзаведе с това.
Гърлото му много ли е червено? Може да се дразни дори и от минимален секрет и затова да кашля много. Аз на Иво му давах веднъж ГОлиа да си смуче, хем обича бонбони, хем на гърлото му поолекна  Blush

# 178
Ами по-скоро не е заден ринит, защото къто ходихме на док и го прегледа, отрече наличието на такъв.Много ми е странно.А и аз знам като е имал такъв как звучи носово, сега не е така.... ConfusedПритеснена съм малко, дано е неосновалтелно

# 179
  • София
Ванче, и Валски мин. седмица беше точно с такава кашлица, всъщност неговите боледувания протичат все по този начин. Дави се, като легне или стане от сън, защото секрети от носа му се стичат в гърлото, понякога дори повръща храчки. Доки обикновено ни изписва Флавамед и Олинт. Последният път нямаше заден ринит и не кашляше през деня, а само вечер като легне (секретите бяха много гъсти и не можеше да се отхрачи) Изписаха му хомеопатично Hydrastis (за втечняване), много чай от лайка и мащерка и начесто физ. разтвор в носа и имаше мигновен ефект, още първата вечер спря кашлицата. Дано да минава бързо на Юл!  Peace

И Вальо обожава ментови бонбони. Много ми е смешно как му текат сълзички, ако е много лют бонбона, а напоследък все такива иска  ooooh!

Пожелавам ви успешна и усмихната седмица с ето тази песен!  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=7VrAuoIOiQ4&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт