АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 843
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Стенли също много бързо губи интерес към дадена играчка, а за чупене  ooooh! още преди на новата кола да са сложени батериите, дистанционното беше счупено.

# 76
  • Варна
Едвам ви прочетох и то през пръсти пак..много сте изписали ooooh!
Честит пазник на всички рожденички, да са живи и здрави!

Николай пак беше болен от неговото си, кашлица и сополи. Тоз пък не мина само с чай и клеева тинктура. Почна да ме хващапараноята, че тези стептококи или стафилококи дето ги има в носа може да плъзнт навсякъде. Лекарката ме кара да му давам клацид, но от него направи стоматита лятото. Страхотно се измъчи тогава, не искам да рискувам. А сега вече е добре, лудее на село при баба си.
О друга страна в групата им си ги има тези бактерии, ще пие АБ и посе пак ще ги хване. Скоро се оплаква, че го болят ставите. Затова почнахда се притеснявам.
Наде, какво става с твоята работа?
Ние тука сме на умирачка здраво, а военните го дават спокойно документите за допуск няма да са готови скоро. Поне 3 месеца май...идиотизъм абсолютен..
Не можах да вредя и в ла редута, нема пари...
Да сме здрави само, че лошо иначе......

# 77
Здравейте  Hug
много хубави снимки, жалко че неможах да дойда  Tired
Иние сме в къщи, че пак сополи си влачи и като слушам около мене почти всички с бронхоплевмонии, решихме малко да си поседи в къщи  ooooh!
Оф с това ларедуте, болна тема то и намаление да няма пак там зяпам  Joy

# 78
  • София
Деси, благодаря! Hug
И моля ви свиркайте като се разбере на коя дата ще е записването по интернет, че нямам време да чета другите форуми и да не изпусна.

Соня не чупи играчки. Случва се ако самата играчка е некачествена. Но иначе и тя губи интерес много бързо. Коша й с играчки така си стои-никога не се сеща да го разрови и да се занимае с нещо.

Красе, вземете секрет от носа и ги изтребете тия коки. те са много упорити, но все пак да не е вилнеят много и да създават усложнения.

# 79
Мисче, Зарка, наистина за хората тук е много странно да възприемат, че при температура под 38 не се дава нищо и още куп такива.
Наде, за такава температура може да се дава Тиленол, което е еквивалент на Панадол-а  Peace.

Смин, благодаря за линка!

Ножица съм й давала няколко пъти под мое наблюдение.

Интерес към нова играчка има 1-2 дена, после я забравя, после пак се сеща периодично. За пазене - не чупи, но обича да драска по тях.

А да ви кажа оня ден 20 мин. седя без да мръдне и пука балончетата на един от ония найлони, дето служат за опаковане на чупливи предмети. Опитайте, ако ви се намира  Wink.

# 80
  • София
Рени, така е - няма значение, за съжаление къде точно живееш, но ще има значение кое желание ще ти е градината за точките, които ще получиш за нея. На мен фокуса ми се премести малко от проблема с градините, но това беше последното на последната среща на работната група.

# 81
Явно имам късмет с детето. Нито 4упи игра4ки, нито губи интерес  Thinking Да се притеснявам ли?  Laughing

# 82
  • София
Танче, в никакъв случай, радвай се. Моето също не чупи, интерес не губи най-вече към влаковете, улиците са голям успех и ги сглабя вече сам.

# 83
Зарка, това с найлончето отдавна го открихме  Laughing, спомням си , че и аз много обичах да ги пукам.

Като че ли и Ема не чупи  newsm78, играе най-вече с барбитата, колкото и да не ги харесвам . Напоследък много обича да говорим с плюшените играчки, страшно се вживява , но лошото е , че трябва все да участва някой от нас   Rolling Eyes.

Наде, нищо не пишеш за работата , какво стана?!

Красе, ама вас още ви държат , значи има шанс.

# 84
Привет приятелки Hug
Почерпката днес е от мен, по повод годишнината от сватбата Flutter

Приятен ден!

# 85
  • Русе
Добро утро,
Ванче, честита ви годишнина! Още дълги години любов и разбирателство, а скоро и сестричка на Юли!  bouquet
Вкъщи Преслав е тоя дето чупи  Twisted Evil, но пък си пази книжките..., за разлика от Диди, която не чупи, но драска и къса книжки (а преди ги гризеше).
Ножица съм и давала на Диди, но не се справя добре. С рисуването също е много зле (нищо смислено не е нарисувала досега)  Crossing Arms ... Иначе, се занимава сама много добре, но основно с куклите, или се кипри - с гривнички, пръстенчета и фибички. Днес си помъкна в яслата една чантичка с ластичета и шноли. Ходи навсякъде с едно бебе и се грижи за него - приспива го, завива го, люлее го, биберони му дава, нощем спи с него в леглото, а в яслата го държи в шкафчето си и първо него търси като излезе, абе като една малка майчица е. Simple Smile

Татянка, благодаря ти за отговора за mytoys! Hug Ама, страхотни неща си дала на 3-та стр... Ще си помисля още, че с тоз ла редут... и аз трябва да се лекувам. hahaha

На болничките - бързо оздравяване! Praynig

# 86
Татянка, Flutter присетих се ,че не сподели идеята за малкък бизнес и с нас, а ми гризе пусто любопитство Stop

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 09:21 от ~ВАНЯ~

# 87
Hug  bouquet Hug

ВАНЧЕ,
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!
ЛЮБОВ, МНОГО ЩАСТИЕ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!
ДА, И СЕСТРИЧКА, СЕСТРИЧКА!!!

newsm18 newsm18 newsm18

Мами на моми, някоя ще пробива ли уши тази година на Благовец!? Thinking

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 09:39 от envia

# 88
  • Варна
Добро утро!

Ванче, честита годишнина, още дъглгииии години заедно!

Тина, то като ни държат, че голяма полза, едвам успяваме да измрънкаме някой лев. Още съм на етап заплата декември. Всички недоумяват защо ни държи все още. Мисля, че иска да се прехвърли да мами в друг сектор. А аз си чакам допуска за военните, всеки си има някаква причина, но отстрани изглежда адски ъпо да стоиш като не ти плащат, че и да му работиш от време на време. Ето днес съм първа в офиса с 30 минути закъснение ooooh! Струва ми се никой друг няма да дойде...На мен пък ми е студено у нас, тук пуснаха и нет-а...Мисля да офейкам след 12.
В предната теме четох си говорехте за мъже, за заплесване.....Аз съм супер заплес, все си харесвам някой, все текат едни флуиди, ама нал съм заблудена и морална само до там... Последно текаха едни флиди с единколега, но той си замина онзи ден, сега мие мъчно и празно без него. Беше последният интелигентен човек, с когото да си поговориш. Много обичаше да се надвесва над мен, имах чувството, че ще ми налети Crazy Ей, такива едни разнообразия  Mr. Green имаше в офиса....
Николай се чувствал перфектно при свекитата, учили го да си пише буквата, четат приказки, разходки, и ядял като разпран, а у нас все не иска Sad В птетък пак е на ДЯ, то майка ми го иска, но ще м дойде много на детето. Сигурно му е мъчно за нас Cry

# 89
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1737255 - 2 кутии, не се смейте  Blush Тук в Бг вече ги няма, нямало внос, а са ми нужни абсорбиращи подплънки за кърмата, че откачам.
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1788108 - 1 пояс

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1650220 - какъв е принципа на Аква Дуудъла?

Оооо, Ванче, честита ви годишнина!Всеки ден да ви е сладък заедно един до друг, да ви е опияняваща всяка вечер, да ви е слънчева всяка утрин!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт