АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 837
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро  Hug
Нещо темата е много пуста днес  newsm78 защо така?
Дано болните бързо се оправят и да почват да щуреят  Mr. Green
Снимките са много хубави от събота, а мен ме е яд, че не можах да дойда, но бях на изпит  Tired
Мисля, че Ванчето беше гледала едно бюро с инструменти на Блек енд декер  Crazy Уникално е. Миналата година го преболедувах, че от Лондон нямах място в багажа да го взема, защото беше много намалено, а огромно и с инструменти, които издаваха звуци, но за сега ще си помисля  Mr. Green
Мисче, Зарка, наистина за хората тук е много странно да възприемат, че при температура под 38 не се дава нищо и още куп такива.

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 11:27 от Nadeto

# 61
Добро утро!
Ексче, същото звучи, дам. Апетит- не като обикновено, и си иска вода , което на нея не и се случва. Да се оправя бързо Ани! За антибиотик не са ни правили изследване, но четох из нета де, преди да го дам. При утайка 40 наистина най-добре да взема. Пък и в събота ще ги срещаме с братовчед й. Трябва до тогава да е здрава.
Зарка, И Мимата да оздравява.

Учите ли децата да режат с ножица? Аз направих тази грешка. Резултата е, че си наряза и двете зимни шапки.

Ох, аз сайта го прескачам нещо. Лекувам се в момента от пристрастеност към онлайн пазаруване, след тези намаления в Ларедут. Освен да кажа на таткото да прегледа.

# 62
 Joy
Янче, да я нацелуваш таз бонбонка! Heart Eyes

Не я уча да реже. Сега се учим, да оцветява книжки с различни цветове, че все ги запълва с един цвят.
Blush

# 63
Режем с ножица и се подстригваме даже PeaceДва пъти го хванах да си резва перчама.За сега само това са поразиите.Основно реже от каталозите на Метро и Билла и ни прави тематични подаръци вечер.На татко си бирички, на мен вино Crazy
На болничките бързо оздравяване пожелавам.И аз съм в отбора за съжаление Cry

# 64
 Crazy Ян4е, не я у4а, сега и zнам zаЩо  Mr. Green Но в муzикалното, където редовно правим неЩо ръ4но, виждам, 4е другите деца се справят доста добре с ножицата...оставаме малко на zад  Blush  Ние сега я у4ихм да се обли4а сама, много е удобно, докато аz съм в дуШа, тя се обли4а и аz само й слагам фибата после  Grinning

Ян4е,  Joy ....макар 4е иzобЩо не мога да раzбера какво толкова се харесва тоzи Редут  newsm78

Болните да оzдравяват  Hug

# 65
Привет и от мен   bouquet

Всички болни бързо да се оправят  Hug

Татянка, цените му харесваме на Ларедута  Mr. Green На дрешките и обувките  Sunglasses

Казали сме, че с ножица и нож действат само мама и тати засега, той не се спира на едно място и ще е много опасно да има остър предмет в ръцете му  Naughty

Простете кърмаческия ми мозък, но коя от вас беше споделила едно домино с Мечо пух - адашче ти ли беше или бъркам  Blush  newsm78 Че баща му му показа едно домино на РСто  Close Twisted Evil Той вдяна за какво иде реч, но искам детско такова да си играем ние  Crossing Arms

# 66
  • София
Смини, ние имаме дървено домино с Мечо Пух. Голяма игра пада с Мечо пух във всичките му форми.

Давам понякога ножичка да си реже, но само в мое присъствие. Ножиците винаги са далеч от ръцете му, а чекмеджетата ни са заключени.

На всички болнички пращам прегръдки и пожелания за бързо оздравяване.  Hug

# 67
  • София
привет и от нас!

Татянка, благодаря за обяснението за Мемори-то. от снощи играем и на Соня й харесва. даже днес сутринта вече зацепи за какво става въпрос и взе да запомня кое къде е.
Ренка, мерси и на теб за онлайн играта.

Иначе и аз съм поръчала някои неща от ЛаРедута. просто тук дрехите са на безбожни цени. Даже от няколко дена Соня се кипри с едно яке, което бях поръчала за Влади в по-голям размер за другата зима и тя нали е дребна се намъкна точно в него.

И Соня се опитва да оцветява, но най-често задълбава на едно място и протърква листа. И въобще не спазва очертанията.
Но пък да я похваля че има голям напредък с цветовете-разпознава червено, зелено, синьо, черно, лилаво.Жълтото й е много трудно.

Хайде чао, че днес съм с двамата и вече Соня изяде малко бой по дупето. Embarassed
Бързо оздравяване на болничките.

# 68
  • София
Искам да попитам /най-вече Вени, защото тя е в час с това/ според новите правила за записване в ясла/градина взима ли се предвид адресната регистрация?
Искаме Соня да ходи на градина при нас, а не при наште, където беше досега, че много време отива в път, а пък аз по адрес още се водя при наште, а не където живеем сега.

# 69
Рени, аз не съм Вени, ама да ти кажа, че поне в проекта, който ще внесат в СОС не се взима предвид къде ти е адресната регистрация, а само дали имаш регистрация в София, тъй като това ще носи точка.

# 70
Здравейте и от мен!

От снощи и моя Стани е болен. Днес баба му го е водила до педиатърката - лека хрема, леко зачервено гърло и лека кашлица. За сега остава без сериозно лечение -  капки за нос, Проспан ... Още не вдига температура. Но до довечера не се знае... А в работата ми е супер напрегнато и не мога да си остана вкъщи.
За ножиците - не давам - и без това има проблеми с очите! Понякога му давам една изцяло пластмасова на сестра му, но с нея не може да прави нищо.
Основните цветове ги знае още от 2-годишен, но ги произнася много смешно -  например на жълтото казва "люто" Joy С рисуването е доста зле - рисува балонче и линии на влака и толкоз... Хайде, лек ви ден!

# 71
Зарка, ето какво намерих по повод ваканцията, а също и малкият племенник каза, че е така  Hug

# 72
Смини, да ние имаме дървено домино с Мечо пух, но плочките са десетина, т.е. не знам, дали ще става за игра с трима напр. Thinking

Иначе доминото отдавна е надраскано и разпиляно, а и никога не е играла с него като с домино... Rolling Eyes

Абе, има ли други деца, които така бързо губят интерес към играчките и не ги пазят в същото време!? newsm78

Май само книжките са на почит при Велина и то защото подражава на брат си, мисля.
Rolling Eyes

# 73

Абе, има ли други деца, които така бързо губят интерес към играчките и не ги пазят в същото време!? newsm78

Май само книжките са на почит при Велина и то защото подражава на брат си, мисля.[/color] Rolling Eyes
Има, има!Не случайно и аз не купувам играчки Rolling EyesКаквото му подярят като играчка -това е/етествено аз давам напътствия какво да е/Виж с кабела на апарата за сваляне на снимките винаги му е интересно да играе Twisted Evil

# 74
Виж с кабела на апарата за сваляне на снимките винаги му е интересно да играе Twisted Evil

че купете му един кабел, бре  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт